Tekemistä kohteessa

Cairns

Trooppiset sademetsät ja koskemattomat vedet odottavat sinua Australian Suuren Valliriutan portilla.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Kuusi merkittävää nähtävyyttä Cairnsissa

Cairns sijaitsee Queensland-osavaltion pohjoisosassa. Kaupunkia ympäröivä alue on todellinen luonnonparatiisi, jossa on useita merkittäviä nähtävyyksiä. Katsasta Ison valliriutan lisäksi ainakin nämä nähtävyydet.

 • 1. Iso valliriutta -risteily

  Matkusta veneellä Green Islandille ja polskahda uimaan. Ihaile ällistyttäviä koralleja ja katsele riutan auringon valaisemaa merielämää.

 • 2. Snorklaile riutalla

  Et voi ehkä mennä tuhansia metriä meren pohjaan, mutta snorklailu on lähes yhtä upea aktiviteetti! Voit tutustua pinnanalaiseen elämään muutaman tunnin ajan.

 • 3. Kuranda-sademetsä

  Tutustu vehreään sademetsään maan pinnalla tai yläilmoissa Skyrail Rainforest -köysiradalla. Voit myös kiitää saumattomasti maalta veteen amfibisella ajoneuvolla!

 • 4. Tjapukai Aboriginal Cultural Park

  Tutustu Djabugay-aboriginaalien kulttuuriin. Nauti didgeridoo-esityksestä, tutustu museoon, maistele Djabugay-ruokia ja opettele heittämään bumerangia.

 • 5. Undaran laavaputket

  Lähde päiväreissulle takamaille ja kävele tulivuoren alla.

 • 6. Koskenlaskua Tully-joella

  Tully-joella järjestettiin vuoden 1991 Australian kanootti- ja koskenlaskumestaruuskisat. Älä huolestu - et ole yksin veneessä, sillä mukaan mahtuu yhteensä seitsemän henkeä.

Suunnittele vierailusi

 • Vaatetusvinkit

  Pohjois-Australia sijaitsee lähellä päiväntasaajaa, joten siellä on kuuma ympäri vuoden. Pukeudu viileisiin puuvillavaatteisiin, juo tarpeeksi vettä ja muista ehdottomasti käyttää aurinkovoidetta sekä hattua.

 • Terveys- ja turvallisuusvinkit

  Juttele lääkärisi kanssa mahdollisista rokotuksista hyvissä ajoin ennen matkaasi. Sademetsään kannattaa ottaa mukaan paikan päältä ostettua hyönteismyrkkyä, sillä suomalaiset myrkyt eivät välttämättä tehoa tarpeeksi hyvin.

 • Tarvitsenko vakuutuksen ulkoilma-aktiviteetteja varten?

  Vakuutus vaaditaan yleensä extreme-lajeja kuten koskenlaskua varten. Joissain aktiviteeteissa saattaa olla myös ikäraja joka kannattaa tarkistaa etukäteen, jos olet alle 18-vuotias.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Englanti
 • Rahayksikkö
  Australian dollari($)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+10:00)
 • Maakoodi
  61
 • Paras aika vierailla
  Elokuussa sää on lämmin ja aurinkoinen eikä liian kostea, ja turistisesonki on päättymäisillään.

Cairns: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Cairns? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Cairns : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 6 020 arvosteluun

Upea päivä paljon nähtävää ja nähtävää kyläjunamatkan mielenkiintoisista näkymistä. Yksi b vähän heikoina aikoina, kun he sanovat sinun olevan takaisin alas, on aikaisin, että olimme takaisin tuntia ennen kuin odotimme vain noutoa. Olisi hienostunut viettämään tunnin kylässä nähdäkseni sivun, jota emme ajatelleet, että meillä olisi aikaa, mutta teimme. Mutta ei tiennyt, että teimme

Todella mahtava päivä. Rakastanut taivaan raideliikennettä ja junamatkaa! Kannattaa pysähtyä keskusteluihin, jotka ovat nousussa taivaan raiteilla. Todella upea kuulla enemmän tietoa sateesta Forrestilta, joilla on tietoja. Lapset rakastivat koalan halaamista kylässä !!

Suuri kokemus, historiallinen kiinnostus, kaupat, mutta sinun on mentävä perhoskotelon, lintujen ja Koala-puutarhan läpi. Upeat maisemat sekä rautatie- että köysiradalla

Erittäin mukava ja informatiivinen kiertue sademetsistä. Useat aktiviteetit Kuranda-kylässä tekivät tästä toiminnasta ikimuistoisen

Poikkeuksellisen kauniit Skyrail-näkymät Junamatka oli kuitenkin kunnossa