Suosittelemamme elämykset kaupungissa Cabo San Lucas

Cabo San Lucas: Sunset Party Cruise avoimella baarilla

1. Cabo San Lucas: Sunset Party Cruise avoimella baarilla

Seikkailu alkaa, kun sinut noudetaan hotellista ja siirretään juhlaveneeseen, jossa sinua odottaa hauska ilta. Hyppää laivaan ja hae itsellesi drinkki avoimesta baarista ja tanssi sitten klubien klassikkohittien tahtiin. Kun vene lähtee liikkeelle upealla Sea of Cortezilla, voit ihailla panoraamanäkymiä Baja California Surin rannikolle. Risteile Cabon kuuluisimpien maamerkkien, kuten Lover's Beachin ja Archin, sekä merileijonayhdyskunnan ohi. Matkan kohokohta on eeppinen auringonlasku Tyynenmeren yllä. Siemaile virkistävää margaritaa tai kylmää olutta, kun katselet unohtumatonta auringonlaskua, ennen kuin aloitat paluumatkan takaisin satamaan.

Cabo San Lucas: Cabo Cabo: Ylellinen katamaraani ja snorklausta lounaalla

2. Cabo San Lucas: Cabo Cabo: Ylellinen katamaraani ja snorklausta lounaalla

Lähde ylelliselle katamaraanille kokemaan Cabon parhaita snorklaustapahtumia! Neljän tunnin retkesi alkaa valinnaisella hotellin noutotilaisuudella yhdessä ajoneuvoistamme. Kun saavut laituriin, nouset ranskalaisvalmisteiseen katamaraaniin ja saat snorklausvarusteet, kuten maskin ja räpylät. Sitten risteilemme Sea of Cortezin avoimille vesille, jossa voit nauttia maisemista ja ottaa aurinkoa veneessä samalla kun tarjoilemme sinulle lounaan ja virkistäviä juomia. Kun olemme saapuneet ensimmäiselle pysähdyspaikalle, Chileno Bayhin, voit hypätä veneestä lämpimiin vesiin ja tutustua Cabon vedenalaiseen maailmaan. Täällä voit bongata erilaisia kaloja ja vesieläimiä ja samalla ihmetellä alueen ainutlaatuisia kalliomuodostelmia. Chilenon lahdella tekemämme pysähdyksen jälkeen nousemme jälleen katamaraaniin ja lähdemme toiselle pysähdyspaikalle. Rauhallisilla vesillä ja kristallinkirkkaalla näkyvyydellä voit sukeltaa havaitsemaan kalakantoja tai joskus muuttoaikana tarkkailla ryhävalaita. Tutustumisen ja rentoutumisen iltapäivän jälkeen retkemme päättyy valinnaiseen kyydinvetoon suoraan hotellillesi.

Cabo San Lucas: Ranta- ja aavikkoseikkailu ATV:llä noutopalvelun kanssa

3. Cabo San Lucas: Ranta- ja aavikkoseikkailu ATV:llä noutopalvelun kanssa

Lähde opastetulle Atv-seikkailulle Cabo San Lucasiin. Kulje aavikon halki hurjaa vauhtia ja etsi villieläimiä ajellessasi Los Cabosin rantaa pitkin. Aloita atv-elämyksesi noutamalla sinut hotellistasi upouudella ilmastoidulla pakettiautolla. Sieltä lähdet paikallisen oppaan kanssa Migriño Parkiin, joka sijaitsee vain 25 minuutin päässä Cabosta. Siellä voit käydä läpi lyhyen harjoitusjakson ennen kuin nouset omalle Atv:lle ja lähdet ajamaan hiekkateitä pitkin. Aja läpi villien aavikkomaisemien ja etene hitaasti Migrinon rannan kauniille, rakentamattomille alueille. Aja veden reunaa pitkin ja pysähdy ottamaan upeita valokuvia aina, kun katsot sopivaksi matkan varrella. Sekä aloittelijat että asiantuntijat ovat tervetulleita, ja atv-kokemuksen jälkeen sinut kuljetetaan takaisin hotelliisi.

Cabo San Lucas: Sunset Pirate Ship Cruise

4. Cabo San Lucas: Sunset Pirate Ship Cruise

Käy Cabon ainoalla merirosvolaivalla purjehtimassa upealla Cortezin merellä paikallisen oppaan johdolla. Katsele riehakkaiden merirosvojen esitystä ja nauti herkullinen BBQ-illallinen, kun katselet auringonlaskua. Lähdetään laivaan noustuasi kohti raikkaan sinistä merta, ja samalla sinua viihdyttää riehakkaiden merirosvojen miehistö, joka tanssii, laulaa ja kiipeilee massiivisen laivan köysien välissä. Merimieslaulujen ja temppuilujen viihdyttämänä opit Cabon merihistoriasta merirosvojen silmin - ja ehkä jopa opit muutaman merirosvojen fraasin. Kun aurinko laskee Cabon kuuluisien kalliomuodostelmien keskellä, voit nauttia herkullisesta BBQ-kyljys-, kana- ja possunliha-annoksesta, joka tarjoillaan kaikilla lisukkeilla: perunamuusilla, maissilla, coleslaw'lla ja muulla. Huuhtele kaikki alas avoimessa baarissa, jossa on runsaasti paikallista olutta, erilaisia cocktaileja ja virvoitusjuomia. Kun suuntaat takaisin yksityiselle laiturille ja laulat merirosvojen mukana, mieti Cabon nähtävyyksien ajatonta kauneutta ja palaa takaisin nykypäivään, kun poistut laivasta.

Cabo San Lucas: Snorkkelikierros avoimella baarilla ja välipaloilla

5. Cabo San Lucas: Snorkkelikierros avoimella baarilla ja välipaloilla

Löydä Los Cabosin vedenalainen maailma katamaraanin snorklausretkellä. Lähde Cabo San Lucasista ja lähde purjehtimaan upealle Sea of Cortezille. Risteile Cabo San Lucasin etelärannikkoa pitkin ohi viehättävien rantojen, kuten Paya del Amorin ja El Medanon rannan, ohi. Pysähdy Santa Maria Bayssä, jossa voit pulahtaa ja viilentyä kuumuudesta. Hanki snorkkelivarusteet ja lähde etsimään värikästä meren elämää, kuten enkelikaloja ja papukaijakaloja. Saatat myös nähdä merikilpikonnia, delfiinejä, mantarauskuja ja valaita (valaskauden aikana). Palaa katamaraanille ja nauti Meksikon loistavasta auringonpaisteesta samalla kun ihailet näkymiä. Siemaile valikoima virkistäviä alkoholijuomia ja virvoitusjuomia avoimesta baarista ja napostele maukkaita herkkuja. Unohtumattoman seikkailun päätteeksi voit rentoutua ja ihailla maisemia, kun palaat takaisin satamaan.

Los Cabos: Cabos Cabos: Kaari ja Lover's Beach Kajakointi + snorklaus

6. Los Cabos: Cabos Cabos: Kaari ja Lover's Beach Kajakointi + snorklaus

Lähde kajakki- ja snorkkeliseikkailulle Cabo San Lucasin lahdelle ja melo Baja Peninsulan eteläisimmän kohdan ympäri Tyynellemerelle. Ihaile kuuluisaa kaaria, vieraile merileijonayhdyskunnassa ja näe eksoottista merielämää snorklatessasi. Nauti vaivattomasta kuljetuksesta majapaikastasi San José del Cabossa tai Cabo San Lucasissa Cabo San Lucasin sydämessä sijaitsevalle lähtörannalle. Kuuntele asiantuntevan oppaasi lyhyt tiedotus kajakkitekniikoista ja turvallisuusohjeista ennen veteen nousemista. Lähde Cabo San Lucasin lahdelta Land's Endiä pitkin, jossa Cortezin meri kohtaa Tyynenmeren. Ihaile yhtä Cabon tunnetuimmista maamerkeistä, The Archia, ja katsele sitten merileijonien touhuamista vedessä, kun liu'utat kajakilla niiden siirtokunnan ohi. Laskeudu Lover's Beachille, jossa sinulla on aikaa tutkia graniittisia kalliomuodostelmia, jotka kohoavat jyrkästi merestä. Varo Tyynenmeren aaltojen pauhua, kun lähestyt Lover's Beachin Divorce Beachin puolta, sillä meri on täällä kova. Pue sitten snorklausvarusteet yllesi ja kahluudu Lover's Beachin edustalla olevaan veteen snorklaamaan Neptunuksen sormen ympärille. Tai nouse kajakista ja snorklaa Pelican Rockin ympärillä ihaillaksesi trooppisia kalakantoja ja eksoottisia mereneläviä, jotka asuttavat näitä jyrkkiä ympäristöjä. Tee lopuksi lyhyt kajakkimatka takaisin lähtöpisteeseen, josta palaat majapaikkaasi.

Los Cabos: Cabos Cabos: Glass Bottom Boat Cruise

7. Los Cabos: Cabos Cabos: Glass Bottom Boat Cruise

Tule lasipohjalaivaristeilylle Los Cabosista ja tutustu rannikon kauniisiin maisemiin ja rannikolla eläviin erilaisiin merilajeihin. Katsele veneen lasipohjan läpi ja bongaa erilaisia värikkäitä kaloja ja muuta meren elämää kukoistavassa ekosysteemissä. Havaitse merileijonien yhdyskunta, joka paistattelee auringossa rannoilla. Ihaile Rakkauden rannan ja Eron rannan kultaista hiekkaa siellä, missä Tyyni valtameri ja Sea of Cortez kohtaavat Baja Californian niemimaan kärjessä. Seilaa ohi rannalla sijaitsevien erilaisten kalliomuodostelmien, kuten Cabon ikonisen kaaren ja Pelikaanikallion, ohi.

Cabo: 2 tunnin valaidenkatseluristeily ilmaisilla kuvilla

8. Cabo: 2 tunnin valaidenkatseluristeily ilmaisilla kuvilla

Kiipeä huippunopeaan ja mukavaan RIB-veneeseen ja lähde valaanbongausseikkailuun, joka alkaa veneajelulla Cabon tärkeimpien maamerkkien ohi. Nopean turvallisuustiedotuksen jälkeen kapteeni ja meribiologi vievät sinut Land's Endiin, joka on yksi Cabon kuuluisimmista kalliomuodostelmista. Sieltä voit ihailla Pelican Rockia, Lover's Beachia, Neptunuksen sormea ja tietenkin Cabo San Lucasin kuuluisaa kaaria, jossa pysähdyt ottamaan valokuvia. Voit myös nähdä matkan varrella ystävällisen merileijona-kolonian. Sen jälkeen voit suunnata joko Cortezin merelle tai Tyynelle valtamerelle bongaamaan ryhävalaita. Pidä silmällä muita merieläimiä, kuten sinivalaita, valaita, valaita, delfiinejä ja monia muita eläimiä. Kun olet havainnut yhden näistä majesteettisista eläimistä, saat lisätietoja niistä asiantuntijaoppaaltasi. Kuuntele niiden henkeäsalpaavaa laulua hydrofonin avulla ja koe elämys kerran elämässä.

Cabo San Lucas: 4 tunnin snorklausristeily avoimella baarilla

9. Cabo San Lucas: 4 tunnin snorklausristeily avoimella baarilla

Purjehdi Cabon ensiluokkaisella snorklausretkellä Lover's Beachin, The Archin ja merileijonien siirtokunnan ohi matkalla kauniiseen Santa Maria Bayhin. Sukella ja ui azurinvärisissä vesissä värikkäiden trooppisten kalojen keskellä. Tai halutessasi voit loikoilla kannella ja paistatella Cabon auringon lämmössä siemaillen jäistä margaritaa tai kylmää cervezaa. Samalla voit katsella ainutlaatuista ja upeaa rannikkoa. Nauti sitten paluumatkalla tarjoiltavasta lounaasta, joka koostuu tuoreista hedelmistä, herkullisista voileivistä ja sipseistä.

Los Cabos: Cabos Cabos: Yhteinen auringonlaskun purjehdusristeily

10. Los Cabos: Cabos Cabos: Yhteinen auringonlaskun purjehdusristeily

Auringonlasku Cabon edustalla on maaginen, mutta mielesi nousee todella korkealle, kun sammutamme moottorin ja avaamme purjeet. Auringonlaskun purjehdus alkaa nähtävyyksien katselulla, kun ohitat Lovers' Beachin, Land's Endin ja Archin matkallasi Tyynellemerelle auringon laskiessa taivaalla. Sitten vaihdamme moottorista tuulivoimaan. Nauti valitsemastamme viinistä tai tilaa suosikkijuomasi ensiluokkaisesta avoimesta baaristamme herkullisten alkupalojen kera. Cabon henkeäsalpaavan auringonlaskun ja ainutlaatuisten kalliomuodostelmien ympäröimänä saat elämyksen, jonka koet elämäsi aikana. Pienemmät ryhmät ja henkilökohtainen palvelu ovat erikoisuutemme näillä rennoilla, romanttisilla matkoilla. Et halua lähteä Cabosta ilman tätä kokemusta.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Cabo San Lucas
Täältä löytyy jotain niin luonnon, rantojen kuin juhlienkin ystäville.

Parhaat aktiviteetit

Cabo San Lucas: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

195 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 13

Immersiivisiä elämyksiä

Cabo San Lucas: Koe enemmän

Näytä kaikki

Cabo San Lucas: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Cabo San Lucas parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Cabo San Lucas?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Cabo San Lucas ovat

Todos Santos

Cabo San Lucas: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Cabo San Lucas? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.