Valitse päivämäärät

Cenote Saamal

Cenote Saamal: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Cenote Saamal? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 2 303 arvosteluun

Hieno kiertue! Vaikka meillä oli joitain ongelmia alkuperäisen noudon kanssa (ehkä johtuen varauksesta alle 24 tuntia ennen lähtöä), toimittaja todellakin tuli hakemaan meidät. Opas oli todella informatiivinen ja humoristinen, mikä nopeutti 2–3 tunnin bussimatkaa paljon. Nautin todella vierailusta Chichen Itzassa (jos haluat ostaa lahjoja, tämä on ostopaikka), mutta muista hattu tai sateenvarjo, koska varjoa on vähän. Cenote oli hauska kokemus, ja täällä oli mukava jäähtyä. Myös buffetissa on hyvä valikoima. Vaikka päivä on pitkä, suosittelen tätä matkaa, koska se on kerran elämässä.

Meille tämä on ollut erittäin hyvä kokemus, se oli ensimmäinen kerta, kun matkustimme Meksikoon. Olemme oppineet paljon mayojen kulttuurista ja sen historiasta. Bussimatka on ollut erittäin nautinnollinen, olemme saaneet levätä toimintojen välissä mahtavan kuljettajamme Ricardon ansiosta :). Opas Pastori on erittäin ystävällinen ja on antanut meille erittäin hyviä suosituksia koko kiertueen ajan, jotta vierailumme olisi mahdollisimman miellyttävä. Yleensä suosittelemme tätä kiertuetta 100% ja arvostamme heidän meille antamaansa kohtelua. Terveisiä Andorrasta!

Matkaoppaallamme Luis Pancholla on uskomatonta tietoa mayoista, jonka hän jakoi kanssamme suurella innolla ja intohimolla. Oli ilo kuunnella häntä! Jokaisella pysäkillä hänellä oli erittäin hyviä vinkkejä, mistä osastoista ostaa mitä ja mistä ei. Cenote oli mukava, mutta melko tungosta. Pystyi silti uida hyvin ja ruoka paikan päällä oli erinomaista. Valladolid oli myös erittäin mukava. Noutomme oli ajoissa ja vaivaton. Suosittelemme! A 10/10! :-)

Hieno matka. Kaikki meni täydellisesti. Nouto ja pudotus. Chichen Itza on ainutlaatuinen kokemus ja oppaamme Louis oli aivan uskomaton. Tätä retkiä voi vain suositella! 1-2-3-4-5-6-7---'HOLA'!!! Elä Louis. Cenote oli myös ainutlaatuinen kokemus. Valladolid on erittäin kaunis siirtomaakaupunki. Siellä olevat churrot ovat erittäin herkullisia.

Upea opas Luis - jakoi fantastista tietoa mayoista ja saattoi pitää kiinnostukseni koko matkan ajan, erittäin mukaansatempaava. Pyramidissa ja cenotessa vietettiin paljon aikaa. Järjestä neuvottelutaitosi ennen kuin ostat tavaroita Chichen itassa.