Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Canggu

Canggu: usein kysytyt kysymykset

Millä kohteen Canggu kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Canggu: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Canggu? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Canggu : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 965 arvosteluun

Erittäin hauska ja mielenkiintoinen reissu! Suosittelen :) kyyti tuli hakemaan juuri silloin kun oli sovittu. Haettiin vain yksi seurue mukaan matkalla, auto oli ilmastoitu ja kuski erittäin mukava ja puhelias. Oli sympaattisesti kiinnostunut luomaan ainutlaatuisen kokemuksen retkeilijöille snorklauspäivönä sekä mielellään opasti ja neuvoi muutenkin Balilaisissa asioissa. Kaikki siirtymiset ja ohjelma noudatti aikataulua, joskin aikataulu hieman tiukahko liittyen saarelta palaavan lauttaan ehtimiseen. Erittäin sydämelliset oppaat ja hyvät paikat snorklata. Merenkäynnin vuoksi matka saarelle ja takaisin tuotti joillekin matkapahoinvointiin altistuville huonoa oloa, samoin siirtymiset snorklauspaikkojen välillä otti joitain mahan pohjasta. Mutta mieletön kokemus snorklata rauskujen seassa! Hinta-laatu suhde mainio! :)

Upea snorklausretki.

Retki oli hyvin järjestetty. Veneessä ei ollut liikaa porukkaa, joten oli tilaa liikkua yms. Ja veneet oli suunniteltu juuri tällaisia retkiä varten. Pysähdyttiin kolmessa kohteessa ja jokaisessa oli hyvin aikaa snorklaukseen. Tosin ei olisi haitannut vaikka aikaa olisi ollut enemmän. Itse kohteissa vesi oli kirkasta ja näimme erittäin paljon erinäköisiä ja kokoisia, värikkäitä kaloja. Upeaa ! Manta Bayssa veden virtaukset oli voimakkaita, joka tuotti vaikeuksia usealle. Suosittelen räpylöitä. Kaiken kruunasi tietenkin paholaisrauskujen näkeminen. Suosittelen kyseistä retkeä niille, jotka haluavat nähdä paljon värikkäitä kaloja ja koralleja. Erittäin hieno retki.

Hauska retki ja mukavaa henkilökuntaa

Sää oli hyvä ja pääsimme snorklaamaan kolmeen eri paikkaan, mikä oli hyvä koska kesti jonkin aikaa totutella välineisiin ja meriveteen. Kokematonkin snorklaaja sai reissusta paljon irti, sillä kaksi viimeisintä paikkaa olivat matalaa, kirkasta ja tyyntä vesialuetta. Kaikki neljän hengen ryhmästämme polttivat selkänsä vedessä, joten suosittelen käyttämään märkäpaitaa! Kuljetukset saarelle ja takaisin Sanuriin toimivat hyvin, joskin olimme aamulla satamassa yli tunnin ennen veneemme lähtöä ja jouduimme odottelemaan pitkään. Kaiken kaikkiaan hyvä ja rahanarvoinen reissu!

Kävin retkellä vaimoni kanssa ja olimme positiivisesti yllättyneitä! Kyyti oli aamulla myöhässä toisten kyytiläisten takia ja saimme heti ilmoituksen sekä sähköpostilla että whatsapilla :) opas snorklatessa oli mahtava ja pääsimme retken näkemään upeita maisemia, delfiineitä, rauskuja, kilpikonnan sekä kaloja ja koralleja! :) Myös lounas oli oikein maittava! Voimme ehdottomasti suositella retkeä :)

Retki oli unelmien täyttymys! Mahtavat ohjaajat, hienot snorklaus spotit ja päivä meni kuin siivillä!