Suosittelemamme elämykset kaupungissa Calvià

Mallorca: Hamsin luolat: Drachin luolat päiväretki & valinnainen Hamsin luolat

1. Mallorca: Hamsin luolat: Drachin luolat päiväretki & valinnainen Hamsin luolat

Tutustu Manacorin Drachin luolien luonnonihmeeseen ja kauneuteen. Opi oppaaltasi niiden historiasta ja muodostumisesta ja lopeta vierailusi pysähtymällä saadaksesi tietoa Manaacorin helmiviljelyalasta. Noudettuasi suuntaa suoraan luoliin, jotka muodostuivat miljoonia vuosia sitten Välimeren vedenpaineesta. Drachin luolat sisältävät 4 erillistä ja jättimäistä luolaa, jotka ovat täynnä vaikuttavia stalagmiitteja ja tippukivikiviä. Näiden luolien mielenkiintoisin nähtävyys on niiden 177 metriä pitkä vedenalainen järvi, joka tunnetaan nimellä Lake Martel. Kun olet luolissa, ihaile valoesitystä, joka on synkronoitu pienen orkesterin melodioiden kanssa. Lopeta vierailusi pysähtymällä Manacorin helmiviljelyalan näyttelyyn. Opi kaikki näiden klassisten jalokivien valmistusprosessista. Tai jos valitset koko päivän vaihtoehdon, jatka vierailulla Caves del Hamsissa, joka on kuuluisa kalakoukun muotoisista tippukivikivistä - niiden ainutlaatuisen muodon syytä ei vielä tunneta. Päätä sitten koko päivän kiertueesi vierailulla kauniiseen Porto Cristoon saaren itärannikolla.

Costa d'en Blanes: Blanes Blanes: Pääsylippu Marineland Mallorcalle

2. Costa d'en Blanes: Blanes Blanes: Pääsylippu Marineland Mallorcalle

Astu sisään Mallorcan upeaan Marinelandiin ja vietä opettavainen ja hauska päivä, jolloin pääset lähelle meren viehättävimpiä eläimiä. Opit kaiken puiston delfiineistä ja merileijonista ja näet ne näyttävissä live-esityksissä. Vieraile myös akvaariossa, lintutarhassa ja trooppisessa talossa ja tutustu puiston koko viehättävään eläinkuntaan. Katso, kuinka 7 delfiiniä varastaa show'n, kun joka päivä järjestetään 2 action-näytöstä, joissa näytetään, mihin nämä älykkäät ja tyylikkäät olennot pystyvät. Tutustu rauhassa akvaarioihin, joissa hait ja trooppiset kalat liukuvat makean ja suolaisen veden ympäristöissään. Ihaile flamingoja ja Humboldtin pingviinejä lintuhuoneessa ja bongaa iguaaneja, papukaijoja ja myrkkysammakoita trooppisen talon simuloidun sademetsän lehtien seassa. Anna lasten juosta vapaana hiljattain kunnostetulla leikkikentällä eläinnäyttelyjen välillä.

Mallorca: Formula Car Tour

3. Mallorca: Formula Car Tour

Aloita upea retkesi Mallorcan rannikolla kohti Palmaa oppaasi selostuksen jälkeen. Lähde Paguerasta Calviàn rannikkoa reunustamalla ja kulje kiinnostavimpien kohteiden kautta saapuaksesi ensimmäiselle pysähdyksellesi kauniille Malgratzin saarelle. Siirry edelleen Mallorcan pääkaupunkiin Palmaan ja kulje merimiesklubin ohi ja katedraalin eteen. Tee toinen pysähdys Dique del Oesten merellä ottaaksesi kauniita kuvia ennen kuin palaat Paseo Maritimoa pitkin Port Andratxin suuntaan. Kolmanneksi pysähdyt ajasta ja liikenteestä riippuen Port Andratxissa, joka on hieno ja kaunis alue saaren lounaisosassa. Sieltä palaatte takaisin toimistolle ohi vuorten, joista on kauniit näkymät Camp de Marin golfkentille.

Santa Ponsa: 3-tunnin melontaretki merensuojelualueelle

4. Santa Ponsa: 3-tunnin melontaretki merensuojelualueelle

Tutustu Mallorcan lounaisrannikkoon, joka on täydellinen alue melonnan harjoitteluun ja joka on täynnä kallioita ja kalliomuodostelmia, jotka tarjoavat upean maiseman ja paljon tutkittavaa. Nauti hauskasta retkestä, joka tarjoaa erinomaista liikuntaa ja täydellisen tilaisuuden päästä vesille. Saavu ensin tapaamispaikalle tai, jos majoitut mainituilla alueilla sijaitsevassa hotellissa, hyödy hotellin noutopalvelusta valitsemalla vastaava vaihtoehto varausta tehdessäsi. Hanki sitten kaikki tarvittavat materiaalit ja tiedot oppaalta. Kuuntele, kun hän selittää yksityiskohtaisesti joitakin melontatekniikoita, retken reitin kartalla ja turvallisuusmenettelyt. Hyppää yksi- ja kaksoiskajakkiisi, jotka ovat erittäin vakaita ja helppoja ohjata. Istuimissa on selkänoja, joka lisää mukavuutta matkan aikana. Seuraa opastasi koko retken ajan, sillä hän näyttää sinulle parhaat paikat ja varmistaa turvallisuutesi. Kun olet valmis lähtemään liikkeelle, melo rannikkoa pitkin kohti Malgratsinsaarten merensuojelualuetta. Vieraile matkan aikana luolissa, kävele pienellä rannalla ja tutki luonnon uima-allasta. Nauti tilaisuudesta uida täällä kristallinkirkkaissa vesissä ja levätä, ennen kuin palaat lähtöpaikalle. Jos olet valinnut hotellin jättövaihtoehdon, nauti täältä kätevästä paluukuljetuksesta takaisin majapaikkaasi.

Mallorca: Formula Car Tour

5. Mallorca: Formula Car Tour

Opaasi selityksen jälkeen aloitat upean retken Sierra de Tramuntanassa. Lähde Paguerasta Calviàn rannikkoa reunustamalla ja kulje kiinnostavimpien kohteiden kautta saapuaksesi ensimmäiselle pysähdyksellesi kauniille Malgratzin saarelle. Siirry edelleen Mallorcan pääkaupunkiin Palmaan ja kulje merimiesklubin ohi ja katedraalin eteen. Paseo Maritimolta suuntaat saaren pohjoisrannikolle Banyalbufarin ja Estellencsin suuntaan nauttiaksesi tämän alueen parhaista näköalapaikoista, upeista näkymistä ja kauniista maisemista, kun ajat näille autoille ihanteellisia teitä pitkin. Tee toinen pysähdys Estellencsissä, jossa voit juoda kahvia ja vierailla näköalapaikalla. Paluumatkalla ajat vuorten läpi Port Andratxiin, joka on eksklusiivinen ja kaunis alue saaren lounaisosassa. Tee viimeinen pysähdys, riippuen liikenteestä ja ajasta.Viimeinen pysähdys, riippuen liikenteestä ja ajasta. Palaa sieltä takaisin toimistolle vuorten ohi, josta avautuu kaunis näköala Camp de Marin golfleirille.

Santa Ponsa: Ponsa: Kokeile sukeltamista merensuojelualueella

6. Santa Ponsa: Ponsa: Kokeile sukeltamista merensuojelualueella

PADI Discover Scuba Diving -ohjelma on hauska ja helppo johdatus siihen, mitä vedenalaisen maailman tutkiminen vaatii. Tämä 3 tunnin kokemus sisältää perusopetuksen, joitakin yksinkertaisia harjoituksia matalassa vedessä ja sukelluksen enintään 6 metriin PADI-kouluttajan kanssa. Toiminta tapahtuu Malgratsin merensuojelualueella, 10 minuutin venematkan päässä sukelluskeskuksesta. Kouluttajasi opettaa sinulle perusasiat, jotta sukelluskokemus olisi miellyttävä. Henkilökohtaisen huomion ansiosta koko aktiviteetin ajan tunnet olosi vedessä aina turvalliseksi. Paperitöiden jälkeen ohjaajasi selittää sukelluksen perusteet ja varustaa sinut varusteilla. Kun olet veneessä, nauti perusteellisesta opetuksesta hengitys- ja tasaustekniikoista sekä siitä, miten liikkua veden alla. Harjoitukset matalassa vedessä auttavat sinua viihtymään ja nauttimaan tästä upeasta kokemuksesta merensuojelualueen turkooseissa vesissä.

Magalufista: Palma Bayn kiertoajeluristeily elävällä musiikilla

7. Magalufista: Palma Bayn kiertoajeluristeily elävällä musiikilla

Tällä luonnonkauniilla kiertoajelulla voit tutustua Palman upean lahden luonnonkauneuteen ja kuuluisiin maamerkkeihin. Hemmottele ylellisyyttä kannella olevilla mukavuuksilla, kuten solariumilla ja herkullisella välimerellisellä levyllä, sekä elävällä musiikilla tunnelman luomiseksi. Matkan varrella voit hypätä veteen virkistävään uimaan.Hyppää matkan varrella veteen virkistävään uintiin. Aloita retki Magalufin rannalta, jossa tapaat oppaasi ja nouset laivaan. Kun olet asettunut paikoillesi, laske purjeet ja nauti lahden viehättävistä näkymistä saksofonin soidessa. Risteile kohti Palman kaupunkia, jossa huomaat ylpeänä seisovan 13. vuosisadan katedraalin.Viimeinen kierros on jo alkanut. Jatka risteilyäsi, kun ohitat Palman sataman. Ihaile risteilyaluksia ja jahteja vilkkaassa satamassa ja ohita sitten Mariventin palatsi, Espanjan kuninkaan asuinpaikka. Kun olet nähnyt kaupungin kohokohdat, uskaltaudu Illetasin ja Punta Negran rannoille nauttimaan maisemista. Kapteenisi pysähtyy eräässä syrjäisessä poukamassa uimaan kristallinkirkkaassa, sinisessä vedessä. Tutustu täällä lahden vedenalaisiin rikkauksiin sukeltaessasi tai ota vain aurinkoa ja rentoudu kannella. Myöhemmin voit nauttia lounasbuffetista, jossa on espanjalaista munakasta, Serrano-kinkkua, leikkeleitä, salaattia ja hedelmiä. Palaa lopuksi takaisin Magalufiin Puerto Portalsin ja Palmanovan rantojen kautta ja päätä retkesi.

Mallorca: Hamsin luolat ja valinnainen Dinosaurland -päiväretki

8. Mallorca: Hamsin luolat ja valinnainen Dinosaurland -päiväretki

Astu mukavaan ja ilmastoituun linja-autoomme ja lähde henkeäsalpaavalle matkalle kuuluisaan Hamsin luolastoon. Istu alas, rentoudu ja anna asiantuntevan oppaasi viihdyttää sinua kiehtovilla näkemyksillä tämän luonnonihmeen historiasta, geologiasta ja legendoista. Kulkiessamme viehättävien maisemien halki näet vilauksia Mallorcan upeasta maaseudusta, mikä antaa pohjan tulevalle seikkailulle. Saavuttuasi Hamsin luoliin sinua tervehtii sisäänkäynti maanalaiseen valtakuntaan, joka on kiehtonut tutkimusmatkailijoita sukupolvien ajan. Seuraa polkua mutkittelevien käytävien ja tilavien kammioiden läpi, joita koristavat upeat tippukivet ja tippukiviluolat, jotka näyttävät uhmaavan painovoimaa. Ihaile kiteisessä maanalaisessa järvessä hohtavia heijastuksia, jotka luovat maagisen tunnelman, jollaista et ole ennen kokenut. Kierros johdattaa sinut syvemmälle luolien sydämeen ja paljastaa piilotettuja aarteita ja geologisia muodostelmia, joiden kehittyminen on kestänyt miljoonia vuosia. Varaa paikkasi nyt unohtumattomalle matkalle Mallorcan luonnonkauneuden sydämeen Hamsin luolissa. Jos valitset kokopäivävaihtoehdon, joka sisältää Hamsin luolat ja Dinosaurlandin, voit myös tutustua dinosaurusten kiehtovaan maailmaan Dinosaurlandissa, joka sijaitsee vain lyhyen matkan päässä luolista. Kuljeskele yli 100 elävän kokoisen otuksen keskellä, jotka edustavat 40 erilaista dinosauruslajiketta. Ihaile kolossaalisen Titanosauruksen jäljennöstä, jonka pituus on huikeat 50 metriä.

Mallorca: (2,5t): Retki cabrio urheiluautolla (2,5t).

9. Mallorca: (2,5t): Retki cabrio urheiluautolla (2,5t).

Tutustu joihinkin Mallorcan kauneimpiin kohteisiin Cabrio-urheiluautolla. Poistu Santa Ponsasta ajaessasi tyylikkäällä kaksipaikkaisella Cabriolla ja suuntaa Son Ferreriin pysähtyen hämmästyttävässä Islas de Malgrats -pisteessä, josta on upea näköala Välimerelle. Jatka kohti yhtä saaren kuuluisaa satamaa, Puerto Portalsia, ja pysähdy täällä ensimmäisen kerran. Lyhyen tauon jälkeen jatka kiertueella vieraillaksesi yhdessä Mallorcan kauneimmista ja vanhimmista kylistä, joka sijaitsee Sierra Tramuntana-Calvian juurella. Ajamalla kohti Es Capdelláa, viehättävää vuoristokaupunkia, joka erottuu aaltoilevista teistään ja uskomattomista vuoristo- ja metsämaisemistaan. Seuraava pysäkki on Puerto D'Andratx, tämä moderni satamakaupunki on muuttunut vanhasta kalastajien turvapaikasta yhdeksi Mallorcan tärkeimmistä ja vierailluimmista turistikeskuksista sen merenkulkutoiminnan ja kauniiden läpinäkyvien vesien poukamien ansiosta. Takaisin Santa Ponsaan kuljemme Camp de Marin läpi, astumme sisään Cala Fornellsin kautta, jossa nautimme upeista panoraamanäkymistä, joihin kuuluvat Pagueran ja Santa Ponsan rannat. Kierros päättyy Santa Ponsan toimistoon, jossa kaikki tekevät maljan Cava-lasillisen kanssa viimeistelläkseen kokemuksen tyylikkäästi. Tämän kiertueen aikana on ohjelmoitu kolme tai neljä pysäkkiä.

Andratxista: Formula Sunset Driving Tour

10. Andratxista: Formula Sunset Driving Tour

Opaasi lyhyen perehdytyksen jälkeen aloitat kierroksen Mallorcan rannikolla kohti Palmaa. Lähde Paguerasta Calviàn rannikkoa reunustavan Pagueran kautta ja kulje kiinnostavimpien kohteiden kautta saapuaksesi ensimmäiselle pysähdyksellesi kauniille Malgratzin saarelle. Siirry edelleen Mallorcan pääkaupunkiin Palmaan ja kulje merimiesklubin ohi ja katedraalin eteen. Pysähdy toisen kerran Dique del Oesten merellä ja ota valokuvia, ennen kuin palaat Paseo Maritimoa pitkin Port Andratxin suuntaan. Kolmas pysähdyksesi on Port Andratxissa, jossa voit nauttia saaren kauneimmasta auringonlaskusta. Sieltä palaat toimistolle vuorten ohi, josta avautuu kaunis näköala Camp de Marin golfkentille.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Calvià

15 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Calvià: Koe enemmän

Näytä kaikki

Calvià: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Calvià parhaat nähtävyydet?

Kohteen Calvià parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Calvià?

Nämä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Calvià

Calvià: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Calvià? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Calvià : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 2 414 arvosteluun

Minulla oli ihana päivä luolissa, nautin kokemuksesta erittäin paljon, mutta muutama viikko ennen vierailua oli lähetetty sähköpostiviestejä, joissa sanottiin, että valitsemani sijainnin nouto huomioimatta ja noutan nyt hotellistamme, sitten edellisenä iltana, viesti, jossa sanottiin noutaa dif hotellista, ei ongelma ei ollut kaukana, mutta muista tarkistaa sähköpostit.

Kiertue oli täynnä 8 ajoneuvoa ja opas. Kurt piti tiedotuksen saksaksi. Sitten menimme Mallorcan eteläpuolelle useiden valokuvapysähdysten kera. Valitettavasti ajonautintoa vaikeutti liian tiukka opas. Siitä huolimatta meillä oli hauskaa ja saimme paljon ilmeitä Mallorcan lomailijoilta, suosittelen 4,5 tunnin kiertueen tekemistä, 2,5 ei ole paljon. Hyvästi ystävät

Siellä oli liian paljon vanhoja ihmisiä, joten tuntui, että olimme väärässä paikassa. Opas oli erittäin mukava. Tunti ajelua kohti luolaa ja luultavasti tunti sisällä. Musiikkiesitys oli lopussa aika mahtava. Ota venematka pois luolasta. Kannattaa vain jos on aikaa.

Kaikki oli hyvin järjestetty. Mukava retki. Aikataulu oli kuitenkin aika tiukka,

Hieno kokemus. Hyvin järjestetty. Autot pitää huoltaa. Kurt oli hyvä opas