Centraal Station

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Centraal Station: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Centraal Station? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Centraal Station : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 1 046 arvosteluun

Erittäin helppo palvelu varata ja käyttää. Kuljettajat olivat erittäin ystävällisiä ja auttoivat kaikissa lippuja ja ohjeita koskevissa kysymyksissä. Pysäkki Amsterdamin keskustaan on aivan lentokentän uloskäynnin ulkopuolella taksiaseman kanssa, joten säästimme rahaa hyppäämällä tällä palvelulla. Saat myös mahdollisuuden tutustua paikalliseen Amsterdamiin ennen kuin tulet keskustaan.

Käänny vasemmalle lähtiessäsi lentokentältä ja bussipysäkki on pienen kävelymatkan päässä. Bussi saapui 15 minuutissa. Nousimme siitä mihin jäimme (mutta toisella puolella tietä) palataksemme lentokentälle. Bussi tuli heti. Kaikki erittäin helppoa.

Aina stressaa päästäksesi lentokentiltä hotelliin..... ei mitään tarvetta!! Bussi oli niin helppo löytää, kyytiin ja pudotti meidät aivan hotellin kulman taakse. Paluumatka myös erittäin helppoa.. Suosittelen mielelläni tätä kulkuvälinettä

Helppo löytää ja bussi ajoissa. Viivakoodeja ei skannattu, mutta kuljettaja vain antoi meidän toimia. Tutustuisin majoituspaikkaasi lähimpään palautuspaikkaan etukäteen. Käytettäisiin ehdottomasti uudelleen.

Kaikki meni loistavasti. Kone ei voinut skannata lippua kunnolla, mutta bussikuski viittasi sisään. Bussi oli erittäin mukava ja matka keskustaan kesti vain 30 minuuttia.