Lisää päivät

CalviàKesäaktiviteetit

Suosituksemme kategoriassa Calvià Kesäaktiviteetit

Mallorca: Malgrat-saarten kiertoajelu katamaraanilla.

1. Mallorca: Malgrat-saarten kiertoajelu katamaraanilla.

Tule katamaraaniveneellä kiertämään Mallorcan lounaisrannikkoa ja tutustu Pagueran, Santa Ponsan ja Camp de Marin lahtiin. Näe saaren korkeat kalliot ja syvänsiniset vedet. Kierrä Malgrats-saaria, saariston merensuojelualuetta, ja tarkkaile paikallisia lintuja ja kaloja tai vain rentoudu kannella. Kun risteilet rannikkoa pitkin, ihaile upeita maisemia ja pysähdy ajan salliessa uimaan. Yläkannella on tilava aurinkoterassi, joka on ihanteellinen auringonottoon ja nähtävyyksien katseluun. Alemmalla kannella on puoliksi upotetut vedenalaiset ikkunat, joissa voit nähdä monenlaisia kotoperäisiä kaloja. Katamaraanin pääkannella on 2 wc:tä ja viihdealue. Virvokkeita ja välipaloja voi ostaa myös 2 baarista aluksella.

Mallorca: 3-tuntinen aamupäivän delfiinien katseluristeily

2. Mallorca: 3-tuntinen aamupäivän delfiinien katseluristeily

Tule 3 tunnin aamupäivän delfiinintarkkailuveneajelulle. Tutustu delfiineihin, jotka leikkivät luonnollisessa elinympäristössään tällä delfiinien tarkkailuristeilyllä Santa Ponsasta tai Paguerasta. Rentoudu drinkillä tai virvokkeella, jonka voit ostaa laivalta. Tutustu merielämään snorklausvälineiden avulla uimapysäkillä. Laskeudu laivaan Playa Toran rannalla Paguerassa tai Santa Ponsan rannalla. Purjehdi rannikkoa pitkin ja etene hitaasti merelle. Etsi delfiinihavaintoja vesillä, joilla asuu Risson delfiinejä, pullonokkadelfiinejä ja valkoposkidelfiinejä. Etsi 21 merinisäkäslajia. Hyödynnä puoliksi upotettua alakantta, jossa on panoraamaikkunat vedenalaisten näkymien katselua varten. Vietä aikaa veneen pääkannella, jossa on baari, palvelutilat ja viihdealue. Laivalla on kaksi baaria, joista voit ostaa juomia ja välipaloja! Nauti auringosta tilavassa solariumissa. Palaa retken päätteeksi takaisin Santa Ponsaan tai Pagueraan.

Mallorca: Mallorcalla: Katamaraaniristeily, uinti ja snorklaus

3. Mallorca: Mallorcalla: Katamaraaniristeily, uinti ja snorklaus

Nauti rentouttavasta risteilystä Mallorcan saaren lounaisrannikolla. Ota aurinkoa kannella, kun suuntaat suojelluille vesille ja merensuojelualueille. Kurkista vedenalaisen näköalakannen kautta. Laskeudu katamaraanin kyytiin tapaamispaikassasi ja asetu risteilylle. Siemaile, napostele välipaloja ja treenaa rusketustasi tai hae drinkki yhdestä kahdesta laivalla olevasta baarista (juomat saatavilla lisämaksusta). Retkeile kannen alle katsomaan merenpohjaa perheystävälliseltä vedenalaiselta näköalatasanteelta. Tähän trípiin sisältyy kaksi noin 40 minuutin mittaista uimapysähdystä kahdessa suositussa merensuojelualueessa Malgrats- ja El Toro-saarilla. Hyppää kirkkaisiin saarten vesiin ja tutustu värikkäisiin vedenalaisiin maisemiin. Etsi merieläimiä, kuten rauskuja, mustekaloja ja yli 400 upeaa kalalajia, tarjolla olevien snorklausvälineiden avulla. Palaa risteilyn päätteeksi tapaamispaikkaan.

Magaluf: Veneseikkailu, jossa on rantaaktiviteetteja ja välipaloja

4. Magaluf: Veneseikkailu, jossa on rantaaktiviteetteja ja välipaloja

Ui, meloa, sukella ja tutki tällä opastetulla pikaveneseikkailulla yhdelle Calvian rakastetuimmista rannoista. Kun olet tavannut ryhmäsi Magalufissa, hyppää 300 hevosvoiman pikaveneeseen ja aloita mysteerikohteesta, joka määräytyy kyseisen päivän vesiolosuhteiden mukaan. Saavu kauniille rannalle ja lähde aaltojen alle meriskoottereilla ja snorkkeleilla. Mene omaan tahtiisi, kun opas vastaa kaikkiin kysymyksiisi. Nauti valikoimasta tuoreita hedelmiä ja virvoitusjuomia takaisin laivalla samalla kun kuuntelet musiikkia ja rentoudut auringossa. Jatka nauttimista erilaisista vesiaktiviteeteista tai ota enemmän aikaa auringosta nauttimiseen. Nauti pikaveneajo-esittelystä paluumatkalla lähtöpisteeseen.

Mallorca: 2-tunnin delfiinikatseluristeily ja lasipohjainen veneily

5. Mallorca: 2-tunnin delfiinikatseluristeily ja lasipohjainen veneily

Jätä Mallorcan rannat taaksesi kahden tunnin aamuristeilyllä lasipohjaisella veneellä. Purjehdi rannikkoa pitkin ja ihaile maagista maisemaa, kun delfiinit uivat veneen vieressä leikkimässä. Tutustu Välimeren aarteisiin, sillä siellä elää yli 20 merieläinlajia ja useita delfiinilajeja. Risteile kimaltelevien, kristallinkirkkaiden vesien yllä ja pidä silmällä tavallista delfiiniä, Risso-delfiiniä ja pullonokkadelfiiniä.Kaikkea ei ole vielä nähty. Katsele upotetun alakannen panoraamaikkunoiden läpi, jotka ovat ihanteellisia vedenalaisiin maisemiin. Kun odotat delfiinejä, voit napata välipaloja ja juomia baarista tai ottaa aurinkoa yläkannella.

Magalufista: Palma Bayn kiertoajeluristeily elävällä musiikilla

6. Magalufista: Palma Bayn kiertoajeluristeily elävällä musiikilla

Tällä luonnonkauniilla kiertoajelulla voit tutustua Palman upean lahden luonnonkauneuteen ja kuuluisiin maamerkkeihin. Hemmottele ylellisyyttä kannella olevilla mukavuuksilla, kuten solariumilla ja herkullisella välimerellisellä levyllä, sekä elävällä musiikilla tunnelman luomiseksi. Matkan varrella voit hypätä veteen virkistävään uimaan.Hyppää matkan varrella veteen virkistävään uintiin. Aloita retki Magalufin rannalta, jossa tapaat oppaasi ja nouset laivaan. Kun olet asettunut paikoillesi, laske purjeet ja nauti lahden viehättävistä näkymistä saksofonin soidessa. Risteile kohti Palman kaupunkia, jossa huomaat ylpeänä seisovan 13. vuosisadan katedraalin.Viimeinen kierros on jo alkanut. Jatka risteilyäsi, kun ohitat Palman sataman. Ihaile risteilyaluksia ja jahteja vilkkaassa satamassa ja ohita sitten Mariventin palatsi, Espanjan kuninkaan asuinpaikka. Kun olet nähnyt kaupungin kohokohdat, uskaltaudu Illetasin ja Punta Negran rannoille nauttimaan maisemista. Kapteenisi pysähtyy eräässä syrjäisessä poukamassa uimaan kristallinkirkkaassa, sinisessä vedessä. Tutustu täällä lahden vedenalaisiin rikkauksiin sukeltaessasi tai ota vain aurinkoa ja rentoudu kannella. Myöhemmin voit nauttia lounasbuffetista, jossa on espanjalaista munakasta, Serrano-kinkkua, leikkeleitä, salaattia ja hedelmiä. Palaa lopuksi takaisin Magalufiin Puerto Portalsin ja Palmanovan rantojen kautta ja päätä retkesi.

Mallorca: Katamaraaniristeily rannikkoristeily lounaalla.

7. Mallorca: Katamaraaniristeily rannikkoristeily lounaalla.

Tutustu Mallorcan kauniiseen lounaisrannikkoon ja nauti meren tarjoamasta kauneudesta tällä eksklusiivisella katamaraanilla. Risteile Mallorcan lounaisrannikkoa pitkin modernilla katamaraanilla, jonka rungossa on sukellusveneen kaltaiset ikkunat.Kaikkea ei ole vielä nähty. Valitse eri tapaamisaikojen välillä tai rentoudu, kun voit valita nouto- ja jättövaihtoehdon hotellialueeltasi.Hyväksyttävyys on mahdollista. Risteilyn aikana sinulla on mahdollisuus ankkuroitua syrjäiseen lahteen, jossa voit uida ja snorklata kristallinsinisissä vesissä Malgratsin saarella. Retkelläsi pysähdyt myös 40 minuutiksi Port Andratxissa, joka on yksi Mallorcan hienoimmista satamista. Virkistäydy ilmaisella buffetlounaalla, jossa on pasta bolognesea ja pastasalaattia, ja nauti jommastakummasta laivalla sijaitsevasta baarista. Rentoudu ja ota aurinkoa laivalla, kun navigoit Malgratsin saaren luonnonsuojelualueilla. Laiva lähtee Santa Ponsasta klo 10.45, mutta tarjoamme myös kuljetuspalvelun, jos asut Palma-Arenal-Calvian alueella. Katso alla olevat noutovaihtoehdot. Aktiviteetin jälkeen bussi tuo sinut takaisin alkuperäiseen tapaamispaikkaan.

Paguera tai Santa Ponsa: Puersa: Meno-paluu pikaveneristeily Palmaan

8. Paguera tai Santa Ponsa: Puersa: Meno-paluu pikaveneristeily Palmaan

Lähde jännittävälle risteilylle Palmaan Santa Ponsan rannalta tai Tora Beachilta Peguerasta. Rentoudu mukavan pikaveneen kyydissä, kun liukuu kohti Palmaa. Näe matkan varrella Isla del Toro ja Cabo de Cala Figuera. Syö tilavaan veneeseen ja ota kamerasi valmiiksi ikuistamaan upeita näkymiä nähtävyyksistä, kuten Islote de Sa Porrassa, Cala Portals Vells ja Illetes. Ohita viehättävät lahdet ja satamat ennen kuin saavut pääkaupunki Palmaan. Pysähdy sesonkiaikana virkistävälle uinnille mereen. Vietä yli 6 tuntia vapaa-aikaa Palmaan tutustuen. Käy ostoksilla, käy katedraalissa, tutustu museoihin ja ihaile historiallisia monumentteja. Muista varata aikaa maistella laajaa gastronomista tarjontaa tai eksyä kujille, jotka ovat täynnä upeita terasseja. Palaa maihinnousupaikalle unohtumattomien muistojen kera.

Mallorca: 2,5 tunnin Formula-autokierros

9. Mallorca: 2,5 tunnin Formula-autokierros

Oppaan alustuksen jälkeen kierroksesi alkaa Mallorcan rannikolta kohti Palmaa. Jätä Calvian rannikolla oleva Paguera taaksesi ja jatka kiinnostavien kohteiden ohi kohti ensimmäistä määränpäätäsi, Puerto Portalsia. Jatka kohti Mallorcan pääkaupunkia, Palmaa, ja ohita Nautical Club ja katedraali. Ota sitten valokuvia ennen paluuta Paseo Maritimoon, kohti Part Andratxia. Seuraavaksi ajasta ja liikenteestä riippuen voit pysähtyä Port Andratxissa, joka sijaitsee saaren lounaisosassa. Jatka Campa de Mariin ja näe Cala Fornellsissa kaunis poukama, ennen kierroksen päättymistä Pagueraan.

Palmasta: Iltapäivällä delfiinien katseluveneajelu

10. Palmasta: Iltapäivällä delfiinien katseluveneajelu

Vietä iltapäivä etsimällä delfiinejä nopealla veneretkellä Palmasta. Purjehdi upeiden maisemien ohi, katso delfiinien leikkivän keskenään ja hyppivän veneen lähellä ja rentoudu sen jälkeen viehättävässä poukamassa.Hyvä. Purjehdi Palmasta lounaisrannikkoa pitkin ja siirry vähitellen avomerelle. Havaitse delfiinejä kokeneen kapteenisi avulla, joka tuntee niiden suosikkipaikat merellä. Risteilyn aikana voit seurata, kuinka delfiinit leikkivät luonnollisessa ympäristössään, uivat veneen vanavedessä ja yllättävät sinut hyppyillään. Kun olet nauttinut delfiineistä, suuntaa syrjäiseen poukamaan virkistävään uintiin.

21 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Calvià: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Calvià? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.