Burj Al Arab

Tämä hotelli on Persianlahden helmi, jota ei missään nimessä kannata jättää väliin.

  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Päiväretket
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Yksityiskierrokset
72 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/5

Burj Al Arab: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Burj Al Arab? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Burj Al Arab : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 24 656 arvosteluun

Ensin kuljettaja oli vartin verran myöhässä, sitten jouduimme hakemaan muut osallistujat lentokentältä, mikä tarkoitti, että kiertue saattoi alkaa vasta tuntia suunniteltua myöhemmin. sitten meidän piti vaihtaa toiseen bussiin, jolla sitten ajoimme. Sitten bussin ilmastointi epäonnistui ja oli uskomattoman kuuma. ja valokuvauspysäkit olivat hyvin lyhyitä. Kuten kuvauksessa, luvatut 5-10 minuuttia, jotka eivät aivan riitä kuvaamaan itseäsi ja näkyä. Loppujen lopuksi kiertue kesti neljä tuntia (1h siellä + 3h kiertue) eikä niinkuin kuvauksessa mainittu 2. Kokonaisuudessaan kuitenkin mitä kiertue oli luvannut, täydellinen lyhytaikaiseen oleskeluun 2 lennon välillä

Aikainen herätys, mutta päivä oli sen arvoinen. Sopivan pienellä ryhmällä käytiin mm. moskeijassa, soukeissa, matkattiin paikallisella veneellä kanaalin yli ja ruokailtiin perinteisessä ravintolassa. Kannattaa ehdottomasti ottaa ruokailu mukaan ohjelmaan! Lopuksi kierros Framessa ja hieman eri näkökulmasta Dubai. Oppaamme Khan oli mukava ja hän kertoi mielenkiintoisia yksityiskohtia ja vastaili kysymyksiin. Sopivasti jäi silti omaakin aikaa kierrellä kohteissa.

Paras paikka Dubaissa vesihiihtoa varten, ohjaajat ovat huipulla, ja olipa tasosi mikä tahansa, he ovat vakuuttavia ja ovat mukanasi alusta loppuun. Saatavillamme tuoreita vesipulloja ja myös aurinkovoidetta! Todella viileä tunnelma, todellinen herkku. Ohjaaja ottaa meistä kuvia monumenttien edessä ja siirtää ne maksutta harjoituksen päätteeksi. Todella suuri kiitos heille

hienoa aikaa 1 tunnin ajomatka huipulla. Kävelyoppaamme Sako oli huipulla, hän puhuu hyvää ranskaa. hän otti valokuvia Atlantiksessa ja Burj l Arabissa ja lopulta lähetti ne meille. Meillä oli liian hauskaa. Jos hän näkee, että sinulla menee hyvin, voit todella kiihtyä täydellä nopeudella. Kiitos koko todellisten ammattilaisten tiimille tekemisestä ja uusimisesta!!!

Jos haluat oppia jotain Dubaista, sinulla ei ole paljon aikaa ja haluat ottaa mukavia kuvia, tämä on oikea paikka sinulle! Tärkeimmät nähtävyydet näytetään ja selitetään, ja sinulla on muutama minuutti aikaa muutamalle valokuvalle. Oppaamme Mehboob oli erittäin tarkkaavainen ja ystävällinen ja antoi kaiken tehdäkseen siitä mukavan kokemuksen meille.