Suosittelemamme elämykset kaupungissa Caprarola, Italy

Iltainen ruokakierros: Juutalaisgetto ja Campo de Fiori

1. Iltainen ruokakierros: Juutalaisgetto ja Campo de Fiori

Rooman illalla voit nauttia intiimistä ruoka- ja kulttuurikierroksesta ja nähdä "ikuisen kaupungin" tärkeimmät nähtävyydet samalla, kun nautit kotitekoista pastaa, leivonnaisia ja paljon muuta.Hyvää! Tapaat oppaasi Piazza Matteilla juutalaisessa ghetossa ja kävelet tutustumaan ikivanhoihin aukioihin, jotka kuhisevat ravintoloita ja torielämää. Näe barokkiaiheisia suihkulähteitä ja patsaita, jotka poseeraavat mahtipontisen arkkitehtuurin edessä. Pysähdy matkan varrella 7 eri maistelupaikassa, joihin kuuluu ravintoloita, herkkukauppoja ja muita merkittäviä kohteita. Mene Piazza Navonalle, joka on rakennettu Domitianuksen stadionin paikalle ja jossa oli kaupungin markkinat 1400-luvun lopulla. Tutustu Rooman hienoimpaan barokkiarkkitehtuuriin ja Berninin Fontana dei Quattro Fiumi -suihkulähteeseen (Neljän joen suihkulähde).Hyvästi. Käy keskiaikaisten markkinoiden paikalla Campo de' Fiorilla ja ihaile paikallista tunnelmaa.Vieraile keskiaikaisten markkinoiden paikalla Campo de' Fiorilla ja ihaile paikallista tunnelmaa. Opi Julius Caesarin kuolemasta Pompeiuksen teatterissa ja kulje antiikin Rooman merkittävimpien jäännösten ohi, kuten Marcelluksen teatterin, Apollon temppelin ja Octavian pylväsportaikon ohi.Kerro lisää tietoa Julius Caesarin kuolemasta Pompeiuksen teatterissa. Hienot viinit ja paikalliset ruokalajit ovat keskeisessä asemassa koko matkan ajan, ja maistiaisia järjestetään paikallisten rakastamissa paikoissa.Hienot viinit ja paikalliset ruokalajit ovat keskeisessä asemassa koko matkan ajan. Löydä paikkoja, joita opaskirjat eivät mainitse, ja kuuntele tarinoita paikallisista tarinoista. Tapaa ihmisiä, jotka ovat ylpeitä tuotteidensa laadusta, olipa kyse sitten pizzasta, pastasta tai tuoreista vihanneksista, jotka on valmistettu niin kuin ne on valmistettu sukupolvien ajan.

Rooman pimeä sydän: Totuuksien ja tarujen kävelykierros

2. Rooman pimeä sydän: Totuuksien ja tarujen kävelykierros

Kun aurinko laskee Roomassa kaupungin toinen puoli herää eloon. Tämä tummemman sävyinen, mysteerisempi Rooma sekoittaa keskenään todet ja legendat kiihottaen niin mielikuvitusta kuin silmääkin. Tällä 1,5 tuntisella iltakierroksella pääset tutustumaan auringonlaskun Roomaan, jonka vain harvat ja valitut tuntevat! Oppaasi herättää henkiin ikuisen kaupungin kaikkein jännittävimmät historialliset ja yliluonnolliset mysteerit hyvin viihdyttävällä ja informatiivisella kierroksella. Pääset kuljeskelemaan pitkin kaupungin historiallisen keskuksen mutkittelevia katuja ja kuulet aavemaisia tarinoita joista muodostuu Rooman vähemmän tunnettu historia. Kierros alkaa Sant'Andrea Della Valle kirkolta, kulku jatkuu nähtävyyksien kuten Campo de Fiori, Corso Vittorio Emanuele II, Via del Governo Vecchio, Via Giulia, Piazza Farnese, and Castel Sant'Angelon varjoissa. Valmistaudu olemaan hieman peloissasi, mutta myös viihtymään!

Rooman pimeä sydän: Rooma: Faktat, legendat ja mysteerikierros: Faktat, legendat ja mysteerikierros

3. Rooman pimeä sydän: Rooma: Faktat, legendat ja mysteerikierros: Faktat, legendat ja mysteerikierros

Kun aurinko laskee Roomassa, kaupungin toinen puoli herää henkiin. Se on vanhempi ja salaperäisempi Rooma, jossa tosiseikat ja legendat kietoutuvat toisiinsa ja stimuloivat mielikuvitusta yhtä paljon kuin silmää. Tämä 90-minuuttinen iltakierros on sopiva kierros, jos haluat tutustua siihen Roomaan, jonka vain harvat tuntevat! Oppaasi herättää ikuisen kaupungin kiehtovimmat historialliset ja yliluonnolliset mysteerit henkiin erittäin viihdyttävällä ja informatiivisella kierroksella. Kuljeskelet kaupungin historiallisen keskustan mutkittelevia kujia pitkin ja kuulet kummitustarinoita, jotka ovat osa Rooman vähemmän tunnettua historiaa. Kävele Sant' Andrea Della Vallen kirkolta lähtevien nähtävyyksien, kuten Campo de Fiorin, varjossa, jossa aikoinaan pidettiin julkisia teloituksia. Kävele Corso Vittorio Emanuele II -kadulla ja Piazza Farnesen aukion läpi, jota hallitsevat graniittisista kivialtaista muodostetut suihkulähteet. Tutustu Castel Sant' Angeloon, jossa sijaitsee Hadrianuksen mausoleumi, ja kävele Via Giuliaa pitkin, joka oli yksi renessanssin ajan Rooman ensimmäisistä suunnitteluhankkeista.

Rooma: Trastevere Food Tour: Colosseum Arena Floor & Local Trastevere Food Tour

4. Rooma: Trastevere Food Tour: Colosseum Arena Floor & Local Trastevere Food Tour

Colosseum Arena Floor Liput Nauti skip-the-line -lippumme, voit vaivattomasti ohittaa muuten vaivalloisen pitkän jonon. Näiden erikoislippujen avulla voit kulkea nopeasti kuoleman portin (tunnetaan myös gladiaattoriporttina) läpi ja astua Colosseum Arenan lattialle, juuri sinne, missä gladiaattorit aikoinaan taistelivat. Käytä hetki aikaa ihastellaksesi kunnioitusta herättävää roomalaista amfiteatteria, paikkaa, jonne 60 000 roomalaista kaikista yhteiskuntaluokista kokoontui todistamaan näitä eeppisiä taisteluita kuolemaan asti. Se tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden uppoutua niihin pelon ja adrenaliinin tuntemuksiin, joita kilpailijoiden on täytynyt kokea vuosisatoja sitten. Opastettu kiertoajelu Rooman foorumilla ja Palatine-kukkulalla Vain kivenheiton päässä Colosseumilta asiantunteva oppaasi johdattaa sinut poikkeukselliselle matkalle muinaisen arkeologisen paikan syvyyksiin, jossa Rooman valtakunnan liike-elämän ja politiikan monimutkainen toiminta avautui. Tämä kiehtova paikka toimi muinaisen Rooman vilkkaana sydämenä, ja kun tutkit sen aluetta, kohtaat monia merkittäviä roomalaisia rakennuksia, kuten senaatin talon (Curia), Julius Caesarin temppelin ja majesteettisen Tituksen kaaren. Huomaathan, että Colosseumille varatusta sisäänpääsyaikataulusta riippuen kierroksesi saattaa mennä ensin Forum Romanumille ja sitten Colosseumille. Colosseum-kierroksen jälkeen oppaamme neuvoo mielellään, miten pääset parhaiten 2. kierroksen kokoontumispaikalle. Trasteveren ruokakierros: Roman Salumeria e Formaggeria Aloita kulinaarinen seikkailusi viehättävässä perheomisteisessa herkkukaupassa, jossa sinulla on ilo herkutella erilaisilla herkullisilla herkuilla. Valmistaudu makuhermojasi kutkuttavaan elämykseen, kun nautit kinkun, salamen ja juustojen mauista ja nautit niiden seurana ihastuttavia paikallisia viinejä. Roomalainen katuruoka Samoin kuin kaupungeissa ympäri maailmaa, Roomassa on uskomaton katuruokakulttuuri, joka on yksinkertaisesti kunnioitusta herättävä. Tiber-joen läheisyydessä sijaitsevissa viehättävissä kaupunginosissa odottaa maistettava herkku: ihastuttava paistettu kalaevälipala. Baccalàn (turskakalan) suosio Roomassa herättää usein uteliaisuutta. Asiantunteva oppaasi kertoo sinulle tämän paikallisen ruokalajin kiehtovan historian ja paljastaa sen merkityksen Trasteveren viehättävässä kaupunginosassa. Illallinen aidossa roomalaisessa ravintolassa Mieleenpainuvan matkasi huipentumana voit valmistautua rauhalliseen ja nautinnolliseen illalliseen, jossa tarjoillaan roomalaisten pastaruokien ruumiillistumia. Hemmottele näiden herkullisten luomusten makuja ja tuoksuja ja nauti samalla italialaisesta perinteestä, jonka mukaan ne yhdistetään hienon viinivalikoiman kanssa kokemuksen tehostamiseksi. Trasteveren paras luomugelato Mikään ruokakierros Roomassa ei olisi täydellinen ilman gelaton taivaallista herkkua. Vaikka sää olisi kolea, älä pelkää, sillä tänä iltana maistamasi gelato lämmittää taatusti sydäntäsi.

Rooma: Tosca -oopperan asetelmat: Yksityinen kävelykierros

5. Rooma: Tosca -oopperan asetelmat: Yksityinen kävelykierros

Tosca on Puccinin tunnetuin ooppera, joka sijoittuu kokonaan Roomaan. Se kertoo Rooman aristokratiaan kuuluvan nuoren tytön Toscan ja aikansa kuuluisan taidemaalarin Cavaradossin välisestä rakkaudesta ja mustasukkaisuudesta. Vieraile näytelmän tapahtumapaikoilla. Ihaile Rooman keskustan kauneutta, kun "matkustat" oopperan päänäytösten läpi. Aloita kierros Largo Argentinan roomalaisilta raunioilta ja vieraile Sant'Andrea Della Vallen kirkossa, joka on yksi 1500-luvun taiteen suurimmista ilmentymistä. Täällä voit ihailla Domenichinon ja Lanfranchin freskoja sekä kaupungin ensimmäistä barokkikupolia. Tutustu Toscan mustasukkaisuuden purkauksen tapahtumapaikkaan. Kävele erittäin suositun Campo de'Fiori -kadun läpi, kun saavut kierroksen toiselle pysäkille, Piazza Farnese -aukiolle. Tämä on yksi Rooman keskustan kiehtovimmista aukioista, ja se on oopperan toisen näytöksen tapahtumapaikka. Täällä voit tutustua kauniin Palazzo Farnesen, yhden renessanssin ajan Rooman jalokivien, ja aukiolla sijaitsevien kahden kaksoissuihkulähteen historiaan ja salaisuuksiin. Kävele oppaasi kanssa Piazza Navonan poikki ja ihaile Rooman kauneinta monumenttia, Pantheonia. Päätä kierroksesi hyvin kuuluisalla Castel Sant'Angelolla, joka sijaitsee Tiber-joen varrella ja lähellä Vatikaania. Tutustu tämän linnakkeen pitkään historiaan sen alkuperäisestä tehtävästä keisari Adrianuksen mausoleumina ja sen roolista Vatikaanin arkistojen ja aarteiden piilopaikkana. Täällä Puccini esittää oopperansa traagisen viimeisen näytöksen.

Renaissance&Gardens-kierros: Farnesen palatsi ja muuta

6. Renaissance&Gardens-kierros: Farnesen palatsi ja muuta

Kierros lähtee Civitavecchian satamasta/alueelta, ja noin tunnin ajomatkan jälkeen saavut Palazzo Farneseen. Se sijaitsee suoraan Caprarolan kaupungin yläpuolella ja hallitsee ympäristöään. Caprarola on aina ollut Farnesen vallan ilmentymä, ja palatsi on yksi renessanssiarkkitehtuurin hienoimmista esimerkeistä. Voit kävellä Scala Regia eli "kuninkaallisiksi portaiksi" kutsuttuja kierreportaita ja nähdä Piano dei Prelati -kerroksen, joka johtaa laajalle terassille. Näet talvisviitin upeat freskot, kuuluisan "maailmankartan huoneen" eli "Sala del Mappamondon", joka esittää maailman sellaisena kuin se oli vuonna 1574, kun freskot valmistuivat. Katsele seinän toisella puolella olevaa maanosien kuvausta, kun taas planisfääriä vastapäätä oleva seinä on omistettu kristinuskon ja kirkon alkuperämaille, Juudealle ja Italialle. Seuraavaksi on vuorossa Kuninkaallinen portaikko, jota on jo nyt pidetty Vignolan mestariteoksena ja jota on jäljitelty useaan otteeseen historian saatossa. Rakennuksen omaperäisin piirre on sen kierteinen rakenne, joka on saanut inspiraationsa Vatikaanissa sijaitsevasta Bramanten suuresta "etanasta". Huvilan puutarha on yhtä vaikuttava kuin itse rakennus, merkittävä esimerkki italialaisesta renessanssipuutarhasta. Ne sijaitsevat palatsin takana ja on jaettu talvipuutarhaan ja kesäpuutarhaan. Kävely kastanjametsän läpi johtaa "giardino segretoon" eli salaiseen puutarhaan, jossa on 28 patsasta. Caprarolan kokemuksen jälkeen saavut 25 minuutin ajomatkan kuluttua Bagnaiaan. Villa Lante on yksi Italian 1500-luvun suurimmista mestariteoksista (22 hehtaaria). Sen poikkeuksellinen erityispiirre on puutarhan hallitsevuus arkkitehtoniseen rakennukseen nähden: asuinpaikka on jaettu kahteen pieneen rakennukseen, jotka ovat symmetrisiä puutarhan keskiakseliin nähden, joka hallitsee koko koostumusta vesipolun kautta. Vesi tulee ikivihreiden pensasaitojen ja Peperino-patsaiden suunnittelemien geometrioiden riemuvoitosta ja seuraa polkua, joka luo erityisiä altaita ja vesielementtejä. Lopussa olemme valmiita menemään viimeiseen kauneuteen: Monsters Park Bomarzossa. Sitä kutsutaan myös nimellä "Sacred Wood", ja sen suunnittelivat prinssi Vicino Orsini ja suuri arkkitehti Pirro Ligorio vuonna 1552. Puisto on ainutlaatuinen ja edustaa hienostunutta italialaistyylistä puutarhaa, jossa noudatetaan geometrista ja perspektiivistä rationaalisuutta ja jossa on koristeita, kuten leveitä terasseja, suihkulähteitä, joissa on vesileikkejä ja maneerisia veistoksia. Täällä on myös eksentrisiä peperino-puupalikoita, jotka nousevat maasta ja jotka on veistetty hirviöiden, lohikäärmeiden, mytologisten aiheiden ja eksoottisten eläinten arvoituksellisiksi hahmoiksi. Lopuksi on aika palata satamaan.

Caprarola: Villa Farnesen yksityinen opastettu kierros ja sisäänpääsy

7. Caprarola: Villa Farnesen yksityinen opastettu kierros ja sisäänpääsy

Caprarolassa sijaitseva Villa Farnese on yksi Italian parhaista esimerkeistä myöhäisrenessanssin kartanoista: se on vaikuttava viisikulmainen linnoitus, ja sen sisätilat on koristeltu upeilla freskoilla ja groteskilla 1500-luvulta. Voit ihailla arkkitehtuurin mestariteosta, jonka on suunnitellut Vignola, Italian renessanssin suuri arkkitehti, joka on myös laatinut freskot, jotka koristavat majesteettista Scala Regiaa, suurta portaikkoa, jota kardinaali Alessandro Farnese käytti päästäkseen pääkerroksen huoneistoihin. Nauti sitten valtiohuoneiden ja vastaanottosalin upeista koristeista, Sala degli Angelin (Enkelten sali) kaikusta ja vaikuttavasta italialaisesta renessanssipuutarhasta, jota koristavat patsaat, suihkulähteet, kastanjametsät ja sypressit. Kierros päättyy huvilan renessanssipuutarhoihin, joita kutsutaan Orti Farnesiani -nimellä Farnesen suvun puutarhojen tapaan Palatinuksen kukkulalla Roomassa!

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Caprarola, Italy

9 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Caprarola, Italy: Koe enemmän

Näytä kaikki

Caprarola, Italy: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Caprarola, Italy? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Caprarola, Italy : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 549 arvosteluun

Vaikka kiertue oli englanniksi, opas puhui erittäin selkeästi ja hänet ymmärrettiin täydellisesti. Ruoan määrä oli erittäin hyvä. Paransin vain sitä, että pääaterialla oli kalaa tai lihaa. Muuten poikkeuksellinen. Se sisälsi 3 pysäkkiä käynnistimillä. 1 pysäkki syömään paljon pastaa. Ja kolme jälkiruokapysäkkiä!! Erittäin hyvä ja mielenkiintoisten kohteiden selitykset kymmenen