Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Catania

Tämä Etnan ja meren välissä sijaitseva vilkas ja maanläheinen Sisilian kaupunki on arkkitehtoninen sulatusuuni.

Catania: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Catania parhaat nähtävyydet?

Catania: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Catania? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Catania : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 10 341 arvosteluun

Retki oli hieno. Meidät kerättiin majoituksestamme ja kiipesimme 2000 metriin oppaan kanssa, joka opetti meille paljon Etnasta. Sieltä meillä oli mahdollisuus pysyä tällä tasolla ja käydä kraatterilla oppaan kanssa, mennä 2700 metriin köysiradalla (30 € enemmän) tai nousta 2900 metriin köysiradalla + bussilla ja vaeltaa vulkanologioppaan kanssa. (68€ lisäksi). Nousimme 2700 metrin korkeuteen ja kävimme itse kraatterissa oppaan ohjeiden alaisena. Se oli mahtavaa! Sitten liittyimme ja vierailimme tulivuoren luolassa ja menimme sitten pieneen kylään maistamaan paikallisia tuotteita. Sitten meidät vietiin takaisin hotelliimme. Kiitos vielä kerran Angelolle hänen myötätunnostaan ja selityksistään tämän päivän aikana!

Meillä oli upea aika tällä kiertueella! Oppaamme Alessandro oli fantastinen ja teki kokemuksesta paljon hauskaa - hän saapui täydellisesti ajoissa hakemaan meidät paikasta, jossa olimme, ja piti meidät ajan tasalla ja viihdytti meitä koko ajan tarjoamalla paljon mielenkiintoista tietoa Etna-vuoresta. Nautimme todella pysähdyksestä maistaaksemme paikallista ruokaa ja viiniä, ja auringonlaskunäkymä oli upea. Kävely oli lyhyt ja hyvin hallittavissa, mutta muista ottaa kerroksia, koska yläosassa oli kylmä. Suosittelisin tätä kokemusta kaikille!

Se oli hieno asia. Jos luet arvostelut etukäteen ja tiedät jo, että joudut maksamaan ylimääräisen €€ päästäksesi huipulle, olet valmis siihen etkä tule pettymään! Nouto ja palautus toimi erittäin hyvin. Opas oli erittäin mukava ja osasi kertoa meille paljon. Loistava tarjous rahalle!

Opas Mattian intohimo teki tästä päivästä ilman epäilystäkään unohtumattoman. Kaunis kokemus, jos menet alas Sisiliaan. Super suositeltava. Saapui kävellen 3000 metrin korkeuteen. Henkeäsalpaavat näkymät.

Toni is a great guide. He told us a lot of stories, e.g. Etna geology, history, how people used to live around Etna and are still living there. Also the wine tasting with lunch was nice.