Suosittelemamme elämykset kaupungissa Cannes

Nizza: Päivän kierros Ranskan Rivieralle

1. Nizza: Päivän kierros Ranskan Rivieralle

Tämä Nizzan kaupungista alkava päiväkierros esittelee sinulle Ranskan Rivieran, kylät sekä nähtävyydet. Elämys toteutetaan ilmastoidun bussin kyydissä. Koe muun muassa Monacon, Èzen ja Cannes'n kaltaiset paikat. Elämyksesi alkaa noin klo 8.30–9.00, jolloin sinut noudetaan Nizzan hotellisi luota tai muusta kohteesta. Suuntaa ensimmäiseksi 15 minuutin ajaksi kokemaan Moyennen rantakatualue. Voit ihailla Saint-Jean-Cap-Ferratin sekä Villefranche-sur-Merin kaltaisten satamakaupunkien näkymiä. Seuraava etappisi on keskiaikainen Èzen kylä. Upeiden näkymien lisäksi voit käydä ilmaiseksi Fragonardin hajuvesitehtaaseen ja tutustua siihen opastetulla kierroksella. Èzen jälkeen koet legendaarisen ruhtinaskunnan, Monacon. Näe muun muassa Monacon katedraali, vanhakaupunki sekä vartijanvaihtoseremonia palatsin luona. Koe matka Monte Carloa, joka tunnetaan sen F1-radasta, pitkin alueen kalliiden kauppojen ja kasinon tuntumaan. Jos nälkä yllättää, voit nauttia lounaan jossain lukuisista Monacon laaturavintoloista. Tapaa kuljettajasi jälleen noin klo 13.00 suunnataksesi kohti luksuksen ja merenkulun perinteisen yhdistävää Antibesin kaupunkia. Näe Antibesin vanhakaupunki ja häikäisty Euroopan suurimman venesataman loistosta, jossa miljardöörit ankkuroivat aluksensa. Matkasi seuraava etappi on upea Saint-Paul-De-Vence. Lukuisien taiteilijoiden ja maalaajien ajanviettopaikkana tunnettu alue tunnetaan lempinimellä Provencen helmi. Koe vuosisatoja vanha taiteen ja historian tunnelma kävellessäsi linnoituskaupungin kujia pitkin. Elämyksellisen päiväsi viimeisen muttei todellakaan vähäisin kohde on Cannes, tähdistään tunnettu kaupunki. Kävele maailmankuulua Croisettea pitkin ja näe lukuisat liikkeet, ravintolat ja luksushotellit Ranskan Beverly Hillsissä. Voit myös astua punaiselle matolle, aivan kuin oikeat Hollywood-supertähdet.

Cannesista: Margueriten saarelle.

2. Cannesista: Margueriten saarelle.

Tutustu Lérinsin saarten Sainte-Margueriten saareen tällä edestakaisella lautalla Cannesista. Nauti päivästä omaan tahtiisi, kävelemällä, ottamalla aurinkoa ja uimalla. Näe salaperäinen mies Iron Maskin sellissä ja tutki saaren rauhallista metsää, lahtia ja rantoja. Saapuessasi voit kävellä metsän läpi rantaa pitkin lähellä Bateguier-lampi, joka on ihanteellinen paikka lintujen tarkkailuun. Jatka ehdottomasti nähtävään kuninkaalliseen linnakkeeseen, jossa voit matkustaa takaisin antiikin aikaan ja oppia saaren historiasta. Löydä linnoituksesta Mies rautanaamion sellissä ja vieraile Merimuseossa, jossa on laaja kokoelma vedenalaista arkeologiaa. Lounaaksi pysähdy ravintolaan lähellä vettä tai nauti piknikistä rannalla ennen kuin palaat Cannesiin.

Menopaluuveneretki Cannesista Saint Tropez'hen

3. Menopaluuveneretki Cannesista Saint Tropez'hen

Lähde lautalla Saint Tropez'hen Cannesista, ja saavu määränpäähäsi vain tunnin ja vartin seilaamisen jälkeen. Matkan aikana voit ihailla Ranskan Rivieran mahtavia maisemia. Tutki Saint Tropez'ta, jossa yhdistyy Provencen charmi ja vetovoima. Tutki putiikkeja, käy Place des Licesillä, Quartier de la Ponchella, kirkossa, linnoituksessa Annonciade-museossa ja muissa kylän huippunähtävyyksissä. Sinulla on viisi tuntia aikaa tutkia kaupunkia omaan tahtiisi, ennen kuin vene lähtee takaisin Cannesiin. Veneestä voi ostaa juomia ja välipaloja.

Cannesista: Cannes: Tutustu Esterelin Calanquesiin

4. Cannesista: Cannes: Tutustu Esterelin Calanquesiin

Lähde tutkimusretkelle Estereliin, sen piilotettuihin luoliin ja tyypillisiin Välimeren maisemiin. Osallistu Cannesista lähtevälle veneretkelle ja nauti mahdollisuudesta uida kristallinkirkkaissa vesissä. Nauti upeista rantapanoraamoista ja rauhallisista lahdista. Liity ammattitaitoisen kipparin seuraan puolijäykällä veneellä. Nouskaa alukseen Cannesin tapaamispaikalla ja lähde purjehtimaan kohti Esterelia. Istu alas ja rentoudu, kun tutustut tähän erikoiseen rannikkoon, jonka upeille rannoille ja salaisiin poukamiin pääsee vain veneillä. Tutustu Corniche d'Orin rannikon salaisuuksiin paikallisen kipparimme kanssa.

Meno-paluulauttalippu: Cannesista Ste. Margueriten saarelle

5. Meno-paluulauttalippu: Cannesista Ste. Margueriten saarelle

Varaa meno-paluulauttaliput etukäteen vieraillaksesi Ste. Margueriten saarella Cannesista. Saavuttuasi saarelle hurmaannut pinjapuiden ja eukalyptuspuiden tuoksusta. Seuraa merkittyjä reittejä ja lähde kasvitieteelliselle ja historialliselle kierrokselle. Kävely vie sinut Batéguierin altaalle, jolla saatat nähdä lukuisia muuttolintuja. Point de la Conventionilta löydät useita ainutlaatuisia kasvilajeja. Jatka Fort Royaliin, legendaarisen Rautanaamion entiseen kotipaikkaan. Muurilla suojatulla merimuseolla pääset tutustumaan alueen mielenkiintoiseen historiaan. Myös koirat ovat lautalle tervetulleita, mutta Sainte Margueriten saarella ne saavat kulkea vain talutushihnassa.

Cannes: Vene- ja snorklausretki

6. Cannes: Vene- ja snorklausretki

Saapuessasi tapaamispaikalle saat kaikki snorklaukseen tarvittavat varusteet, kuten evät, maskin, puvun ja pienen puhallettavan lautan. Asiantunteva ohjaaja kertoo sinulle reitin, mitä tulet näkemään ja missä tulet uimaan. He myös kertovat sinulle perusteellisesti tarvittavista turvallisuus- ja varotoimenpiteistä. Sitten nousette mukavaan veneeseen, jolla lähdette matkalle Lérinsin saarilla Cannesin edustalla tai Estérel-joen varrella Saint Raphaelin suunnassa sijaitsevaan paikkaan, jossa on kauniita kalliomuodostelmia. Vene pysähtyy kalliopohjalle, jossa voit nähdä ja uida Välimeren kasviston ja eläimistön keskellä. Vietä noin 2 tuntia joko uiden, nauttien auringosta veneestä käsin tai varjossa, ennen kuin palaat tapaamispaikkaan noin klo 18.00. Veneessä on runsaasti juomavettä, ja voit tuoda mukanasi henkilökohtaisia tavaroita, joista voit nauttia matkan aikana.

Cannes: puolenpäivän katamaraaniretki

7. Cannes: puolenpäivän katamaraaniretki

Kiipeä täysin varustetun katamaraanin kyytiin Cannesin vanhassa satamassa Quai Laubeufissa, ja lähde purjehtimaan Cannesin lahden hohtavan veden laineille aurinkoterassilla rentoutuen. Lähtö on klo 14.00, joten voit nauttia päivän parhaista auringonsäteistä ja parannella rusketustasi, sekä hypätä välillä viilentymään kutsuvaan veteen. Matka suuntaa kohti Île Sainte-Margueritea ja muita Lérinssaaria, tai Corniche d'Orin saaristoa ja Esterel Massifia. Voit uida ja snorklata Välimerellä (maskit ja snorkkelit talon puolesta) tai vain rentoutua katamaraanilla - valinta on sinun! Paluu Cannesin satamaan on klo 17.15, jolloin risteilyseikkailu päättyy.

Lauttakuljetus Nizzasta Sainte-Margueriten saarelle

8. Lauttakuljetus Nizzasta Sainte-Margueriten saarelle

Matkusta Nizzasta tutustumaan Sainte-Margueriten saareen edestakaisen lauttakuljetuksen avulla. Valitse useista lähtöpäivistä sinun aikatauluusi sopiva vaihtoehto. Noin 800 metrin päässä Cannesin kaupungista Ranskan Rivieran rannikolta sijaitseva Île Sainte-Marguerite on kuuluisa entisestä vankilalinnoituksestaan (Fort Royal), jossa niin kutsuttua "Rautanaamiota" pidettiin 1600-luvulla. Lautta lähtee päivittäin klo 9.00, paluumatkalle lähdetään klo 18.00 ja ylitys kestää noin tunnin. Kun olet päässyt saarelle, voit seurata merkittyjä reittejä, jotka vievät sinut kasvitieteelliselle ja historialliselle kierrokselle. Kävele Batéguierin lammen luona nähdäksesi useita muuttolintulajeja. Mene Point de la Conventioniin nähdäksesi ainutlaatuisia kasvilajeja. Jatka matkaa Fort Royalille ja tutustu naamioidun miehen mysteeriin. Vieraile linnoituksen suojassa sijaitsevassa merimuseossa. Tutustu alueen historiaan ja näe esineitä, jotka ovat peräisin Rooman valtakunnan ja saraseenien ajan haaksirikoista. Esitysten aikataulu:  Klo 9.00: Lähtö Nizzasta Klo 10.00-18.00: Pysähtyminen Sainte-Margueritelle Klo 19.00: Saapuminen Nizzaan

Cannesin 2,5 tunnin E-pyöräretki

9. Cannesin 2,5 tunnin E-pyöräretki

Tutustu Cannesiin ainutlaatuisella ja ympäristöystävällisellä tavalla kaupunkipyöräretkipalvelumme avulla! 2,5 tunnin pyöräretkikokemuksemme upottaa sinut tämän upean Côte d'Azurin kohteen sydämeen. Ihaile upeita hiekkarantoja, ylellisiä hotelleja, designputiikkeja ja henkeäsalpaavia maisemia. Huolellisesti suunnitellulla kierroksellamme pääset tutustumaan Cannesin kaikkiin puoliin, pakollisista nähtävyyksistä vähän tunnettuihin aarteisiin. Järjestämme myös räätälöityjä matkoja tarpeidesi mukaan ! Lähtö alkaa klo 10.00

Saint Paul de Vence, Antibes ja Cannes Nizzasta käsin

10. Saint Paul de Vence, Antibes ja Cannes Nizzasta käsin

Sinut haetaan majapaikastasi klo 13.30, ja voit tutustua Côte d'Azurin kauneimpiin kaupunkeihin ja niiden kimaltaviin nähtävyyksiin puolen päivän aikana. Käy Saint Paul-De-Vencessä ihailemassa Provencen jalokiveä, jossa monet maalarit ja taiteilijat ovat vierailleet. Voit tuntea historian ja taiteellisen luovuuden. Se on ainutlaatuinen paikka ja kohde, jota ei kannata jättää väliin. Mene sitten Antibesiin ja kulje vanhan kaupungin ja torin kautta miljardöörien laiturille, jossa voit ihailla monikansallisten yritysten luksusjahteja. Viimeinen määränpääsi on Cannes, näyttelijöiden ja julkkisten kaupunki, joka tunnetaan Ranskan Hollywoodina. Tutustut Ranskan Beverly Hillsiin ja kävelet kuuluisalla Croisette-kadulla. Nauti ravintoloista ja luksusliikkeistä, kun astut kuuluisan punaisen maton elokuvajuhlille.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Cannes
Maistele hienoja viinejä, ota aurinkoa näe eeppisiä autoja tässä tyylikkäässä kaupungissa Ranskan Rivieralla.

Parhaat aktiviteetit

Cannes: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

116 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 8

Immersiivisiä elämyksiä

Cannes: Koe enemmän

Näytä kaikki

Cannes: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Cannes?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Cannes ovat

Monaco

Mitkä ovat kohteen Cannes parhaat lapsiystävälliset aktiviteetit?

Mitkä ovat parhaat edulliset kierrokset kohteessa Cannes?

Cannes: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Cannes? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Cannes : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 5 672 arvosteluun

Mikä hämmästyttävä kokemus! Oppaamme Nikola oli poikkeuksellinen - todella perehtynyt vierailemiemme paikkojen historiaan ja hänellä oli hyvä silmä nähtävyyksille! Tämä oli loistava - vierailen Antibesissa pidemmäksi aikaa - viehättävä kaupunki, jossa on niin paljon nähtävää! Cannes oli myös hieno! Monaco oli puhdasta eleganssia. Kaiken kaikkiaan kaunis kokemus Nikolan ja muiden matkailijoiden kanssa (meitä oli vain seitsemän autossa 5 maasta, mikä oli mahtavaa)!

Kiertue on hieno, varsinkin jos sinulla on rajoitetusti aikaa, mutta haluat löytää lisää. Oppaamme Nordine tuntee alueen todella hyvin, joten oli erittäin mukavaa saada tietoa ennen jokaista pysäkkiä. Ja kiertueella on kiireinen aikataulu, valmistaudu olemaan ajoissa päivän aikana ja… nauti! :)

Meillä oli upea aika Cecylen kanssa. Tämä oli hämmästyttävä ja mukava matka koko ranskalaiselle revieralle. Kävimme läpi Saint Vencen, Cannesin, Antibesin, Ezen, Monte Carlon, Monacon jne… Sinun on otettava tämä kiertue ja Cecyle on erittäin perehtynyt alueeseen

Tämä oli aivan täydellinen! Maisemat olivat upeat, varusteita riitti kaikille, ja lopussa oli jopa eväitä. Tekisin tämän uudestaan ja uudestaan.

Yksityiskierros vastasi odotuksia ja kuljettaja tunsi hyvin alueen sekä historiaa.