Burj Al Arab
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Suosikki

Burj Al Arab: Varaa liput ja kierrokset

Burj Al Arab: Kaikki retket ja aktiviteetit

Dubai: huippunähtävyydet

Kaikki 356 lippua ja kierrosta

Mitä kaikkea Burj Al Arab kätkee sisälleen?

Dubain 321 metriä korkea Burj Al Arab on yksi maailman korkeimmista hotelleista, mutta se ei ole ansainnut seitsemää tähteään ainoastaan sen vuoksi! Mikä tekee tästä maailman ylellisimmästä hotellista niin erikoisen?

Royal Suite - kuninkaallinen sviitti

Royal Suite - kuninkaallinen sviitti

Royal Suite -sviitti on maailman kallein hotellihuone, joka maksaa yli 16 000 euroa yöltä! Kaksikerroksisen sviitin asukkaita palvelee oma palvelijaprikaati ja siihen kuuluu lukemattomia muita erikoispalveluja.

Al Mahara

Al Mahara

Tämä ravintolan sisäänkäynti muistuttaa sukellusvenematkaa. Itse ravintolassa on niin valtava akvaario, että siinä on 18 cm paksut seinät, jotta se varmasti kestäisi tankin valtavan paineen!

Helikopterikenttä

Helikopterikenttä

Helikopterikuljetus on ylellisin tapa saapua Burj Al Arabille, vaikkei itse helikopterikenttä sijaitsekaan hotellin sisällä.

Talise Spa -kylpylä

Talise Spa -kylpylä

Jotkut hotellikylpylät tarjoavat paljon muutakin kuin muutaman höyryhuoneen. Talise Spa -kylpylän 150 metrin korkeudessa sijaitsevasta saunasta aukeaa höyryyntymättömien ikkunoiden läpi upeat näköalat kaupunkiin.

Skyview Bar -näköalabaari

Skyview Bar -näköalabaari

Skyview Barista löytyy huippuluokan cocktaileja, livemusiikkia sekä ilmapiiri, joka kannustaa keskusteluun. Älä unohda 200 metrin korkeudesta avautuvia maisemia lahdelle!

Sisäpiirin vinkkimme

Kuinka pääsen hotellille?

Burj Al Arab sijaitsee keinotekoisella saarella, jonne pääsee yksityissiltaa pitkin. Perille pääsee helpoimmin ja edullisimmin taksilla, mutta voit myös varata Rolls Roycen tai helikopterinoudon, mikäli haluat saapua paikalle tyylikkäästi!

Miten hotelliin pääsee sisään?

Hotelliin ei ikävä kyllä voi vain marssia sisään, sillä sen aulaan ei pääse ilman varausta. Huonevarauksen sijaan voit tehdä myös pöytävarauksen ravintolaan tai hotellin kuuluisalle iltapäiväteelle. Sisäänpääsy kuuluu myös joihinkin opastettuihin kierroksiin.

Paljonko huone maksaa yöltä?

Kaikki huoneet eivät ole niin kalliita kuin kuninkaallinen sviitti, mutta halvimmillaankin huoneet maksavat vähintään 1 600 euroa yöltä!

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  24 tuntia päivässä
 • Hinta
  Rakennus on ällistyttävä ulkopuolelta katseltaessa, mutta sisäänpääsy saattaa maksaa yllättävänkin paljon. Suosittelemme katsastamaan suosituimmat kierroksemme.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Et välttämättä, mutta vierailu tulee varata etukäteen.
 • Kuinka päästä perille
  Hotelli sijaitsee pienellä saarella, varsinaisen Dubain keskustan ulkopuolella. Lähin metropysäkki on Mall of the Emirates, josta voi kävellä hotellille sillan yli. Nopeimmin perille pääsee kuitenkin taksilla.
 • Lisävinkkejä

  • Burj Al Arab on yksi maailman ylellisimmistä hotelleista - pukeudu siis sen mukaisesti.

  • Burj Al Arabiin pääsevät ainoastaan hotellin asiakkaat, joilla on varaus ravintolaan. Saatavilla on kierroksia, joihin kuuluu pöytävaraus ravintolaan.

Burj Al Arab : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana
4.5 / 5
perustuen 8 753 arvosteluun

Paras tapa tutustua kaupunkiin heti alkuun

Hyvä tapa tutustua kaupungin kohteisiin välillä pysähdellen. Myöhemmin sitten menimme uudemman kerran valitsemiimme kohteisiin.