Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Cannes

Maistele hienoja viinejä, ota aurinkoa näe eeppisiä autoja tässä tyylikkäässä kaupungissa Ranskan Rivieralla.

Cannes: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Cannes parhaat nähtävyydet?

Kohteen Cannes parhaat nähtävyydet ovat:

Millä kohteen Cannes kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Cannes: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Cannes? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Cannes : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 3 816 arvosteluun

Mielestäni tämä kiertue on pakollinen kaikille Nizzassa vieraileville. Reitti oli täydellinen ja aikaa riitti jokaiseen paikkaan. Lisäksi oppaamme Parfait oli hämmästyttävä. Hän selitti kohteiden, myös matkalla olevien kaupunkien, historian todella hyvin ja mukaansatempaavasti. Hänen ansiosta matka-aikamme oli yhtä mielenkiintoista kuin kohteisiin viettämämme aika.

Odotimme parasta, mutta saimme TÄYDELLISEN, läpikotaisin: täydellinen sää, täydelliset matkakumppanit ja täydellinen kuljettaja, jolla on erittäin hyvät ajotaidot ja loistava huumorintaju nimeltä .. Perfect/Parfaits. Et voi pyytää enempää ja saimme kaiken. Kiitos ja varmasti jos lähdemme toiselle matkalle, pyydämme samaa..Parfaits! Kiitos kaikille!

Kiertue on hieno, varsinkin jos sinulla on rajoitetusti aikaa, mutta haluat löytää lisää. Oppaamme Nordine tuntee alueen todella hyvin, joten oli erittäin mukavaa saada tietoa ennen jokaista pysäkkiä. Ja kiertueella on kiireinen aikataulu, valmistaudu olemaan ajoissa päivän aikana ja… nauti! :)

Tämä saari on todella kaunis paikka. Vesi on niin kirkasta. Näyttää Malediiveilta. Veteen voisi mennä todella hyvin (toukokuun lopussa). Minusta ajanjakso oli todella täydellinen. Ja saat upeita vedenalaisia kuvia. Sinun on vain varottava käärmeitä ja vältettävä menemistä korkeaan ruohoon.

Tämä oli aivan täydellinen! Maisemat olivat upeat, varusteita riitti kaikille, ja lopussa oli jopa eväitä. Tekisin tämän uudestaan ja uudestaan.