Castel Sant'Angelo

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Viisi historiallista faktaa Hadrianuksen mausoleumista

Harva antiikin Rooman monumenteista on selvinnyt imperiumin romahduksesta niin hyvässä kunnossa kuin Hadrianuksen mausoleumi. 270 vuodessa se muuttui Rooman imperiumin voiman symbolista sodan epätoivon merkiksi. Tässä viisi vinkkiä tätä ainutlaatuista nähtävyyttä varten!

Suunnittele vierailusi

 • Mausoleumin aukioloajat

  Huhtikuusta syyskuuhun Hadrianuksen mausoleumi on avoinna klo 9.00-19.00. Muina aikoina mausoleumissa kannattaa vierailla varhain, sillä se sulkeutuu jo klo 14.00. Varaa lippusi etukäteen välttääksesi jonotuksen!

 • Kuinka mausoleumille pääsee?

  Mausoleumi sijaitsee Tiber-joen törmällä lähellä Vatikaania ja sinne pääsee helposti bussilla (linjan 40 pääasemalta) tai metrolinjalla A Lepanton asemalle.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Huhtikuusta syyskuuhun klo 9.00-19.00, muina kuukausina klo 9.00-14.00.
 • Hinta
  Aikuisten lippu maksaa vain 10,50 €.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Oppaasta on ehdottomasti apua. Suosittelemme katsastamaan suosituimmat kierroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  Mausoleumi sijaitsee lähellä Vatikaania ja sinne pääsee helposti bussilla (linja 40 pääasemalta) tai metrolinjalla A Lepanton asemalle.
 • Lisävinkkejä
  *Ei sisäänpääsymaksua kuun ensimmäisenä sunnuntaina!

Castel Sant'Angelo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Castel Sant'Angelo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Castel Sant'Angelo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 8 365 arvosteluun

Aloitimme lomamme hop-on-hop-off -bussilla, mikä oli hienoa, koska saimme nähdä jo aika paljon nähtävyyksiä ja saada käsityksen siitä, missä kaikki on ja kuinka kaukana. Koska aloitimme matkamme maanantaina Covid-kaudella, olimme hetken aikaa ainoat bussissa, joten saimme istua koko matkan edessä, josta oli upea näköala. Itse bussi oli siisti, pysäkit on merkitty melko selkeästi ja tämän yrityksen kanssa työskentelevät ihmiset olivat erittäin ystävällisiä. Suosittelemme aktivoimaan liput Terminissä, koska Colosseumilla joudut kävelemään melko vähän seuraavalle pysäkille. Suosittelemme myös ottamaan mukaan omat kuulokkeet/kuulokkeet, koska voit kytkeä ne vain aux-kaapelilla, vaikka kuulokkeet onkin bussissa. Äänikierros on ok, mutta toisinaan sitä ei ole synkronoitu bussin sijaintiin, koska liikenne voi olla melko hankalaa, joten voit myös olla kuuntelematta opasta. Lippujen mukana tuleva sovellus tarjoaa lisää kävelyreittejä, jotka ovat mukavia!

Minulla ei ollut ongelmia ollenkaan. Bussit olivat ajoissa aiemmin päivällä ja myöhään iltapäivän liikenteestä johtuen hyvin lähellä aikataulua. Bussi oli puhdas, henkilökunta ystävällistä. Hyvä kokemus aina, kun olen varannut kaupungeista, joissa he toimivat. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Erittäin mukava matka, kiitos bussikuljettajille heidän siirroistaan. Jos olet tilannut Roma-passin, muista noutaa se lentokentältä ja varata lippusi vierailullesi kohteille, joilla haluat vierailla lomasi aikana.

Erittäin käytännöllinen, sinun täytyy vain mennä hakemaan passi matkailuinfokioskista ja se oli erittäin nopeaa. Julkisen liikenteen käyttömahdollisuus + 2 käyntiä (esimerkiksi Le Collisée / Forum + Le Panthéon).

Lepoa kun on kävelty paljon kaupungissa. Tämä kiertue antaa yleiskuvan Roomasta