Valitse päivämäärät

Cancún Alennukset ja tarjoukset

35 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Cancún: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Cancún parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Cancún?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Cancún ovat

Tulum

Cancún: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Cancún? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Cancún : Mitä vierailijat sanovat

Meidät haettiin hotellilta ajoissa aamulla, ja sitten muut vieraat muista hotelleista haettiin. Sitten se lähtee kohti chichen itzaa. Se oli suuri linja-auto, jossa oli tarpeeksi tilaa ja ilmastointi. Matka kesti noin 2,5 tuntia ja oppaamme jakoi meille paljon tietoa matkan aikana. Saapuessamme oli erittäin kuuma, joten ota ehdottomasti mukaan hattu ja kerma. Toinen opas puhui hieman liian pitkään ja se oli hieman myöhässä. Siitä huolimatta oli paljon hyvää tietoa. Sen jälkeen sinulla oli 1 tunti vapaata aikaa kuville. Sitten oli noin 40 minuuttia cenotelle ja syömiseen. Menimme ensin uimaan, koska muuten siellä olisi ollut paljon tungosta. Sinun täytyy vuokrata pelastusliivit (3 dollaria) Cenote oli unelma, sinun on osallistuttava. Sitten oli lounas (buffet), valinnanvaraa oli paljon. Juomista piti maksaa ylimääräistä. Viimeisellä kiertueella on tequilaa, varsinkin kahvilla on mahtava. Toistamme ehdottomasti kiertueen.

accesso non è prioritario

Tämä oli ensimmäinen päivämatkamme Cancunissa ja se oli hienoa. Matkaoppaamme Alan oli mahtava. Meillä ei koskaan ollut kiire ja meillä oli paljon aikaa nähdä ja ottaa kuvia. Kuljetus oli mukavaa ja ruoka buffetissa oli parasta, mitä meillä oli kaikilla päiväretkillämme. Suosittelemme tätä päiväretkiä SAT Meksikon kanssa!

Valitettavasti emme pysähdy Valladoidissa, erittäin viehättävässä siirtomaa-ajan kaupungissa. Liian vähän aikaa Cenotessa, harmi, koska todella poikkeuksellinen kokemus. Miinuksena liian paljon aikaa ruokailuun ja ostoksille. Mutta kiertue on todella mielenkiintoinen Maya-temppelin vierailulla.

Koko kiertue oli hieno, järjestetty, täsmällinen, mielenkiintoinen, se oli täsmälleen kuvauksen mukainen ja vielä parempi, Esther oli superopas, paikat ovat uskomattomia ja ruoka buffetista on hienoa, sinun täytyy kokeilla imevää sikaa, suosittelen täysin tämä kiertue

Uskomaton kokemus, vierailu chitchen itzaan oli upea, etenkin maya-oppaamme "Rodrigo" kanssa, joka teki siitä entistä maagisemman. Lounas oli erittäin hyvä hyvien kulinaaristen löytöjen kera! Suosittelen tätä retkiä