Lisää päivät

Cancúnin vedenalainen museo

Cancúnin vedenalainen museo: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Cancun: Jungle Tour Adventure pikaveneellä ja snorklausta

1. Cancun: Jungle Tour Adventure pikaveneellä ja snorklausta

Tutustu Cancunin viidakon värikkääseen meren elämään ja kirkkaan sinisiin vesiin tässä opastetussa vesiseikkailussa. Anna adrenaliinisi pumppaamaan pikavenematkalla Nichupte-laguunin ympäri ja hidasta vauhtia rauhallisella snorklauksella Punta Nizucin koralliriutan vedenalaisten patsaiden yllä. Hanki pelastusliivi ja snorklausvarusteet venesatamassa ennen kuin opit käyttämään pikavenettä turvallisesti. Nouse kaksipaikkaiseen pikaveneesi ja tutustu Nichupté-laguuniin, jossa on runsaasti mangrovekasvillisuutta. Navigoi mangroveviidakon läpi, kun oppaasi osoittaa mielenkiintoisimman eläimistön ja kasviston varmistaaksesi, että löydät kaiken tämän ainutlaatuisen alueen tarjonnan. Saavu noin 35 minuutin kuluttua Mayan koralliriutalle Punta Nizuciin. Katso joitain Musa-patsaita, jotka muodostavat vedenalaisen museon, jossa sinulla on mahdollisuus uida ja snorklata. 30 minuutin kuluttua palauta pikavene venesatamaan.

Cancun: MUSA vedenalaisessa museossa snorklauskierros

2. Cancun: MUSA vedenalaisessa museossa snorklauskierros

Nouse veneeseen, joka vie sinut keskelle Isla Mujeresin lahtea, joka sijaitsee vain 30 minuutin päässä Cancunista. Kun vene on saavuttanut Cancunin vedenalaisen taiteen museon, hyppää Karibianmeren turkooseihin vesiin snorklaamaan. Ihaile yli 400:aa elävän kokoista ihmishahmoa, jotka korallit, levät ja muut merenelävät herättävät henkiin. Vedenalaiset veistokset on suunnitellut Jason de Caires. Jatka Manchones-riutalle, jossa sinulla on toinen mahdollisuus snorklaukseen. Voit nähdä erilaisia kaloja sekä merikilpikonnia ja rauskuja.

Cancún: Isla Mujeresin katamaraanikierros ja uinti delfiinien kanssa

3. Cancún: Isla Mujeresin katamaraanikierros ja uinti delfiinien kanssa

Tule katamaraaniristeilylle Isla Mujeresille ja pysähdy snorklaamaan Cancúnin vedenalaisessa museossa. Tutustu saareen, nauti herkullinen buffetlounas ja rentoudu rantaklubilla. Pääset lähelle delfiinejä. Leiki niiden kanssa, halaa niitä ja kätelkää. Opi kaikkea näistä älykkäistä otuksista.Mitä? Kahtaa katamaraanin kyytiin Playa Langostassa ja suuntaa suoraan Cancúnin vedenalaiseen museoon. Laita snorkkeli ja naamari päälle ja sukella tutustumaan merenpohjan luoviin veistoksiin. Ihmettele, miten luonto on ottanut vallan ja lisännyt oman vivahteensa näihin taideteoksiin. Havaitse kaloja ja muita meren eläimiä.Kaikkea muuta meren elämää. Kiipeä takaisin katamaraanin kyytiin ja suuntaa Isla Mujeresille, joka on yksi Quintana Roon kolmesta maagisesta kaupungista. Lähde tunnin mittaiselle opastetulle kierrokselle saaren keskustaan. Tutustu sen luonnonrikkauksiin, mayajäänteisiin ja karibialaiseen kulttuuriin. Uppoudu saaren rentoon, romanttiseen ilmapiiriin.Kuuntele saarta. Seuraavaksi saat lyhyen tiedotustilaisuuden ennen uintia delfiinien kanssa. Valitse 3 vaihtoehdon välillä, joiden kesto vaihtelee 40 minuutista 60 minuuttiin. Osallistu erilaisiin aktiviteetteihin, kuten kättelyyn, halailuun ja vatsalla ratsastamiseen. Koe jännitystä, kun delfiinit työntävät jalkojaan. Opi lajista asiantuntijoilta.Mitä? Tule lopuksi nauttimaan All-you-can-eat-buffetlounaasta ja hyödyntämään Discovery Islandin rantaklubin avointa baaria. Ota aurinkoa aurinkotuolissa, pulahda uima-altaisiin ja rentoudu yleisesti ottaen hauskan aamupäivän jälkeen. Palaa Cancúniin katamaraanilla juhlatunnelmissa.

Cancun: Sukellus aloittelijoille, 2 sukellusta

4. Cancun: Sukellus aloittelijoille, 2 sukellusta

Tule sukellustunnille yhdeksi päiväksi ja saat mahdollisuuden sukeltaa Cancúnin kristallivesien suosituissa paikoissa ilman sukellussertifikaattia.Varaa sukelluskoulutus. Opi sukelluksen perusteet altaassa ja tutustu sitten vedenalaiseen maailmaan kahdella tankkisukelluksella meressä. Kun olet täyttänyt lyhyen lääketieteellisen lomakkeen, opit teoriatunneilla ja allasharjoittelussa sukelluksen perusteet, minkä jälkeen teet kahden säiliön sukellukset valtameressä. Ensimmäinen sukellus tapahtuu MUSA:n vedenalaisessa museossa ja toinen sukellus Manchonesin riutalla.

Cancun: Cancún: Snorklausveneen retki

5. Cancun: Cancún: Snorklausveneen retki

Hämmästyttävä snorklauskierros, ihanteellinen kaikille: asiantuntijoille, vähän tai ei lainkaan kokemusta. Valmistaudu muistamaan tämä retki jotain erinomaista Cancunin-lomasi aikana. Tonneittain värikkäitä kaloja, eläviä koralliriuttoja, kilpikonnia luonnollisessa elinympäristössään ja vaikuttava laivan hylky odottavat sinua tällä 2 tunnin retkellä meren alla, jossa koko alue on enintään 4 metriä syvä, lämpimissä, rauhallisissa vesissä ja hyvin kevyissä merivirtauksissa. Venesatamamme sijaitsee 1 km:n päässä riutalta, noin 5 minuutin venematkan päässä. Snorkkeliretki on jaettu 4 käyntiin, joissa on 3 sukellusta: Ensimmäinen käynti: 1: Nauti (El Meco) koralliriutasta, joka on yksi parhaiten säilyneistä Suurella Maya-riutalla, täynnä kaloja ja meren elämää. Riutan syvyys on 2,5-4 metriä, ja siellä on erilaisia korallimuodostelmia ja kalakantoja. Toinen vierailu: Toinen vierailumme suuntautuu vedenalaiseen museoon, jossa ihailemme kahta vedenalaista taidegalleriaa, taiteen vuorovaikutusta ja ympäristöä Karibianmerellä. Kauniita taideteoksia, joiden taustalla on upea turkoosinsininen tausta. Kolmas vierailu: Piste kilpikonnien löytämiseksi, meillä on 96-98 % mahdollisuus löytää 1-5 kilpikonnaa. Voimme myös löytää mantarauskuja ja uida niiden kanssa. Neljäs käynti: Vieraile uponnut vene, joka on täynnä meren elämää, monivärisiä koralleja ja eri lajien kalakantoja. Se on puoliksi uponnut vene, ja se sijaitsee hiekkapenkereellä, joka tekee sen ympärille luonnollisen turkoosin veden altaan, se on vaikuttava!

Cancun: Reef ja vedenalainen museo: Paratiisin snorklaus

6. Cancun: Reef ja vedenalainen museo: Paratiisin snorklaus

Nouse moottoriveneeseen ja nauti ajelusta Punta Nizucin riutalle, jossa kelluva alusta odottaa sinua. Sukella täältä kristallinkirkkaisiin vesiin ja löydä koralleja täynnä oleva riutta, josta voit ihailla upeaa vedenalaista maailmaa. Matalat vedet tarjoavat rauhallisen ja suojaisan snorklauspaikan, joten aloittelijat voivat oppia snorklauksen perusteet. Nauti hyppimisestä veteen ja vedestä ulos omaan tahtiisi. Laiturin ansiosta lasten ja aikuisten on helppo päästä veteen. Virkistäydy kylmällä juomalla tai oluella, jota on saatavilla laiturilla, ennen kuin sukellat takaisin tutkimaan MUSA:ta, Cancunin vedenalaista taidemuseota. Jos sää sallii, voit nähdä veden alla 16 patsasta, kuten "Toivon puutarha", "Aikapommi" ja "Viimeinen ehtoollinen".

Cancun: Katso Explorer Ride

7. Cancun: Katso Explorer Ride

Tule nauttimaan seikkailusta SubSee Explorerissa, yhdistelmässä keltaisen sukellusveneen ja lasipohjaisen veneen välillä. Lähde Punta Nizuc Reefille nopealla veneellä. Kun olet siellä, nouse SubSee:lle. Ilmastoitu ratsastus on kerrottu englanniksi ja espanjaksi, ja se tuo esiin erilaisia koralliriuttalajeja, meren elämää ja eksoottisia kaloja, joita näet kyydissä. Voit myös nähdä osan Cancunin vedenalaisesta museosta, joka yhdistää taiteen luonnon kanssa uskomattomien luonnollisen kokoisten patsaiden muodossa. Tämä kiertue on loistava valinta lapsille tai uimareille, jotka haluavat tutustua vedenalaiseen maailmaan.

Cancun: Mayan rauniot: Vesiurheilu Combo Adventure & Mayan Ruins

8. Cancun: Mayan rauniot: Vesiurheilu Combo Adventure & Mayan Ruins

Valmistaudu lähtemään unohtumattomalle matkalle, joka kohottaa aistejasi ja upottaa sinut Karibian paratiisin luonnonihmeisiin. Tunne tuuli hiuksissasi ja jännitys sydämessäsi, kun nouset henkeäsalpaaviin korkeuksiin Parasail-lennollamme. Liidä vaivattomasti 10-12 minuutin ajan ja nouse jopa 80 metrin (260 jalan) korkeuteen. Katsele Karibianmeren taivaansinistä laajuutta ja Nichuptén lumoavaa laguunia ja vangitse näkymä, joka jää ikuisesti mieleesi. Sukella ihmeiden syvyyksiin snorkkelikierroksellamme, joka on kaksituntinen vedenalainen seikkailu, joka lupaa tutkimusretken, jollaista ei ole ennen nähty. Kierrä neljä erilaista paikkaa, joista jokainen paljastaa vedenalaisen valtakunnan ainutlaatuisen puolen. Uppoudu riuttasnorklauksen eloisaan tapettikuvioon, jossa merielämän kaleidoskooppi tanssii silmiesi edessä. Ihaile "The Blessingsin" syvällistä taiteellisuutta, joka on vedenalaisen museon sisällä sijaitseva eteerinen galleria ja todellinen osoitus taiteen ja luonnon harmonisesta rinnakkaiselosta. Valmistaudu mitä lumoavimpaan kohtaamiseen, kun olet tekemisissä sirojen kilpikonnien kanssa keinuvan meriruohon keskellä. Voit vaalia näiden hetkien taikaa, yhteyttä luontoon, joka ylittää tavallisen. Ja juuri kun luulet, että matka ei voisi olla enää erikoisempi, esittelemme tämän retken kruununjalokiven - mahdollisuuden tutkia aitoa laivan hylkyä, joka on todiste siitä, että historiaa on syleillyt valtameren syleily. Vieraile aidossa mayojen arkeologisessa kohteessa yhdessä snorklaus- ja/tai laskuvarjohyppyretken kanssa. Mukavuutesi ja mukavuutesi ovat ensiarvoisen tärkeitä, minkä vuoksi tarjoamme edestakaisen kuljetuksen, joka takaa saumattoman ja stressittömän kokemuksen alusta loppuun. Anna Karibian viehätyksen kutsua sinua.

Cancun: Cancún: Clear Boat Tour with Beer

9. Cancun: Cancún: Clear Boat Tour with Beer

Lähde ainutlaatuiseen ja jännittävään seikkailuun lasiveneajelulla, joka lupaa olla unohtumaton kokemus. Kierros alkaa saapumalla kauniiseen Nichupten laguuniin, joka on yli 3 000 hehtaarin laajuinen luonnonsuojelualue, jossa on koskemattomia vesiä ja rehevää kasvillisuutta. Kun purjehdimme laguunin läpi 100-prosenttisesti läpinäkyvässä veneessämme, voit tarkkailla alla olevaa kiehtovaa ekosysteemiä, johon kuuluu monenlaisia lintuja, kaloja ja muita vesieläimiä. Laguunin läpi kulkevan rauhallisen ja informatiivisen risteilyn jälkeen suuntaamme kohti henkeäsalpaavaa Karibianmerta, jossa kristallinkirkkaat vedet ja värikäs merielämä saavat sinut hengästymään. Täyslasiveneemme tarjoaa vertaansa vailla olevan näkyvyyden, joten voit täysin arvostaa koralliriuttojen kauneutta ja erilaisia vesieläimiä, jotka kutsuvat tätä aluetta kodikseen. Valmistaudu näkemään kilpikonnia, mantarauskuja, etanoita, meritähtiä ja lukemattomia muita lajeja, jotka saavat sinut hämmästymään. Eikä siinä vielä kaikki - asiantuntevat oppaamme antavat sinulle valaisevia ja opettavaisia tietoja merielämästä ja korallimuodostelmista, joihin törmäät retken aikana, mikä tekee tästä rikkaan kokemuksen kaikenikäisille. Jos siis olet luonnonystävä, seikkailunhaluinen tai yksinkertaisesti etsit ainutlaatuista ja unohtumatonta kokemusta Karibialla, tämä lasiveneajelu sopii sinulle täydellisesti. Älä missaa tätä rajoitetun ajan tarjousta! Varaa nyt ja hyödynnä erikoistarjouksemme, joka sisältää alennetun hinnan seuraavien 24 tunnin aikana tehdyille varauksille. Liity mukaan tähän uskomattomaan seikkailuun ja luo muistoja, jotka säilyvät loppuelämäsi.

Cancun: Cancún: Auringonnousu Snorkkelikierros 5 pysähdyspaikkaa ja nouto

10. Cancun: Cancún: Auringonnousu Snorkkelikierros 5 pysähdyspaikkaa ja nouto

Cancun on muutakin kuin merta ja hiekkaa. Isla Mujeresin lahden ja Cancúnin välissä on paikka, joka puhtaiden ja kristallinkirkkaiden vesiensä alla elää luonnollisessa elinympäristössään yli 200 merilajia, jotka ovat peräisin värikkäistä kaloista merikilpikonniin, luonnonnäytelmä, jota kannattaa ihailla ainakin kerran elämässä. Sen maantieteellinen sijainti antaa tälle paikalle täydellisen sijainnin vastaanottaa yhden upeimmista ilmiöistä. planeetalla, auringonnousu Cancunissa. Kun auringonvalon ensimmäiset säteet tunkeutuvat kristallinkirkkaisiin vesiin, on Meksikon Karibialla sijaitsevan riutan vedet, meitä kohdellaan värien, puhtauden ja mittaamattomuuden spektaakkelina. Kello 7:00 aurinko nousee ja antaa meille ensimmäiset valonsäteet. 2 tuntia Cancúnin parasta snorklausretkeä. alkavat. Kun matkustamme veneellä muutaman minuutin matkan snorkkelikierroksemme ensimmäiseen pisteeseen, näemme auringonnousua Cancunissa tuulen tuiverrellessa kasvojamme, samalla kun miehistö antaa meille viimeiset ohjeet englanniksi ja englanniksi. espanjaksi. Meillä on varusteemme päällä ja hyvin säädettyinä, uimataidottomille tarkoitettu liivi (joka pitää sinut pinnalla kaikissa uimataito ei ole enää etusijalla) tai kokeneille uimareille, ammattiuimareille, jotka eivät osaa uida... evät, ja mukavat naamarit kaikille tyyleille ja ikäryhmille. Teemme snorklausretkemme ensimmäisen sukelluksen Meco-riutalla. Veden lämpötila on täydellinen. (noin 23 °C), sinun tarvitsee vain laskea pääsi veden alle, jotta voit alkaa nauttia tästä uskomattomasta esityksestä. valojen ja heijastusten näyttämöä, ja yhtäkkiä kaikki muuttuu rauhalliseksi ja iloiseksi. Onnittelut! Sinä olet jo sen vaikutuksen alaisena, jonka luonto aiheuttaa meihin, ja nyt olet jälleen yhteydessä siihen. Cancunin snorklausretkemme jokaisessa pisteessä löydämme erilaisia ekosysteemejä ja lajeja, kaikki auringonsäteiden valaisemia, jotka koristavat heijastimina meriruohoja, joissa snorklaamme... kilpikonnia, jotka aina ystävällisesti tarjoavat meille dokumentin arvoisen luonnonnäytelmän. Snorklaamme kaloja täynnä oleviin hylkyihin ja vedenalaisiin cenoteihin, aina oppaiden ja paparazzien saattelemana. valokuvaajat valmiina ottamaan parhaat hetket tästä seikkailusta. Palatessamme Marina Punta Norten laituriin lämmin suihku ja vastapaistettu kanapaistos ovat tervetulleita. täydellinen rentoutumiseen. Kun olemme rentoutuneet ja nauttineet välipalan, voimme noutaa kuvamme lipunmyyntikopista. Meidän kuljetuspalvelumme (edestakainen matka sisältyy hintaan) odottaa jo meitä palataksemme hotelliin, tulemme koskaan unohda tätä päivää. Enemmän kuin Cancunin snorklausretki olet juuri elänyt uuden kokemuksen

Saatavilla olevat aktiviteetit

18 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 2

Cancúnin vedenalainen museo: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Cancúnin vedenalainen museo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.