Suosittelemamme elämykset kaupungissa Byron Bay

Byron Bay: Byron Bayn Bay: Sea Kayak Tour with Dolphins and Turtles (Merikajakki retki delfiinien ja kilpikonnien kanssa)

1. Byron Bay: Byron Bayn Bay: Sea Kayak Tour with Dolphins and Turtles (Merikajakki retki delfiinien ja kilpikonnien kanssa)

Lähde 2,5 tunnin melontaseikkailulle Byron Bayhin. Saat opastusta ja varusteita oppaaltasi ennen kuin katselet itärannikon parhaita nähtävyyksiä. Näe Australian mantereen itäisin piste ja Byron Bayn majakka mereltä käsin. Opi paikalliselta oppaaltasi paikallishistoriasta, aboriginaalien historiasta, majakasta ja meren eläimistöstä, kun melot kajakilla ympäri kuuluisaa Byron Bayn merensuojelualuetta. Jos tilaisuus tarjoutuu, pääset lähelle ystävällisiä pullonokkadelfiinejä ja huomaat, miten uteliaita ne voivat olla. Voit myös tarkkailla merikilpikonnia, kun ne tulevat haukkaamaan happea, ja ihmetellä majesteettisten ryhävalaiden kokoa, kun ne vaeltavat Byron Bayn läpi kesä-lokakuussa. Nauti kajakin melomisesta aallokossa ja ratsasta myöhemmin Australian kuuluisimmilla aalloilla. Jos et näe delfiiniä, kilpikonnaa tai valasta, voit meloa uudelleen matkanjärjestäjän kanssa ilmaiseksi.

Byron Bay: 2-tunnin surffitunti pienryhmille

2. Byron Bay: 2-tunnin surffitunti pienryhmille

Herätä surffaaja sisälläsi tällä 2 tunnin alkeistunnilla. Vaikka olisitkin ensimmäistä kertaa laudan ääressä, sinut ohjataan turvallisesti ensimmäiselle aallolle ennen kuin ehdit edes pelätä putoamista. Opi surffaamaan kauniissa Byron Bayssä. Tämä toimija on yksi harvoista tarjoajista, joilla on toimilupa Byron Bayssä. Näihin oppitunteihin sisältyy turvallisuustietoa rannasta ja tärkeistä surffaus- ja turvallisuussäännöistä, jotka kattavat kaikki perusasiat lämmittelystä melontaan, aaltojen pyydystämiseen ja seisomiseen. Surffaa pienissä ryhmissä (enintään 6), ja saamasi henkilökohtainen huomio kasvattaa tietämystäsi ja itseluottamustasi, kun harjoittelet surffitekniikkaasi. Lähdet varmasti hymy huulillasi ja voit kehuskella sillä, että olet melkein valloittanut tämän uskomattoman hienon ja mahtavan lajin!

Byron Bay: Byron Byron: Hinterland Magic ja Glow-Worm Experience

3. Byron Bay: Byron Byron: Hinterland Magic ja Glow-Worm Experience

Tutustu Byron Bayn upeaan sisämaahan ja ihastu eeppisiin näköalapaikkoihin ja koskemattomiin vesiputouksiin. Ihmettele hehkumatojen taikaa erityisellä yksityisalueella salaisessa paikassa tällä opastetulla retkellä, joka sisältää maukkaan kasvisruoka-aterian. Käännä vierailusi "out of the box" -seikkailuksi, joka saa sinut tuntemaan olosi hyväksi alusta loppuun, kun tutustut paitsi Rainbow Regionin upeaan luontoon, myös lähdet pois ymmärtäen ja arvostaen paremmin yhteisöämme ja ympäristöämme.Hyvä on, että olet mukana. Kokeile jännitystä katsellessasi hehkumatoja niiden luonnollisessa elinympäristössä. Iloitse terveellisestä kasvis-/vegaanisesta kevyestä illallisesta. Palaa Byroniin nuorentuneena tietoisten keskustelujen ja inspiroivien ideoiden täyttämän kokemuksen jälkeen.

Byron Bay: Byron Byron: Premier Whale Watch Cruise with Marine Biologist -valasristeily meribiologin kanssa

4. Byron Bay: Byron Byron: Premier Whale Watch Cruise with Marine Biologist -valasristeily meribiologin kanssa

Lähde Ballinan Richmond-joelta Cape Byronin meripuiston koskemattomille vesille. Kohtaat hämmästyttäviä ryhävalaita niiden luonnollisessa elinympäristössä, kun ne vaeltavat Ballinan ja Byron Bayn välisen henkeäsalpaavan rannikon ohi. Ystävällinen meribiologi kertoo syvällistä tietoa alueesta ja ryhävalaiden kohtaamisista, joita pääset kokemaan Byronin meripuistossa. Voit myös kuunnella elävää ryhävalaan laulua erikoistuneen vedenalaisen hydrofonin avulla. Tarkoituksenmukaisesti rakennettuun ekologiseen alukseen mahtuu 20 vierasta, ja siitä on 360 asteen näköala, joka tarjoaa vertaansa vailla olevia valaiden katselu- ja nähtävyyselämyksiä. Aluksessa on ainutlaatuinen runkorakenne, joka takaa tasaisen ja mukavan ajon kaikissa risteilyolosuhteissa. Ystävällinen, ammattitaitoinen tiimi takaa ensiluokkaisen, vertaansa vailla olevan ekomatkailun, joka jää mieleen.

Byron Bay: Byron Byron: Vesiputoukset ja piilotetut jalokivet Tour

5. Byron Bay: Byron Byron: Vesiputoukset ja piilotetut jalokivet Tour

Koe Killen Falls -vesiputouksen kauneus, Lennox Headin viehättävä rannikkokaupunki ja ui Ainsworth-järven parantavissa vesissä päiväretkellä Byron Baysta. Kun nouto- ja kyydityspalvelut sisältyvät matkan hintaan, sinun tarvitsee vain rentoutua ja nauttia matkasta. Asiantunteva ja ystävällinen paikallinen matkaoppaasi on asunut alueella koko ikänsä, ja hän johdattaa sinut matkalle sisämaan ja rannikon viehättävien maisemien halki, kertoo alueen historiasta ja kulttuurista sekä osoittaa parhaat valokuvapaikat. Pysähdy Killen Fallsilla, jossa voit nauttia uimisesta tämän kauniin vesiputouksen viileässä vedessä. Kävele leppoisan Lennox Headsin kaduilla ja tutustu Broken Headin kansallispuiston mutkitteleviin polkuihin. Virkistäydy Ainsworth-järvessä, joka on paikallisesti tunnettu parantavista ominaisuuksistaan. Nauti herkullinen lounas (lisämaksusta) viehättävässä rantakohteessa paikallisessa kioskissa ja nauti Northern Riversin mauista. Ruokalistavaihtoehtoja on monenlaisia, joten jokaisen makunystyrälle ja ruokavaliolle löytyy jotakin sopivaa. Tämä päiväretki on täydellinen tapa paeta kaupunkielämän hälinää ja uppoutua pohjoisten jokien luonnonkauneuteen.

Byron Bay: Byron Byron: Kayak with Dolphins Tour

6. Byron Bay: Byron Byron: Kayak with Dolphins Tour

Katsele joitakin itärannikon parhaista nähtävyyksistä. Opi paikallisesta historiasta ja alkuperäiskansojen historiasta, majakasta, delfiineistä, valaista ja kilpikonnista. Tutustu Australian mantereen itäisimpään kärkeen opastetulla kierroksella kahden hengen istumakajakilla. Nauti merikajakilla melomisesta aallokossa ja ratsasta myöhemmin Australian kuuluisimmilla aalloilla Byron Bayssä. Pääset lähelle ystävällisiä pullonokkadelfiinejä ja huomaat, miten uteliaita ne voivat olla.Mitä? Havaitse merikilpikonnia ja ihmettele majesteettisten ryhävalaiden kokoa, kun ne vaeltavat kauniin Byron Bayn läpi. Tällä retkellä on 90 prosentin mahdollisuus nähdä delfiinejä, ja jos et näe niitä, voit tulla toisen kerran uudestaan ilmaiseksi.

Brunswick Heads: Julian Rocksin snorklauskierroksella

7. Brunswick Heads: Julian Rocksin snorklauskierroksella

Liity meribiologin oppaan seuraan risteilylle Brunswick Headsista Julian Rocksin luonnonsuojelualueelle Byron Bayssä snorklausseikkailulle, johon sisältyy kaikki varusteet. Purjehdi Byron Bayn rannikkoa pitkin ja tutustu yli 1000 merilajiin, kuten merikilpikonniin, mantarauskuihin, kotkarauskuihin, leopardihaihin, harmaahoitajahaihin, delfiineihin, koralleihin ja muihin. Lähde Brunswick Heads Marina -venesatamasta ja nauti Byronin rannikon nähtävyyksistä mukavalla veneellä. Kohtaat paikallisia delfiinejä ja muita meren eläimiä matkalla Julian Rocksille. Tutustu seuraavaksi Julian Rocks Nature Reserve -luonnonsuojelualueen kallioon, joka tunnetaan perinteisesti nimellä "Nguthungulli" ja joka on yksi Australian parhaista sukelluskohteista. Snorklaa sen turvallisissa ja matalissa vesissä ja tarkkaile loputtomasti meren elämää. Tutustu opastetulla snorkkelikierroksella ystävällisiin leopardihaihin ja wobbegongeihin, mantarauskuihin, kilpikonniin, satoihin värikkäisiin kalalajeihin, harmaahoitajahaihin, kotkarauskuihin, delfiineihin ja moneen muuhun.

Byron Bay Tandem laskuvarjohypyt

8. Byron Bay Tandem laskuvarjohypyt

Nauti Australian upeimmista rannikkonäkymistä 15 000 jalan korkeudelta hyppääessäsi laskuvarjolla Byron Bayn yli. Koe elämäsi jännitys jopa 1 minuutin vapaapudotuksen avulla. Kellu värikkään katoksen alla 5–7 minuuttia tällä tandem-laskuvarjohypyllä ja ihaile henkeäsalpaavia maisemia. Lennä vapaana kuin lintu ja tunne tuulen kahistavan hiustesi läpi. Katso kimaltelevia valkoisia hiekkarantoja ja koskematonta sisämaata Tällä 4 tunnin aktiviteetilla nouset ja laskeudut rannan puolelle pudotusalueelle, joka on vain 15 minuutin päässä Byron Baysta, jossa on runsaasti pysäköintitilaa, grilli- ja piknikalueita.

Byron Bay: Byron Byron: Kokopäivän villieläinsafari

9. Byron Bay: Byron Byron: Kokopäivän villieläinsafari

Tutustu itse Australian tunnettuun villieläimistöön tällä villieläinsafarilla. Kun sinut haetaan hotelliltasi Byron Shiren alueella, aja sademetsän elinympäristöön. Täällä voit nauttia lyhyestä kävelyretkestä sademetsän halki nähdäksesi lentäviä kettuja, jotka ovat ainutlaatuinen megabat-rotu. Sen jälkeen voit ajaa vielä lyhyen ajomatkan toiseen sademetsään, jossa voit nähdä sademetsäwallabeja (eli pademeloneja) ja sademetsän lintuja. Myöhemmin voit suunnata eukalyptusmetsään, jossa voit nähdä koaloja niiden luonnollisessa elinympäristössä, ennen kuin nautit paikallisista tuotteista valmistetun pikniklounaan joen rannalla. Suuntaa lopuksi ruohikkoalueelle ja tutustu kenguruihin ja wallabeihin läheltä, ennen kuin aloitat paluumatkan Byroniin.

Byron Bay: Bron Byron: Auringonnousun kuumailmapallolento aamiaisella

10. Byron Bay: Bron Byron: Auringonnousun kuumailmapallolento aamiaisella

Kohoa korkealle Byron Bayn yllä tapahtuvalla upealla lennolla. Alueella on tarjolla joitakin maan parhaista kuumailmapallolennoista, ja voit kokea panoraamanäkymät merelle ja laajoihin maisemiin Bangalowin, Mullumbimbyn, Nimbinin ja Lismoren kuuluisien vastakulttuurin keskusten ympärillä. Saapuessasi The Farm Byron Baylle tapaat ystävälliset lentäjät ja maahenkilökunnan. Rentoudu, kun oppaasi tarkistaa sääolosuhteet ja valitsee päivän ja ryhmän tarpeisiin parhaiten sopivan laukaisupaikan. Lyhyttä matkaa myöhemmin olet valmis puhaltamaan värikkään ilmapallon. Seuraa, kun ilmapallosi herää henkiin ja puhalletaan silmiesi edessä. Prosessi kestää yleensä noin 25 minuuttia, ja voit halutessasi jopa auttaa. Kun aurinko alkaa nousta, nousu alkaa. Ensin leijut aivan puiden yläpuolella. Sitten voit ihailla kaikkea, mitä Byron Bayn kauniilla alueella on tarjottavanaan, vähintään 2000 jalan korkeudesta. Näet kaiken katkeamattomilla panoraamanäkymillä rannikolta, viljelysmaalta ja kansallispuistoista. Kun ajelehdit hellästi, oppaasi osoittaa myös maamerkkejä ja antaa selostuksen siitä, mitä alla on. Kun olet palannut maan pinnalle, palaat takaisin The Farm Byron Bayhin. Istu alas seikkailijatoveriesi kanssa nauttimaan herkullinen gourmet-aamiainen Three Blue Ducks -ravintolassa, jossa kaikki ateriat ovat eettisiä, kestäviä ja herkullisia. Nauti ateriastasi ja mieti samalla äsken kokemasi seikkailu.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Byron Bay

Parhaat aktiviteetit

Byron Bay: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

27 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

Byron Bay: Koe enemmän

Näytä kaikki

Byron Bay: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Byron Bay?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Byron Bay ovat

Bangalow

Byron Bay: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Byron Bay? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.