Tekemistä kohteessa
Cannes

Maistele hienoja viinejä, ota aurinkoa näe eeppisiä autoja tässä tyylikkäässä kaupungissa Ranskan Rivieralla.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Cannes: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Cannes parhaat nähtävyydet?

Kohteen Cannes parhaat nähtävyydet ovat:

Millä kohteen Cannes kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Suunnittele vierailusi

 • Suojaudu auringolta

  Välimeren rannikolla sijaitseva Cannes on hyvin aurinkoinen kohde, joten muista käyttää aurinkovoidetta.

 • Ravintolat

  Mikäli et halua käydä ökyrikkaiden ravintoloissa, suuntaa Antibes-kadun taakse, sillä siellä on edullisempia ruokailuvaihtoehtoja.

 • Päivämatkat

  Mikäli et saanut tarpeeksesi leveilevästä elämäntyylistä, matkusta lähellä sijaitsevaan Monacoon, jonne pääsee helposti autolla tai jopa veneellä.

 • Pysy turvassa

  Siellä missä on rahaa, on myös rikollisuutta. Älä esittele käteisvarojasi tai pukeudu liian prameasti, mikäli tilanne ei sitä vaadi.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Ranska
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+02:00)
 • Maakoodi
  +33
 • Paras aika vierailla
  Cannesiin ei kannata suunnata toukokuussa järjestettävän elokuvajuhlan aikaan, paitsi jos haluaa kilpailla tuhansien muiden vierailijoiden kanssa hotellivarauksista. Lämpötilat laskevat vasta marraskuun aikaan - loppusyksy ei ehkä ole otollisin uimiselle, mutta lompakolle kylläkin!

Cannes: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Cannes? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Cannes : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 3 816 arvosteluun

Mielestäni tämä kiertue on pakollinen kaikille Nizzassa vieraileville. Reitti oli täydellinen ja aikaa riitti jokaiseen paikkaan. Lisäksi oppaamme Parfait oli hämmästyttävä. Hän selitti kohteiden, myös matkalla olevien kaupunkien, historian todella hyvin ja mukaansatempaavasti. Hänen ansiosta matka-aikamme oli yhtä mielenkiintoista kuin kohteisiin viettämämme aika.

Odotimme parasta, mutta saimme TÄYDELLISEN, läpikotaisin: täydellinen sää, täydelliset matkakumppanit ja täydellinen kuljettaja, jolla on erittäin hyvät ajotaidot ja loistava huumorintaju nimeltä .. Perfect/Parfaits. Et voi pyytää enempää ja saimme kaiken. Kiitos ja varmasti jos lähdemme toiselle matkalle, pyydämme samaa..Parfaits! Kiitos kaikille!

Todella hienoa, olimme onnekkaita, koska väkeä ei ollut paljon, joten hyödynsimme. Erittäin mukava miehistö, pieni maku (hedelmät ja kakut). Emme ole pahoillamme. Toisaalta sitä ei ole määritelty, mutta alussa on välttämätöntä lähteä sukkulalla Sainte Margueriten saarelle

Keräys toimi loistavasti. Opas teki hienoa työtä johtaessaan kiertuetta kiertueen läpi saksaksi. Meidät vietiin lähtöpisteeseen, sitten meille kerrottiin jotain paikasta ja kerrottiin tarkalleen minne mennä ja mitä nähdä missä. Sen jälkeen saimme mennä omin päin.

Tour was great and I saw everything I wanted. Our guide gladly told stories and made also extra stops where to take photos. Great trip!