Burj Khalifa

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Näe Burj Khalifa: parhaat näkymät ja valokuvapaikat

Upeimmat näkymät Dubaista näkee kiistatta Burj Khalifan huipulta, mutta missä voi ottaa valokuvia, joissa maailman suurimman rakennuksen jättiläismäinen koko tulee todella esille? Tässä viisi parasta kohdetta, joissa voi ottaa upeita valokuvia tästä arkkitehtonisesta jättiläisestä.

 • Palmusaaret

  1. Palmusaaret

  Palmusaaretovat kaksi keinotekoista saarta, jotka sijaitsevat Dubain rannikon läheisyydessä. Saarien venesatamasta voi ihailla upeita näkymiä kaupunkiin.

 • Dubai Mall -ostoskeskus (Waterfall-sisäänkäynti, alataso)

  2. Dubai Mall -ostoskeskus (Waterfall-sisäänkäynti, alataso)

  Maailman suurimman ostoskeskuksen Dubai Mallin alatason Waterfall-sisäänkäynniltä voit ihailla kahta upeaa nähtävyyttä: Burj Khalifaa sekä romanttista Dubai Fountain -suihkulähde-esitystä.

 • Jumeirahin ranta

  3. Jumeirahin ranta

  Jumeirah tunnetaan Dubain Beverly Hillsinä. Tämä julkinen ranta jatkuu aina Palm Jumeirah -saaren risteyskohtaan saakka.

 • The Address Downtown Dubai

  4. The Address Downtown Dubai

  Tämän luksushotellin loungetilat tarjoavat upeat näkymät Burj Khalifalle. Voimme suositella iltapäiväteehetkeä Risalan terassilla tai virkistävää juomataukoa Neos sky lounge -tilassa, joka sijaitsee 63. kerroksessa.

 • Safa-puisto

  5. Safa-puisto

  Tämä kolmen kilometrin päässä Burj Khalifasta sijaitseva viheralue tarjoaa upeat puitteet rauhoittavalle rentoutumishetkelle. Puistossa voi ottaa upeita valokuvia Dubain pilvenpiirtäjistä, jotka sijaitsevat puiston järven toisella puolella.

Suunnittele vierailusi

 • Kuinka ikuistaa Burj Khalifa?

  Ole kärsivällinen ja luova. Burj Khalifa on niin korkea, että se näyttää suhteettoman suurelta muuhun kaupunkiin verrattuna, katselit sitä mistä perspektiivistä tahansa! Tämän vuoksi rakennus tarjoaa haasteen kokeneemmallekin valokuvaajalle sekä syyn tutustua Dubain kaikkiin nähtävyyksiin esimerkiksi opastetulla kierroksella!

 • Kuinka liput Burj Khalifalle ostetaan?

  Ota ensin upeita valokuvia ja vieraile sen jälkeen itse rakennuksen At The Top -näköalatasanteella. Vinkki: osta ohita jonot -lippu, jolla voit välttää jopa 1,5 tunnin jonottamisen.

 • Mikä on paras aika vuodesta vierailla Dubaissa?

  Kesä on lomakausista edullisin, mutta toisaalta hyvin kuuma. Marraskuun ja huhtikuun välillä lämpötilat ovat mukavia rannalla rentoutumiselle. Pyhä kuukausi, Ramadan, vaikuttaa kaupungin nähtävyyksien toimintaan, sillä silloin monet paikalliset paastoavat auringonnoususta auringonlaskuun.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Aukioloajat vaihtelevat kauden mukaan, mutta At The Top -näköalatasanne on yleensä avoinna joka päivä klo 12.00-21.30.
 • Hinta
  Lippujen hinnat vaihtelevat ajankohdan ja päivän sekä lisävaihtoehtojen mukaan.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Kyllä, jos niin haluat. Saatavilla on oppaita kaikkiin tarpeisiin, halusit sitten tutustua tarkemmin Dubain kaupunkiin tai oppia lisää Burj Khalifan At The Top -näköalatasanteen arkkitehtuurista.
 • Kuinka päästä perille
  Burj Khalifa sijaitsee Dubain ytimessä. 163-kerroksista rakennusta ei voi olla huomaamatta.
 • Lisävinkkejä

  • Varaudu odottamaan noin 1,5 tuntia, mikäli ostat lipun ovelta.

  • Ramadan vaikuttaa aukioloaikoihin - ota tämä huomioon Dubain matkasuunnitelmaa tehdessäsi.

Burj Khalifa: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Burj Khalifa? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Burj Khalifa : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 63 635 arvosteluun

Todella hyvin järjestetty, kaikki sujui joustavasti. Aloitusaikamme oli klo 11.30 emmekä joutuneet jonottamaan ollenkaan. Huipulla oli hyvät näkymät eikä ruuhkaa. Akvaario oli yllättävän positiivinen yllätys. Ei kannata jättää väliin, jos on lasten kanssa liikenteessä. Tällä lipulla paljon vastinetta rahalle, suosittelen.

Hieno kokemus, jonottamiseen meni jonkin verran aikaa, mutta oli sen arvoista ja jonottaminen oli tehty mukavaksi, kun pystyi samalla lukemaan aiheeseen liittyvää. Ylhäällä oli upeat näköalat. Hieno kokemus!

Upea retkipaketti, joka ylitti odotuksemme moninkertaisesti! Kaikki oli viimeisen päälle toteutettu, joten tätä voi suositella lämpimästi aavikkokokemuksia etsivälle.

Kaikki toimi kuten pitikin ja lippu oli edullisempi kuin että olisi ostanut viralliselta sivulta. Suosittelen!

Burj Khalifan lippujen tilaus onnistui hienosti ja mobiililippu latautui saman tien.