Valitse päivämäärät

Calvià Aktiviteetit

17 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Calvià: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Calvià? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Calvià : Mitä vierailijat sanovat

Loistava tapa viettää puoli päivää

Kaiken kaikkiaan todella mukava matka luoliin. Henkeäsalpaavat näkymät ja varmasti kaunis konsertti lopussa. Ehkä liian tungosta, ja ihmisiä kiirehdittiin liikkumaan eteenpäin koko ajan, mutta luulen, että se on aivan kuten missä tahansa muussa suositussa paikassa. Haittojen osalta tämä on järjestäjille: 1. On upeaa, että oppaasi Sebastian osaa (tai ainakin oppi ulkoa) niin monia kieliä, mutta usko minua, kun kerron sinulle - on hirveän uuvuttavaa kuunnella samaa asiaa kerrotaan viidellä kielellä jo uuvuttavalla bussimatkalla luoliin. Ei yksinkertaisesti välttämätöntä. Sanoisin, että pysy espanjassa ja englannissa, useimmat ymmärtävät. Parempi vielä - valmista kunnon lentolehtisiä - sinun ei tarvitse vaivautua höperöimään koko matkaa, eivätkä matkustajat ole suuttuneet. 2. Kukaan ei välitä Mallorcan kuuluisien urheilijoiden upeista taloista. Puhukaa luolista! 3. Kukaan ei välitä typerästä helmikaupasta. Selvästi jokin rahasopimus sinun ja heidän kanssaan. Vietän mieluummin sen ylimäärä

Minulla oli ihana päivä luolissa, nautin kokemuksesta erittäin paljon, mutta muutama viikko ennen vierailua oli lähetetty sähköpostiviestejä, joissa sanottiin, että valitsemani sijainnin nouto huomioimatta ja noutan nyt hotellistamme, sitten edellisenä iltana, viesti, jossa sanottiin noutaa dif hotellista, ei ongelma ei ollut kaukana, mutta muista tarkistaa sähköpostit.

Noudon kanssa ei ollut ongelmia, 15 minuuttia myöhässä, mutta se on tavallista matkoilla. Luolat olivat upeita, konsertti oli niin kaunis. Veneeseen oli iso jono, joka vie vain noin 100 metriä, mutta se on mukavaa. Ulkona ei ole aikaa hakea ruokaa ja juoda sen suoraan takaisin bussiin. Kaiken kaikkiaan se oli mukava aamu ja suosittelen sitä.

Siellä oli liian paljon vanhoja ihmisiä, joten tuntui, että olimme väärässä paikassa. Opas oli erittäin mukava. Tunti ajelua kohti luolaa ja luultavasti tunti sisällä. Musiikkiesitys oli lopussa aika mahtava. Ota venematka pois luolasta. Kannattaa vain jos on aikaa.

Kaikki oli hyvin järjestetty. Mukava retki. Aikataulu oli kuitenkin aika tiukka,