Burj Al Arab

Tämä hotelli on Persianlahden helmi, jota ei missään nimessä kannata jättää väliin.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Mitä kaikkea Burj Al Arab kätkee sisälleen?

Dubain 321 metriä korkea Burj Al Arab on yksi maailman korkeimmista hotelleista, mutta se ei ole ansainnut seitsemää tähteään ainoastaan sen vuoksi! Mikä tekee tästä maailman ylellisimmästä hotellista niin erikoisen?

 • Royal Suite - kuninkaallinen sviitti

  1. Royal Suite - kuninkaallinen sviitti

  Royal Suite -sviitti on maailman kallein hotellihuone, joka maksaa yli 16 000 euroa yöltä! Kaksikerroksisen sviitin asukkaita palvelee oma palvelijaprikaati ja siihen kuuluu lukemattomia muita erikoispalveluja.

 • Al Mahara

  2. Al Mahara

  Tämä ravintolan sisäänkäynti muistuttaa sukellusvenematkaa. Itse ravintolassa on niin valtava akvaario, että siinä on 18 cm paksut seinät, jotta se varmasti kestäisi tankin valtavan paineen!

 • Helikopterikenttä

  3. Helikopterikenttä

  Helikopterikuljetus on ylellisin tapa saapua Burj Al Arabille, vaikkei itse helikopterikenttä sijaitsekaan hotellin sisällä.

 • Talise Spa -kylpylä

  4. Talise Spa -kylpylä

  Jotkut hotellikylpylät tarjoavat paljon muutakin kuin muutaman höyryhuoneen. Talise Spa -kylpylän 150 metrin korkeudessa sijaitsevasta saunasta aukeaa höyryyntymättömien ikkunoiden läpi upeat näköalat kaupunkiin.

 • Skyview Bar -näköalabaari

  5. Skyview Bar -näköalabaari

  Skyview Barista löytyy huippuluokan cocktaileja, livemusiikkia sekä ilmapiiri, joka kannustaa keskusteluun. Älä unohda 200 metrin korkeudesta avautuvia maisemia lahdelle!

Suunnittele vierailusi

 • Kuinka pääsen hotellille?

  Burj Al Arab sijaitsee keinotekoisella saarella, jonne pääsee yksityissiltaa pitkin. Perille pääsee helpoimmin ja edullisimmin taksilla, mutta voit myös varata Rolls Roycen tai helikopterinoudon, mikäli haluat saapua paikalle tyylikkäästi!

 • Miten hotelliin pääsee sisään?

  Hotelliin ei ikävä kyllä voi vain marssia sisään, sillä sen aulaan ei pääse ilman varausta. Huonevarauksen sijaan voit tehdä myös pöytävarauksen ravintolaan tai hotellin kuuluisalle iltapäiväteelle. Sisäänpääsy kuuluu myös joihinkin opastettuihin kierroksiin.

 • Paljonko huone maksaa yöltä?

  Kaikki huoneet eivät ole niin kalliita kuin kuninkaallinen sviitti, mutta halvimmillaankin huoneet maksavat vähintään 1 600 euroa yöltä!

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  24 tuntia päivässä
 • Hinta
  Rakennus on ällistyttävä ulkopuolelta katseltaessa, mutta sisäänpääsy saattaa maksaa yllättävänkin paljon. Suosittelemme katsastamaan suosituimmat kierroksemme.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Et välttämättä, mutta vierailu tulee varata etukäteen.
 • Kuinka päästä perille
  Hotelli sijaitsee pienellä saarella, varsinaisen Dubain keskustan ulkopuolella. Lähin metropysäkki on Mall of the Emirates, josta voi kävellä hotellille sillan yli. Nopeimmin perille pääsee kuitenkin taksilla.
 • Lisävinkkejä

  • Burj Al Arab on yksi maailman ylellisimmistä hotelleista - pukeudu siis sen mukaisesti.

  • Burj Al Arabiin pääsevät ainoastaan hotellin asiakkaat, joilla on varaus ravintolaan. Saatavilla on kierroksia, joihin kuuluu pöytävaraus ravintolaan.

Burj Al Arab: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Burj Al Arab? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Burj Al Arab : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 16 504 arvosteluun

Aikainen herätys, mutta päivä oli sen arvoinen. Sopivan pienellä ryhmällä käytiin mm. moskeijassa, soukeissa, matkattiin paikallisella veneellä kanaalin yli ja ruokailtiin perinteisessä ravintolassa. Kannattaa ehdottomasti ottaa ruokailu mukaan ohjelmaan! Lopuksi kierros Framessa ja hieman eri näkökulmasta Dubai. Oppaamme Khan oli mukava ja hän kertoi mielenkiintoisia yksityiskohtia ja vastaili kysymyksiin. Sopivasti jäi silti omaakin aikaa kierrellä kohteissa.

Meillä on 3 tuntia aamulla ennen lähtöä Dubaista. Tämä pieni ryhmäkierros on täydellinen, jotta voimme ottaa kuvia tietyistä paikoista, joihin emme ole pystyneet menemään toisena päivänä aikarajoituksen vuoksi. Se päättyy Dubai Mall -kaupungissa keskipäivän aikana, jolloin voimme rauhallisesti nauttia lounaan Dubai-suihkulähteen vieressä ennen lähtöä takaisin lentokentälle.

aktiviteetti ympäri maailmaa oli hauskaa, rakasti näkymiä, ajo oli kuoppainen, mutta se on osa mielestäni viihdettä. Henkilökunta oli todella mukavaa ja mukavaa. Lämpötila vedessä oli kuitenkin erittäin kylmä. Toivon neuvoja vaatteiden pitämiseksi lämpimänä pitämiseksi. Lisäksi sadetakit eivät ole sadetapoja, mikä jättää matkustajat alttiiksi ja haavoittuviksi.

Jos haluat oppia jotain Dubaista, sinulla ei ole paljon aikaa ja haluat ottaa mukavia kuvia, tämä on oikea paikka sinulle! Tärkeimmät nähtävyydet näytetään ja selitetään, ja sinulla on muutama minuutti aikaa muutamalle valokuvalle. Oppaamme Mehboob oli erittäin tarkkaavainen ja ystävällinen ja antoi kaiken tehdäkseen siitä mukavan kokemuksen meille.

Se on kiertue, joka vie sinut paikkaan, jonka haluat ottaa kuvassa. Voit ottaa kuvan auton ikkunalasin läpi, tai voit nousta paikan päällä ja ottaa kuvan. Jos puhun siitä yksityiskohtaisesti, mielestäni tyytyväisyystaso olisi parantunut, jos auton lasilasi pidettäisiin puhtaana.