Cascais

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Cascais

Cascais: altri luoghi da visitare

Vuoi scoprire tutte le attività disponibili a Cascais? Clicca qui per la lista completa.

Cascais : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 14 898 arvosteluun

Nuno oli paras opas. Hän on uskomattoman asiantunteva ja täydellinen kultaseni, joka välittää ennen kaikkea matkustajistaan, joilla on paras mahdollinen kokemus. Hän rakastaa tiedonsaantia ja välittää aidosti jakamansa historian paikkansapitävyydestä. Hän vie sinut näkemään juuri oikeat sivustot uuvuttamatta sinua täysin, ja sen lisäksi, että hän jakaa viisautensa todellisista kiertuepaikoista, hän pitää myös autoajelut mielenkiintoisina ja jännittävinä. Hän tunsi itsensä todella vanhaksi ystäväksi. Myös ravintola, johon menet, on aivan uskomaton ja erittäin kohtuuhintainen. Valtava huuto Nunolle matkan kohokohdasta. Tytöiltä, jotka "ihastuivat sinuun".

Olimme Lissabonissa maanantaista perjantaihin, joten varain 72 tunnin passin. Se oli aivan loistava ja kattaa museot, näyttelyt, raitiovaunut ja junat. Se kattaa myös junan Sintraan. Se tekee myös pääsyn kaikkialle niin paljon nopeammaksi ja tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kuljettaa käteistä, ostaa lippu joka kerta matkustaessasi tai jonota museoihin ja monumentteihin. Lissabonissa suurin osa nähtävyyksistä on suljettu maanantaina, joten on hyvä idea aloittaa se tiistaina (aloitimme keskipäivällä) ja sitten se kestää perjantaina keskipäivään.

Suuri koko päivän kiertue! Opas Antonio oli fantastinen ja antoi meille juuri oikean määrän yksityiskohtia. Hänen perusteellinen suunnittelu varmisti, että näimme mahdollisimman paljon päiviämme, jolloin voimme rentoutua ja nauttia! Rakastin Sintraa, kuullessani kiehtovan tarinan Penan palatsista ja muista pysäkeistämme, Cano da ROcasta, Bell's Mouthista ja Cascaisista. Opas suositteli ihanaa lounaspaikkaa, ToCa Do Julio In Collares. Loistavia paikkoja pysähtyä välipaloille, pesutiloille jne

Olimme kaksi perhettä, joten oli helppo löytää sopimus ajanhallinnasta. Hyvin valmisteltu opas ehdotti kunkin vaiheen ohjelmaa ja pyysi meiltä hyväksyntää. Erittäin mukava päivä upeilla paikoilla ja erittäin tervetullut oppaan meille antama tieto.

Suosittelen ostamaan Lissabonin kortin kävelylle kaupungin ympäri, koska se on helppo tapa, halvin ja mukava kiertää.