Lisää päivät

CalviàAktiviteetit

Suosituksemme kategoriassa Calvià Aktiviteetit

Magaluf: Vain aikuisten pääsylippu Gringo's Bingo Night -tapahtumaan

1. Magaluf: Vain aikuisten pääsylippu Gringo's Bingo Night -tapahtumaan

Kokeile hauskojen palkintojen pelaamista tällä lipulla Gringo's Bingo Night -tapahtumaan Magalufin Pirates-teatterissa. Nauti juhlatunnelmasta ja osta maukas drinkki baarista. Pelaa joka ilta kaksi bingokierrosta, joissa on kolme tapaa voittaa kullakin kierroksella ja tarjolla on vähintään 6 palkintoa.Hyvä on, että olet mukana. Valitse tavalliset istumapaikat, jotka ovat enintään 15 metrin (50 jalan) päässä lavasta, premium-paikat, jotka ovat lähempänä lavaa, tai VIP-paikat, jotka ovat lähellä toimintaa ja joihin kuuluu skip-the-line-oikeudet koko illan ajan. Kaikkiin istumapaikkoihin sisältyy bingovihko ja kynä. Ensimmäisen palkinnon saa yhdellä rivillä, eli se, joka saa ensimmäisenä kaikki numerot yhdelle vaakasuoralle riville, voittaa ensimmäisen palkinnon. Toinen palkinto on kahdesta rivistä, joten ensimmäinen henkilö, jolla on kaksi riviä ja joka huutaa Bingo, voittaa palkinnon. Näiden kahden rivin on oltava samassa talossa ja niiden on oltava vaakasuorassa.Hyvä. Voita kolmas palkinto täysosumasta. Onnistuneen bingon soittajan kortti tarkistetaan Gringon avustajan toimesta, ja jos numerot ovat oikein, voitat palkinnon. Jos useampi kuin yksi pelaaja soittaa Bingon, voittajien on kilpailtava palkinnosta lavalla, ja siitä hauskuus alkaa.

Mallorca: Marineland Mallorca: Pääsyliput

2. Mallorca: Marineland Mallorca: Pääsyliput

Astu sisään Mallorcan upeaan Marinelandiin ja vietä opettavainen ja hauska päivä, jolloin pääset lähelle meren viehättävimpiä eläimiä. Opit kaiken puiston delfiineistä ja merileijonista ja näet ne näyttävissä live-esityksissä. Vieraile myös akvaariossa, lintutarhassa ja trooppisessa talossa ja tutustu puiston koko viehättävään eläinkuntaan. Katso, kuinka 7 delfiiniä varastaa show'n, kun joka päivä järjestetään 2 action-näytöstä, joissa näytetään, mihin nämä älykkäät ja tyylikkäät olennot pystyvät. Tutustu rauhassa akvaarioihin, joissa hait ja trooppiset kalat liukuvat makean ja suolaisen veden ympäristöissään. Ihaile flamingoja ja Humboldtin pingviinejä lintuhuoneessa ja bongaa iguaaneja, papukaijoja ja myrkkysammakoita trooppisen talon simuloidun sademetsän lehtien seassa. Anna lasten juosta vapaana hiljattain kunnostetulla leikkikentällä eläinnäyttelyjen välillä.

Drachin luolat: Koko tai puolen päivän kierros etelästä

3. Drachin luolat: Koko tai puolen päivän kierros etelästä

Vieraile Mallorcan Matkallasi Drachin luolissa, jotka sijaitsevat Manacorin kylässä. Sinut otetaan kyytiin, jonka jälkeen suuntaat suoraan luolille. Luolat ovat todellinen ihme, jotka ovat syntyneet miljoonien vuosien aikana Välimeren veden paineesta. Drachin luolat koostuvat neljästä suuresta luolasta, jotka ovat täynnä vaikuttavia tippukivipylväitä. Luolista mielenkiintoisimmista löytyy 177 metriä pitkä Martel-järvenä tunnettu maanalainen järvi. Luolissa voit ihailla orkesterimusiikin tahtiin synkronoituja valoja ja katsella luonnonkauneutta, joka on voinut muodostua vain ajan myötä. Päätä vierailusi Manacorin helminäyttelyssä ja tutustu klassisten helmien valmistusprosessiin. Jos valitset koko päivän vaihtoehdon, voit jatkaa vierailua del Hamsin luoliin, jotka tunnetaan sen upeista kalakoukun muotoisista tippukivipylväistä. Niiden uniikin muodon alkuperä on yhä tänäkin päivänä tuntematon! Koko päivän vierailu päättyy kauniiseen Porto Cristoon, joka sijaitsee saaren itärannikolla.

Mallorca: Malgrat-saarten kiertoajelu katamaraanilla.

4. Mallorca: Malgrat-saarten kiertoajelu katamaraanilla.

Tule katamaraaniveneellä kiertämään Mallorcan lounaisrannikkoa ja tutustu Pagueran, Santa Ponsan ja Camp de Marin lahtiin. Näe saaren korkeat kalliot ja syvänsiniset vedet. Kierrä Malgrats-saaria, saariston merensuojelualuetta, ja tarkkaile paikallisia lintuja ja kaloja tai vain rentoudu kannella. Kun risteilet rannikkoa pitkin, ihaile upeita maisemia ja pysähdy ajan salliessa uimaan. Yläkannella on tilava aurinkoterassi, joka on ihanteellinen auringonottoon ja nähtävyyksien katseluun. Alemmalla kannella on puoliksi upotetut vedenalaiset ikkunat, joissa voit nähdä monenlaisia kotoperäisiä kaloja. Katamaraanin pääkannella on 2 wc:tä ja viihdealue. Virvokkeita ja välipaloja voi ostaa myös 2 baarista aluksella.

Mallorca: 3-tuntinen aamupäivän delfiinien katseluristeily

5. Mallorca: 3-tuntinen aamupäivän delfiinien katseluristeily

Tule 3 tunnin aamupäivän delfiinintarkkailuveneajelulle. Tutustu delfiineihin, jotka leikkivät luonnollisessa elinympäristössään tällä delfiinien tarkkailuristeilyllä Santa Ponsasta tai Paguerasta. Rentoudu drinkillä tai virvokkeella, jonka voit ostaa laivalta. Tutustu merielämään snorklausvälineiden avulla uimapysäkillä. Laskeudu laivaan Playa Toran rannalla Paguerassa tai Santa Ponsan rannalla. Purjehdi rannikkoa pitkin ja etene hitaasti merelle. Etsi delfiinihavaintoja vesillä, joilla asuu Risson delfiinejä, pullonokkadelfiinejä ja valkoposkidelfiinejä. Etsi 21 merinisäkäslajia. Hyödynnä puoliksi upotettua alakantta, jossa on panoraamaikkunat vedenalaisten näkymien katselua varten. Vietä aikaa veneen pääkannella, jossa on baari, palvelutilat ja viihdealue. Laivalla on kaksi baaria, joista voit ostaa juomia ja välipaloja! Nauti auringosta tilavassa solariumissa. Palaa retken päätteeksi takaisin Santa Ponsaan tai Pagueraan.

Mallorca: Mallorcalla: Katamaraaniristeily, uinti ja snorklaus

6. Mallorca: Mallorcalla: Katamaraaniristeily, uinti ja snorklaus

Nauti rentouttavasta risteilystä Mallorcan saaren lounaisrannikolla. Ota aurinkoa kannella, kun suuntaat suojelluille vesille ja merensuojelualueille. Kurkista vedenalaisen näköalakannen kautta. Laskeudu katamaraanin kyytiin tapaamispaikassasi ja asetu risteilylle. Siemaile, napostele välipaloja ja treenaa rusketustasi tai hae drinkki yhdestä kahdesta laivalla olevasta baarista (juomat saatavilla lisämaksusta). Retkeile kannen alle katsomaan merenpohjaa perheystävälliseltä vedenalaiselta näköalatasanteelta. Tähän trípiin sisältyy kaksi noin 40 minuutin mittaista uimapysähdystä kahdessa suositussa merensuojelualueessa Malgrats- ja El Toro-saarilla. Hyppää kirkkaisiin saarten vesiin ja tutustu värikkäisiin vedenalaisiin maisemiin. Etsi merieläimiä, kuten rauskuja, mustekaloja ja yli 400 upeaa kalalajia, tarjolla olevien snorklausvälineiden avulla. Palaa risteilyn päätteeksi tapaamispaikkaan.

Magaluf: Veneseikkailu, jossa on rantaaktiviteetteja ja välipaloja

7. Magaluf: Veneseikkailu, jossa on rantaaktiviteetteja ja välipaloja

Ui, meloa, sukella ja tutki tällä opastetulla pikaveneseikkailulla yhdelle Calvian rakastetuimmista rannoista. Kun olet tavannut ryhmäsi Magalufissa, hyppää 300 hevosvoiman pikaveneeseen ja aloita mysteerikohteesta, joka määräytyy kyseisen päivän vesiolosuhteiden mukaan. Saavu kauniille rannalle ja lähde aaltojen alle meriskoottereilla ja snorkkeleilla. Mene omaan tahtiisi, kun opas vastaa kaikkiin kysymyksiisi. Nauti valikoimasta tuoreita hedelmiä ja virvoitusjuomia takaisin laivalla samalla kun kuuntelet musiikkia ja rentoudut auringossa. Jatka nauttimista erilaisista vesiaktiviteeteista tai ota enemmän aikaa auringosta nauttimiseen. Nauti pikaveneajo-esittelystä paluumatkalla lähtöpisteeseen.

Mallorca: 2-tunnin delfiinikatseluristeily ja lasipohjainen veneily

8. Mallorca: 2-tunnin delfiinikatseluristeily ja lasipohjainen veneily

Jätä Mallorcan rannat taaksesi kahden tunnin aamuristeilyllä lasipohjaisella veneellä. Purjehdi rannikkoa pitkin ja ihaile maagista maisemaa, kun delfiinit uivat veneen vieressä leikkimässä. Tutustu Välimeren aarteisiin, sillä siellä elää yli 20 merieläinlajia ja useita delfiinilajeja. Risteile kimaltelevien, kristallinkirkkaiden vesien yllä ja pidä silmällä tavallista delfiiniä, Risso-delfiiniä ja pullonokkadelfiiniä.Kaikkea ei ole vielä nähty. Katsele upotetun alakannen panoraamaikkunoiden läpi, jotka ovat ihanteellisia vedenalaisiin maisemiin. Kun odotat delfiinejä, voit napata välipaloja ja juomia baarista tai ottaa aurinkoa yläkannella.

Magalufista: Palma Bayn kiertoajeluristeily elävällä musiikilla

9. Magalufista: Palma Bayn kiertoajeluristeily elävällä musiikilla

Tällä luonnonkauniilla kiertoajelulla voit tutustua Palman upean lahden luonnonkauneuteen ja kuuluisiin maamerkkeihin. Hemmottele ylellisyyttä kannella olevilla mukavuuksilla, kuten solariumilla ja herkullisella välimerellisellä levyllä, sekä elävällä musiikilla tunnelman luomiseksi. Matkan varrella voit hypätä veteen virkistävään uimaan.Hyppää matkan varrella veteen virkistävään uintiin. Aloita retki Magalufin rannalta, jossa tapaat oppaasi ja nouset laivaan. Kun olet asettunut paikoillesi, laske purjeet ja nauti lahden viehättävistä näkymistä saksofonin soidessa. Risteile kohti Palman kaupunkia, jossa huomaat ylpeänä seisovan 13. vuosisadan katedraalin.Viimeinen kierros on jo alkanut. Jatka risteilyäsi, kun ohitat Palman sataman. Ihaile risteilyaluksia ja jahteja vilkkaassa satamassa ja ohita sitten Mariventin palatsi, Espanjan kuninkaan asuinpaikka. Kun olet nähnyt kaupungin kohokohdat, uskaltaudu Illetasin ja Punta Negran rannoille nauttimaan maisemista. Kapteenisi pysähtyy eräässä syrjäisessä poukamassa uimaan kristallinkirkkaassa, sinisessä vedessä. Tutustu täällä lahden vedenalaisiin rikkauksiin sukeltaessasi tai ota vain aurinkoa ja rentoudu kannella. Myöhemmin voit nauttia lounasbuffetista, jossa on espanjalaista munakasta, Serrano-kinkkua, leikkeleitä, salaattia ja hedelmiä. Palaa lopuksi takaisin Magalufiin Puerto Portalsin ja Palmanovan rantojen kautta ja päätä retkesi.

Mallorca: Katamaraaniristeily rannikkoristeily lounaalla.

10. Mallorca: Katamaraaniristeily rannikkoristeily lounaalla.

Tutustu Mallorcan kauniiseen lounaisrannikkoon ja nauti meren tarjoamasta kauneudesta tällä eksklusiivisella katamaraanilla. Risteile Mallorcan lounaisrannikkoa pitkin modernilla katamaraanilla, jonka rungossa on sukellusveneen kaltaiset ikkunat.Kaikkea ei ole vielä nähty. Valitse eri tapaamisaikojen välillä tai rentoudu, kun voit valita nouto- ja jättövaihtoehdon hotellialueeltasi.Hyväksyttävyys on mahdollista. Risteilyn aikana sinulla on mahdollisuus ankkuroitua syrjäiseen lahteen, jossa voit uida ja snorklata kristallinsinisissä vesissä Malgratsin saarella. Retkelläsi pysähdyt myös 40 minuutiksi Port Andratxissa, joka on yksi Mallorcan hienoimmista satamista. Virkistäydy ilmaisella buffetlounaalla, jossa on pasta bolognesea ja pastasalaattia, ja nauti jommastakummasta laivalla sijaitsevasta baarista. Rentoudu ja ota aurinkoa laivalla, kun navigoit Malgratsin saaren luonnonsuojelualueilla. Laiva lähtee Santa Ponsasta klo 10.45, mutta tarjoamme myös kuljetuspalvelun, jos asut Palma-Arenal-Calvian alueella. Katso alla olevat noutovaihtoehdot. Aktiviteetin jälkeen bussi tuo sinut takaisin alkuperäiseen tapaamispaikkaan.

27 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Calvià: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Calvià? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.