Burj Khalifa
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Hanki lippusi nyt

Burj Khalifa: Varaa liput ja kierrokset

Burj Khalifa: Kaikki retket ja aktiviteetit

Dubai: huippunähtävyydet

Kaikki 373 lippua ja kierrosta

Näe Burj Khalifa: parhaat näkymät ja valokuvapaikat

Upeimmat näkymät Dubaista näkee kiistatta Burj Khalifan huipulta, mutta missä voi ottaa valokuvia, joissa maailman suurimman rakennuksen jättiläismäinen koko tulee todella esille? Tässä viisi parasta kohdetta, joissa voi ottaa upeita valokuvia tästä arkkitehtonisesta jättiläisestä.

Palmusaaret
Valokuva: Laika ac @Flickr (CC BY-SA 2.0)

Palmusaaret

Palmusaaretovat kaksi keinotekoista saarta, jotka sijaitsevat Dubain rannikon läheisyydessä. Saarien venesatamasta voi ihailla upeita näkymiä kaupunkiin.

Dubai Mall -ostoskeskus (Waterfall-sisäänkäynti, alataso)

Dubai Mall -ostoskeskus (Waterfall-sisäänkäynti, alataso)

Maailman suurimman ostoskeskuksen Dubai Mallin alatason Waterfall-sisäänkäynniltä voit ihailla kahta upeaa nähtävyyttä: Burj Khalifaa sekä romanttista Dubai Fountain -suihkulähde-esitystä.

Jumeirahin ranta

Jumeirahin ranta

Jumeirah tunnetaan Dubain Beverly Hillsinä. Tämä julkinen ranta jatkuu aina Palm Jumeirah -saaren risteyskohtaan saakka.

The Address Downtown Dubai

The Address Downtown Dubai

Tämän luksushotellin loungetilat tarjoavat upeat näkymät Burj Khalifalle. Voimme suositella iltapäiväteehetkeä Risalan terassilla tai virkistävää juomataukoa Neos sky lounge -tilassa, joka sijaitsee 63. kerroksessa.

Safa-puisto

Safa-puisto

Tämä kolmen kilometrin päässä Burj Khalifasta sijaitseva viheralue tarjoaa upeat puitteet rauhoittavalle rentoutumishetkelle. Puistossa voi ottaa upeita valokuvia Dubain pilvenpiirtäjistä, jotka sijaitsevat puiston järven toisella puolella.

Sisäpiirin vinkkimme

Kuinka ikuistaa Burj Khalifa?

Ole kärsivällinen ja luova. Burj Khalifa on niin korkea, että se näyttää suhteettoman suurelta muuhun kaupunkiin verrattuna, katselit sitä mistä perspektiivistä tahansa! Tämän vuoksi rakennus tarjoaa haasteen kokeneemmallekin valokuvaajalle sekä syyn tutustua Dubain kaikkiin nähtävyyksiin esimerkiksi opastetulla kierroksella!

Kuinka liput Burj Khalifalle ostetaan?

Ota ensin upeita valokuvia ja vieraile sen jälkeen itse rakennuksen At The Top -näköalatasanteella. Vinkki: osta ohita jonot -lippu, jolla voit välttää jopa 1,5 tunnin jonottamisen.

Mikä on paras aika vuodesta vierailla Dubaissa?

Kesä on lomakausista edullisin, mutta toisaalta hyvin kuuma. Marraskuun ja huhtikuun välillä lämpötilat ovat mukavia rannalla rentoutumiselle. Pyhä kuukausi, Ramadan, vaikuttaa kaupungin nähtävyyksien toimintaan, sillä silloin monet paikalliset paastoavat auringonnoususta auringonlaskuun.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Aukioloajat vaihtelevat kauden mukaan, mutta At The Top -näköalatasanne on yleensä avoinna joka päivä klo 12.00-21.30.
 • Hinta
  Lippujen hinnat vaihtelevat ajankohdan ja päivän sekä lisävaihtoehtojen mukaan.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Kyllä, jos niin haluat. Saatavilla on oppaita kaikkiin tarpeisiin, halusit sitten tutustua tarkemmin Dubain kaupunkiin tai oppia lisää Burj Khalifan At The Top -näköalatasanteen arkkitehtuurista.
 • Kuinka päästä perille
  Burj Khalifa sijaitsee Dubain ytimessä. 163-kerroksista rakennusta ei voi olla huomaamatta.
 • Lisävinkkejä

  • Varaudu odottamaan noin 1,5 tuntia, mikäli ostat lipun ovelta.

  • Ramadan vaikuttaa aukioloaikoihin - ota tämä huomioon Dubain matkasuunnitelmaa tehdessäsi.

Burj Khalifa : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana
4.5 / 5
perustuen 59 689 arvosteluun

Rakennus ja näkymä olivat huikeat, mutta jonotus puuduttavaa

Burj Khalifa on huikea kaikessa mahtipontisuudessaan ja näkymä Dubain ylle avautuu henkeäsalpaavana. Jonotus peruslipuilla rakennukseen on kuitenkin puuduttavan pitkä. Aloitimme jonotuksen perjantaina klo 19:15 ja pääsimme sisään 20:45. Eli puolitoista tuntia jonoissa. Olimme hankkineet liput etukäteen ja sisäänpääsy oli varattu klo 20:ksi. Ilman etukäteen ostettuja lippuja, aikaa olisi kulunut huomattavasti enemmän. Jonotukseen kannattaa varata siis hyvät kengät ja riittävästi janojuomaa. Toki, jos kukkaro kestää, niin halutessaan voi ostaa nopean sisäänpääsyn torniin.

Dubai Burj Khalifan pääsylippu: 124. ja 125. kerros Arvostelija:

Onnistunut valinta, erityisesti safari oli hyvä.

Burj Khalifaan piti osata omatoimisesti, mutta se ei ollut ongelma. Näkymät olivat upeat jos tykkää korkeista paikoista ja kaupunkimaisemasta. Ihan ok. Safari oli ainakin meillä yksi reissun parhaita hetkiä ja sitä kyllä suosittelen. Kyydin löytäminen tuotti alussa vaikeuksia, mutta loppu hyvin. Meillä safari kesti ruokailuineen 6 tuntia ja oli sopiva. Keitaalla ruoka ja tanssiesitykset illan hämärtyessä olivat hyviä.

Dubain aavikkosafari ja Burj Khalifa (vain lippu) Arvostelija:

Hienot maisemat, mutta etenkin ilta-aikaan pitkä jonotusaika

Myöhästyimme opastetun ryhmän lähdöstä (paikalla piti olla 19.30, kierros alkoi 20.00 jolloin olimme paikalla) emmekä päässeet enää mukaan. Onnistunut kokemus kuitenkin pitkistä jonoista huolimatta (yhden jomon alussa sai ohitettua ennakkolipulla).

Dubai Burj Khalifan pääsylippu: 124. ja 125. kerros Arvostelija:

vierailu oli tehty erittäin onnistuneesti

Ihmisiä oli paljon mutta siitä huolimatta jonot etenivät ja muutenkin ohjaus pelasi. Vaikka ikkunoilla tungeksi ihmisiä, annettiin kaikille vuorollaan kohteliaasti tilaa ottaa kuvia ja katsoa maisemia

Jonoja, mutta hieno kokemus. Suosittelen.

Kohde erinomainen, mutta henkilökunnalla osin epätietoisuutta varattujen lippujen lunastuksesta. Lisäksi lunastusta piti jonottaa, (kuten lähes kaikkea Dubaissa).