Cascais

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Cascais

Cascais: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Cascais? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Cascais : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 12 645 arvosteluun

Opas osasi kertoa hyvin ja erittäin mielenkiintoisesti paikkojen historiasta. Suhteellisen tiukka aika-taulu, ja päivä venyi reilut puolituntia alkuperäisestä suunnitelmasta, mutta se oli etukäteen meidän ryhmäläisten kanssa sovittu, jotta ehtisimme paremmin tutustua kohteisiin. Maisemat vailla vertaa. Sintra oli tukossa turisteista joten aitoa tunnelmaa ei löytynyt. Hinnat luonnollisesti kovat. Penan palatsi upea, mutta se myös tupaten täynnä turisteja. Olisin kaivannut palatsiin sisälle opasta hienoine tarinoineen, mutta olimme siellä hänen kanssaan ainoastaan ulkotiloissa.

Erittäin mielenkiintoinen ja informatiivinen matka ja erinomainen opas

Daniel (Go2Lisbon.pt) oli erinomainen opas, joka kertoi hyvällä englanninkielellä monipuolisesti paitsi kohdealueesta myös Portugalista ja Lissabonista yleensä. Matka oli hyvin jaksotettu eri kohteisiin: Cascais, Hell's Mouth, Cabo da Roca, kuvaamattoman kaunis Palacio Pena ja hieman tavanomaiseksi kyläpalatsi alempana rinteessä. Hieno reissu!

Mielenkiintoinen reissu maailmanperintökohteeseen.

Kannattaa tehdä opastettu matka. Retki oli hauska ja mielenkiintoinen. Näkee ja kuulee paikoista paljon kerralla. Pääsee näkemään paikkoja, jotka muuten ohittaisi kuten Quinta da Regaleiran puiston maanalaisen tornin. Päivän aikana näki paljon ja käveltiin reippaasti. Henkilöautossa matka sujui jouhevasti. Suosittelen.

Retki oli ok, sää olisi saanut olla parempi. Euroopan mantereen läntisemmällä pisteellä ei juurikaan erottanut rantaviivaa. Jossain kohtaa olisimme halunneet pysähtyä kuvaamaan mahtavia Atlantin aaltoja.

Absolutely fabulous tour - mahtava retki

Opas (John) oli oikein mukava ja asiantunteva opas. Tätä retkeä voin suositella kaikille. Our guide (John) was very professional and nice. This tour can be recommend to everyone. Thanks a lot!