Tekemistä kohteessa

Catania

Tämä Etnan ja meren välissä sijaitseva vilkas ja maanläheinen Sisilian kaupunki on arkkitehtoninen sulatusuuni.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.

Catania: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Catania? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Catania : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 6 835 arvosteluun

Vaikka et tällä hetkellä (lokakuu 2019) pysty vaeltamaan kraatterin reunaan, koska Etna on liian aktiivinen, kiertue antaa erittäin hyvän käsityksen tulivuoren maailmasta. Ilman opasta et pääse pitkälle korkeudesta, johon nelivetoiset ajoneuvot ajavat. Siksi kiertueen varaaminen on ehdottomasti sen arvoista. Oppaamme (geologi Cataniasta) antoi erittäin mielenkiintoisia geologisia tietoja ja kertoi myös paljon vaelluksen aikana, jotta hän kykeni välittämään innokkuuden tulivuoria ja seismografiaa kohtaan. 14-vuotias poikamme kykeni myös seuraamaan englanninkielistä opasta hyvin ja oli luonnonvoimiin erittäin vaikuttunut. Valitettavasti köysiradalla oli hieman kiire.

kaikki sovitun mukaisesti (klo 9.00 paikan päällä, lähtö köysiradalle klo 9.30), köysiradalla 2000-2500 m, jeepillä 2500-2900 m, sitten mene jalka katsomaan erilaisia kraattereita vulkanologin kanssa selityksestä). Huippukraatteri ei ole mennyt huippukraatteriin syyskuusta 2019 lähtien liiallisen aktiivisuuden vuoksi (tupakoi jatkuvasti), mutta tämä ilmoitetaan vain 20 tuntia ennen tekstiviestejä. Kuitenkin, jos lähdet sesongin ulkopuolelle (me 1. marraskuuta), maksat oppaasi kautta 30 euroa liikaa, koska maksat paikan päällä vain 65 euroa (kaapeli, jeeppi ja opas), eikä sinun tarvitse odottaa missä vain...

Toni is a great guide. He told us a lot of stories, e.g. Etna geology, history, how people used to live around Etna and are still living there. Also the wine tasting with lunch was nice.

Mukava pieni ryhmä. Opas Paolo oli aivan huippu. Reitti oli hyvin suunniteltu ja tauot sopivia. Ruoka ja viinitarjoilu toimi hienosti. Hieno kirkas keli kruunasi koko päivän.

paikanpäältä saa vuokrattua/lainata vaelluskenkiä. opas puhu sujuvaa englantia. aikataulut piti paikkansa.