Tekemistä kohteessa
Bukarest

Romanian pääkaupungista löytyy elinvoimaista kulttuuria, mielenkiintoista historiaa ja upeita rakennuksia.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Bukarest: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Bukarest parhaat nähtävyydet?

Millä kohteen Bukarest kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Bukarest: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Bukarest? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Bukarest : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 6 371 arvosteluun

Kiertue oli erittäin hyvin järjestetty, sekä kuljettaja Marian että matkaoppaamme Emanuel olivat todella avuliaita ja kohteliaita ryhmän kanssa. Pakettiauto haki meidät hotellin edestä ja matkan aikana Emanuel opastaa meitä kaupungin läpi ja mainitsee merkittävimmät historialliset tapahtumat. Peles ja Bran-linna ovat henkeäsalpaavat. Brasovin kaupunki on todella kaunis ja romanttinen. Toivottavasti seuraavalla vierailullamme on aikaa viettää sinne, koska liikenteessä pysymme 1,5 tuntia.

Hyvin opastettu ja kaikki käytännön järjestelyt toimivat. Bucharestin Old Townissa ei saa aamuisin ajaa kaikkialla, joten mulla oli pieni 5min kävelymatka toiselle hotellille. Mutta siitä tiedotettiin soittamalla edellisenä iltana ja löysin paikalle Googlen kartan avulla hyvin.

Linnakierros

Raskas koko päivän reissu, mutta nähtävää paljon. 2 linnaa yhdessä päivässä ja Brasovin kaupunki. Retken opas erittäin asiantunteva ja kuski luotettava. Eri vierailupaikoista ja Romanian tilanteesta tuli erittäin paljon tietoa.

privaatti kierros on paras ratkaisu! Tehkää retki tänne arkena, viikonloppuna kovat ruuhkat, jotka taitava privaattiopas osaa kyllä osittain väistää. Linnoista olisi nauttinutbenemmän jos olisi ollut vähemmän ruuhkaa.

Reissu oli kattava ja mielenkiintoinen. Myös matkustus sekä muut käytännön asiat menivät sujuvasti. Opas oli todella mukava asiantunteva Kokonaisuudessaan mahtava reissu!