Caminito del Rey


Caminito del Rey : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 9 003 arvosteluun

Hinta-/laatu kohdallaan ja kokemisen arvoinen kohde

Retki kokonaisuudessaan hyvä. Hyvä, että ohjeistettu kengät yms. Tapakset erittäin hyviä. Opas hyvä ja kiinnostunut ihmisistä ja aidosti innoissaan kohteesta. Retken kestosta tuli erittäin pitkä, etenkin heille, jotka noudettiin ensimmäisinä ja palautettiin viimeisinä. Tosin logistisesti varmaan ainoa keino saada ihmisiä useasta eri kohteesta. Hyvä kuitenkin, että sellainen mahdollisuus oli.

Olin haaveillut pääsystä tälle reitille jo vuosia. Mahtava kokemus, huimat maisemat. Ja fiilis oli turvallinen, ei pelottanut. Reitti sopii monenkuntoisille ihmisille, koska "hyllyillä" ei ole isoja tasoeroja, helppokulkuista. Jos aurinkorannalle vielä menen, teen uuden del Rei- retken.

reitti oli upea mutta aika pitkä eikä sovi heikkokuntoiselle. opasteista olisi ollut hyvä lukea jäljellä olevan matkan määrä. muuten järjestelyt olivat hyvät. bussimatka Fuengirolasta kesti aamulla yli kolme tuntia ja paluu kolme tuntia. yhteensä matka kesti noin 13 tuntia.

Loistava retki, järjestelyt oli hoidettu tosi hyvin!

Retki oli todella hieno. Matkan järjestäjä hoiti hommansa loistavasti. Retkiryhmö oli mukavan pieni. Olimme super tyytyväisiä. Voimme siis suositella tätä retkeä!