Lisää päivät

Calle Ocho Walk of Fame

Calle Ocho Walk of Fame: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Miami: Little Havanna Food and Walking Tour

1. Miami: Little Havanna Food and Walking Tour

Tutustu Miamin Little Havannan viiteen pääkortteliin ja tutustu tämän ainutlaatuisen kaupunginosan kulttuuriin ja historiaan paikallisen oppaan johdolla. Nauti maistiaisia Calle Ochon parhaista perheyrityksistä, joissa tarjoillaan perinteistä kuubalaista ruokaa ja kahvia. Päivitä kokemuksesi sisältämään bussikierros. Tapaa paikallinen kaksikielinen oppaasi perinteisessä kuubalaisessa kahvilassa, jossa kahvi paahdetaan itse ja jossa voit itse maistaa tätä ainutlaatuista juomaa. Kierroksella maistelet erilaisia kuubalaisia ruokia, kuten empanadoja, croquetas-juustoja, guavaleivoksia ja kuubalaisia churroja, tapaat paikallisia muusikoita ja nautit perinteisestä kuubalaisesta musiikista, katselet sikarin käärimisen ikivanhaa taidetta ja vierailet matkan varrella olevissa kulttuuri- ja historiallisissa kohteissa. Vieraile kulttuurin keskuksessa, joka on Domino Park. Tutustu ikoniseen kuubalaiseen jazzbaariin, jossa Louis Armstrong ja Billie Holiday kävivät. Tutustu historialliseen Tower-teatteriin ja Cubaocho Museum and Performing Arts Centeriin. Kävele Calle Ochon Walk of Fame -kävelykadulla Celia Cruzin ja Gloria Estefanin kunniaksi. Kuuban historia on aina läsnä tässä kaupunginosassa ikuisella liekillä ja Kuuban itsenäisyyden puolesta taistelleiden muistomerkillä Cuban Memorial Boulevard Parkissa sekä Sikojenlahden muistomerkillä, joka kunnioittaa tuossa taistelussa kaatuneita. Voit päivittää kiertoajeluusi Big Bus Double Decker Tourin, joka pysähtyy Little Havannassa. Kierrä ympäri Miamia ja näe unohtumattomia näkymiä South Beachille, Miami Beachille, Wynwood Wallsille, Bayside Marketplaceen ja paljon muuta kaksikerroksisen bussin päältä.

Miami Millionaires 90 minuutin risteily+Pikku Havannan ruoka+kaupunkikierros

2. Miami Millionaires 90 minuutin risteily+Pikku Havannan ruoka+kaupunkikierros

Miamin 3 parasta aktiviteettia Miljonäärikoti 90 minuutin risteily, Little Havana Food tour ja kaupunkikierros. 90 min risteily: Rentoudu Miami Biscayne Bayn kautta kulkevalla kiertoajelulla. Seilaa Hibiscus Islandin ohi, katsele Bayside Marketplacen vilskettä ja rentoudu varjostetulla yläkannella. Nouse laivaan Miamin keskustan sydämestä tai valitse vaihtoehto, jossa on hotellin nouto, ja nauti mukavasta kyydistä laivalle. Rentoudu ylellisesti kaksitasoisessa laivassa, jossa on avoimet ikkunat ja varjoisa kansi. Keskustasta lähdet purjehtimaan kohti Star Islandia, jossa monet julkkikset asuvat upeissa kartanoissaan. Näet vilauksen Al Caponen talosta, kun risteilet pitkin Biscayne Bayta. Suuntaa seuraavaksi Hibiscus Islandille, Palm Islandille, Sunset Islandille ja Fischer Islandille. Näe kuuluisat venetsialaiset saaret ja löydä lisää julkkisten kartanoita matkan varrella. Pidä silmällä Gloria Estefanin, P. Diddyn, Shaquille O'Nealin, Enrique Iglesiasin, Phil Collinsin, Jennifer Lopezin ja Alex Rodriguezin, Shakiran, Ricky Martinin, Matt Damonin ja muiden koteja. Kokenut oppaasi osoittaa kaikki kuuluisat kodit ja maamerkit. Seuraavaksi risteile South Beachille ja Bayside Marketplaceen nähdäksesi todella kaiken, mitä Miamissa on tarjottavanaan. Risteilyn päätteeksi rantaudut takaisin Miamin keskustaan. Little Havana Food Tour: Tutustu Miamin Little Havannan viiteen pääkortteliin ja opi tämän ainutlaatuisen kaupunginosan kulttuurista ja historiasta paikallisen oppaan johdolla. Nauti maistiaisia Calle Ochon parhaista perheyrityksistä, joissa tarjoillaan perinteistä kuubalaista ruokaa ja kahvia. Päivitä kokemuksesi sisältämään bussikierros. Tapaa paikallinen kaksikielinen oppaasi perinteisessä kuubalaisessa kahvilassa, jossa kahvi paahdetaan itse ja jossa voit itse maistaa tätä ainutlaatuista juomaa. Kiertoajelulla maistelet erilaisia kuubalaisia ruokia, kuten empanadoja, croquetas-juustoja, kanapannukakkuja, guavaleivonnaisia ja kuubalaisia churroja, tapaat paikallisia muusikoita ja nautit perinteisestä kuubalaisesta musiikista, katselet sikarin käärimisen ikivanhaa taidetta ja vierailet matkan varrella olevissa kulttuuri- ja historiallisissa kohteissa. Vieraile kulttuurin keskuksessa, joka on Domino Park. Tutustu ikoniseen kuubalaiseen jazz-baariin, jossa Louis Armstrong ja Billie Holiday kävivät. Tutustu historialliseen Tower-teatteriin ja Cubaocho Museum and Performing Arts Centeriin. Kävele Celia Cruzin ja Gloria Estefanin kunniaksi Calle Ochon Walk of Fame -kävelykadulla. Kaupunkikierros: kierros järjestetään ilmastoidussa bussissa, jossa on kaksikielinen opas.

Miami: Havannan kuubalaisen ruoan ja kulttuurin kävelykierros.

3. Miami: Havannan kuubalaisen ruoan ja kulttuurin kävelykierros.

Tämä kävelykierros yhdistää rauhallisen kävelyn Calle Ochoa pitkin Miamin Little Havannan sydämessä ja ruoanmaistiaiset, jotta saat täyden Little Havana -kokemuksen. Hiertele kyynärpäitä paikallisten kanssa, kun näet, kuinka he käärivät sikareita käsin Amerikan merkittävimmällä sikarintekopiirillä vanhan Kuuban tapaan, katselet, kuinka he pelaavat rakastamaansa dominopeliä kuuluisassa Domino Parkissa, katsot kuuluisien kuubalais-amerikkalaisten muistotähtiä Walk of Famella ja paljon muuta.Muutakin. Käymme mielenkiintoisilla ja tärkeillä maamerkeillä, kuten Sikojenlahden muistomerkillä, kuuluisilla kukkojen veistoksilla ja upealla katutaiteella, kun valssaamme pitkin Amerikan kuuluisinta kuubalais-amerikkalaista katua, Calle Ochoa. Matkan varrella pysähdymme Little Havannan parhaimmissa ravintoloissa, jotta voimme nauttia aitoja ruokia, joista Miamin kuubalaisin kaupunginosa tunnetaan parhaiten. Maista 5 paikallista suosikkiruokaa, jotka muodostavat täyden aterian. Harkitse VIP-päivitystä itse kierrokselle, jolloin voit lisätä 1 VIP-mojiton (9,99 dollaria ylimääräistä - vain aikuiset) tai Ultimate VIP-juomapaketin (19,99 dollaria ylimääräistä - vain aikuiset), joka sisältää kolme juomaparia, mukaan lukien mojito, maailmankuulu daiquiri ja ensiluokkainen kuubalainen limonadi. Kierroksen päätteeksi voit odottaa, että vatsasi on täynnä herkullista ruokaa ja pääsi täynnä kiehtovia tarinoita Kuubasta, Little Havannasta ja Miamista.

Miami: Havannan kävelykierros (lounasvaihtoehto saatavilla).

4. Miami: Havannan kävelykierros (lounasvaihtoehto saatavilla).

Sukellu Little Havannan elinvoimaiseen kulttuuriin ja koe sen kulttuuriperinteet, nähtävyydet, äänet, tarinat, rytmit, tuoksut ja maut opastetulla kävelykierroksella. Selvitä tarinat ihmisten ja paikkojen takana ja kävele pois paikallisena. Aloita tapaaminen Sikojenlahden muistomerkillä ja tutustu kuubalaisten siirtolaisuuden historiaan Miamin keskustan Riversidessa. Astu vanhoille avoimille maanviljelijöiden markkinoille ja aloita virkistävällä trooppisella mehulla. Tapaa paikallisia ja keskustele heidän kanssaan, vieraile hengellisissä paikoissa ja tutustu salaisiin uskonnollisiin käytäntöihin. Katso, miten vanhemmat maanpakolaiset pelaavat dominoa Domino Plazalla, hämmästy, kun taitavat taqueros käärivät sikareita käsin, siemaile vastakeitettyä kuubalaista kahvia ja ihaile suurinta kuubalaisen taiteen kokoelmaa Kuuban ulkopuolella. Mestaroi merengue- tai salsatanssin perusteet ja viimeistele kokemuksesi istumaravintolassa kotitekoisella kuubalaisella aterialla.

Miami: Little Havanna Opastettu kävelykierros

5. Miami: Little Havanna Opastettu kävelykierros

Tutustu Little Havanaan Miamissa opastetulla kävelykierroksella. Anna oppaasi näyttää sinulle tämän eloisan alueen musiikkia, kulttuuria ja historiaa. Tapaa oppaasi Maximo Gomez Park. Nauti paikallisesta tunnelmasta Calle Ocho -kadulla. Ota selvää, kuinka alue liittyy Kuuban vallankumoukseen. Katso paikalliset pelaamassa dominoa. Ohita erikoisliikkeitä ja sikarivalmistajia. Katso Kuuban vaikutus arkkitehtuuriin. Hanki ruokaehdotuksia, kuten medianoche-voileipiä, empanadoja ja jauhobanaania. Kuule Sikojenlahden konfliktista ja Santeriasta, Karibialta peräisin olevasta uskonnosta

Miami City & Boat Tour pyöränvuokrauksella

6. Miami City & Boat Tour pyöränvuokrauksella

Tämän yhdistelmäpaketin avulla voit tutustua kaikkeen Miamin tarjontaan bussilla, veneellä ja pyörällä. Aloita päiväsi noutamalla sinut hotellista tai paikallisesta majoituspaikasta ja tutustu Miamin kaupunkiin ilmastoidun bussin mukavuudesta käsin. Vieraile maalla monissa Miamin upeimmissa paikoissa, kuten South Beachin Art Deco -alueella, Ocean Drivella, Miamin keskustassa, Brickell Avenuella, Coconut Grovessa, Coral Gablesissa, Little Havannassa ja Calle Ochossa. Kun olet tutustunut kaupunkiin maalla, lähde vesille täysin selostetulla kiertoajelulla. Risteilysi kulkee Biscayne Bayn läpi, jossa näet Miamin keskustan horisontin, Miamin sataman, Fisher Islandin ja Millionaire's Row'n. Aluksella voi ostaa juomia ja kevyitä välipaloja 90 minuutin risteilyn aikana. Lopuksi South Beachin tutkiminen polkupyörällä on erinomainen tapa tutustua Miamin rantaan vielä paremmin. Pyöräilet lumoavan South Beachin läpi ja koet trooppisen paratiisin, näet Versacen kartanon, Star Islandin, vilkkaan Lincoln Roadin ulkoilmakeskuksen, Ocean Driven ja Art Deco -alueen, South Point Parkin ja paljon muuta.

Miami: City Self-Guided App-Based Driving Tour: City Self-Guided App-Based Driving Tour

7. Miami: City Self-Guided App-Based Driving Tour: City Self-Guided App-Based Driving Tour

Aloita seikkailusi lataamalla Action Tour Guide -sovellus, joka toimii henkilökohtaisena matkaoppaana, äänikierroksena ja karttana yhdessä. Osta yksi kierros per auto, ei per henkilö. Kaikki kuuntelevat yhdessä! Kun olet ladannut sovelluksen, kierroksesi alkaa Miamin vilkkaasta South Beachin kaupunginosasta, Miami Beach Ocean Walkin vierestä. Ajaessasi saat upean näkymän South Beachin kuuluisaan Art Deco -arkkitehtuuriin, kuten Carlyle- ja Leslie-hotelleihin sekä Versace-kartanoon! Sieltä risteilet veden yli, ohi keinotekoisten mutta kauniiden Venetsian saarten. Kun olet kuullut näiden saarten suurista suunnitelmista, jotka eivät koskaan toteutuneet, näet lisää funkkisarkkitehtuuria, kuten ikonisen Freedom Towerin. Käy sitten kuuluisalla Bayside Marketplace -markkinapaikalla, joka on yksi Miamin suosituimmista ostos- ja ruokailukohteista. Seuraavaksi suuntaat Little Havannaan ja pääset tutustumaan kuubalaiseen kulttuuriin, joka tekee Miamista erilaisen kuin mikään muu kaupunki maassa. Lisäksi saat tietää lisää Miamin kuubalaisten historiasta ensimmäisestä saapumisaallosta nykypäivään. Kun jatkat matkaa, sukellat syvemmälle kaupungin historiaan ja opit, miten Miamin luominen juontaa juurensa yhteen naiseen nimeltä Julia Tuttle. Koe sitten terveellinen annos modernia ylellisyyttä, kun risteilet pitkin osuvasti nimettyä Millionaire's Row'ta. Sen jälkeen on vuorossa Vizcaya Museum and Gardens, ylellinen kartano, jolla on kiehtova historia ja joitakin nähtävyyksiä, jotka on ehdottomasti nähtävä. Lopuksi pääset Coconut Groven tarinalliseen kaupunginosaan, joka on inspiroinut taiteellisia suuruuksia Tennessee Williamsista David Crosbyyn! Kierroksesi päättyy tähän.

Calle Ocho Walk of Fame: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Calle Ocho Walk of Fame? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.