Caminito del Rey
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Suosikki

Caminito del Rey: Varaa liput ja kierrokset

Caminito del Rey: Kaikki retket ja aktiviteetit

Caminito del Rey : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana
4.6 / 5
perustuen 8 582 arvosteluun

Itse kohde on loistava. Kannattaa käydä vierailulla. Kierroksen järjestäjä, opas, osasi asiansa. Ja asiat tapahtuivat luvatusti. Pienellä vaivalla matkasta caminolle tulisi vielä onnistuneempi. Tunnin bussimatkalla Malagasta kohteeseen ehtisi puhella perusjuttuja. Ennen kaikkea floppi osasto menee itse luonnon puiston palvelujen tai niiden puitteiden piikkiin. Ehkä tämä kohteen nuoriikä 2015-> vaikuttaa vielä asioihin. Valmistaudu hyvin. Tutustu huolella aiheeseen, varusteisiin ja ikärajoihin (alle 8v. No go) jne.). Varaudu kelin mukaisella vaatetuksella . Ja käveltävä matka on pikemminkin 7-8km kuin 3km. 3km itse Caminon osuus. Wc palvelut hyvin minimaaliset. Ruuhkia voi olla ja päivän pituus voi venähtää. Talvikaudella jengiä käy 1000, kesällä 1400 päivässä. Jos mietit omatoimista matkajärjestämistä Malagasta tms. Kohteeseen... pääset paljon helpommalla, kun otat järjestetyn retken. Ellet liiku omalla autolla.

Olin haaveillut pääsystä tälle reitille jo vuosia. Mahtava kokemus, huimat maisemat. Ja fiilis oli turvallinen, ei pelottanut. Reitti sopii monenkuntoisille ihmisille, koska "hyllyillä" ei ole isoja tasoeroja, helppokulkuista. Jos aurinkorannalle vielä menen, teen uuden del Rei- retken.

Caminito del Rey: Kokopäiväretki Arvostelija:

reitti oli upea mutta aika pitkä eikä sovi heikkokuntoiselle. opasteista olisi ollut hyvä lukea jäljellä olevan matkan määrä. muuten järjestelyt olivat hyvät. bussimatka Fuengirolasta kesti aamulla yli kolme tuntia ja paluu kolme tuntia. yhteensä matka kesti noin 13 tuntia.

The trip to Caminito del Rey was great, thanks to our very nice and friendly guide David, beautiful weather and the great path itself. The breakfast before the hike was a bit unnecessary but maybe in place for those who came from the coast and had a longer day.

Camnito del Rey -kierros Malagasta Arvostelija:

Mahtava reitti. kannattaa varautua myös lämpimillä vaatteilla. Hyvät kengät jalkaan ja rohkeutta. Opas on hyvä. Jouduimme molempiin suuntiin odottelemaan kuljetuksia n tunnin ajan.