Tekemistä kohteessa
Camp Nou

Euroopan suurin stadion ja yhden maailman huippujoukkueen kotistadion.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Kaikkien aikojen parhaimmat Barcelonan pelaajat

100 000-paikkainen Camp Nou on yksi Euroopan suurimmista stadioneista ja FC Barcelonan kotiareena. Tässä katsaus Blaugranan historian parhaimpiin pelaajiin.

 • Johan Cruyff

  1. Johan Cruyff

  Hollantilaislegenda valitsi Barçan Real Madridin sijaan, koska Francisco Franco yhdistetään Realiin. Cruyffin siirto Barcelonaan murensi Realin lähes totaalisen hallinnan espanjalaisessa jalkapallomaailmassa.

 • László Kubala

  2. László Kubala

  Kubala ei tänä päivänä ehkä ole kaikkien tuntema nimi, mutta hän teki 345:ssä ottelussa 274 maalia. Kubala pelasi urallaan Tšekkoslovakian, Unkarin ja Espanjan maajoukkueissa!

 • Xavi Hernandez

  3. Xavi Hernandez

  Upean uran Barcelonassa pelannut Xavi täytti Pep Guardiolan keskikentälle jättämät saappaat paremmin kuin hyvin.

 • Ronaldinho

  4. Ronaldinho

  Barçafanit olivat tyytyväisiä, kun brassitaituri jätti joukkueen loukkaantumisten värittämän 2007/2008-kauden jälkeen. Ennen sitä hän kuitenkin alusti ja teki maaleja, jotka olivat kuin toisesta ulottuvuudesta.

 • Lionel Messi

  5. Lionel Messi

  Joukkueen maalikuningas on maailman paras pelaaja, jolla on rautaiset hermot sekä luonnollinen ote peliin, joka erottaa hänet Real Madridin pelimiehestä, Ronaldosta.

Suunnittele vierailusi

 • Kuinka pääsen Camp Noulle?

  Camp Noulle pääsee metrolinjalla 3 (Palau Reial tai Les Corts -pysäkit) ja linjalla 5 (Collblanc tai Badal). Stadionille pääsee ulosajon 14 kautta. Pysäköinti on ilmainen Camp Nou Experience -kierrosten aikaan.

 • Kuinka Camp Nou lausutaan?

  Muista lausua Camp Noun nimi oikein päin - älä sano stadionia Nou Campiksi. Nou lausutaan kuten englannin kielen no-sana.

 • Liput Barcelonan otteluun

  Merkittävien otteluiden, kuten Barcelonan ja Real Madridin välisten taistojen liput myydään loppuun nopeasti. Liput näihin matseihin saattavat maksaa pienen omaisuuden! Suosittelemme, että ostat lippusi etukäteen verkosta ennen matkaasi. Vähemmän tärkeisiin otteluihin pääsee myös lyhyemmällä varoitusajalla.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Suosittelemme, että saavut paikalle ennen klo 11.00 tai klo 16.00 jälkeen. Tarkista FC Barcelonan verkkosivut ennen vierailuasi, sillä stadionin aukioloajat saattavat muuttua lyhyellä varoitusajalla.
 • Hinta
  Peruspääsymaksu on 23 €.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Oppaasta on apua. Suosittelemme, että katsastat suosituimmat kierroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  Metrolinja 3 (Palau Reial -pysäkki) ja 5 (Collblanc-pysäkki) vievät sinut stadionin lähelle. Autolla pääset stadionille Access 14:n kauta (Carrer Aristides Maillol).
 • Lisävinkkejä

  • Ostettuasi lipun sinun ei tarvitse odottaa tiettyä päivämäärää, sillä lippu on voimassa 31. joulukuuta.

  • Saavu paikalle ennen klo 11.00, jos haluat vierailla stadionilla aamulla.

Camp Nou: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Camp Nou? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Camp Nou : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 2 169 arvosteluun

Kiva päivä Messin ja Coutinhon duunissa, vaikkei miehiä nähtykään

Camp Noulla näki ja koki enemmän kuin odotettiin. Moni muukin oli päättänyt tulla samana päivänä, joten pientä jonoutumista. Mutta katsomoon ja muualle mahtui ja paikka on hionut prosessinsa tyydyttämään suurten kävijämäärien tarpeet. Pientä rahastuksen makua valokuvissa, joita ei kuitenkaan saa sähköisesti vaan perinteisinä kuvakansioina.

Hintansa arvoinen kokemus!

Hieno kokemus, vaikka päivänä jolle liput oli ostettu, ei päästykään täysimittaiselle kierrokselle illan pelin vuoksi. Saatiin onneksi tulla seuraavana päivänä uusiksi, jolloin koko kierros oli mahdollinen.

Loistava paikka.

Tilasin liput etukäteen. Hankalaa oli se, että tulostetut voucherit täytyi käydä muuttamassa lipuiksi Barcelonan keskustassa matkatoimistossa. Kätevämpää olisi jos liput olisi saanut tulostettua suoraan.

Mahtava kokemus.

Kannattaa kaikkien jalkapallon ystävien käydä. Sopii myös vaikkei ole kiinnostunut jalkapallosta.

Mahtava paikka! Stadion varsinkin vain peli puuttui ja museo myös,kaupassa vierähti tovi.