Central Park

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Central Park: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Central Park? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Central Park : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 5 037 arvosteluun

Erittäin hieno. Kuitenkin tarkastelemme veneen oikeudenmukaisia lähtöpäiviä, emme tienneet silloin, että he lähtivät vain kerran päivässä klo 10.30, jonka ohitsimme. Voit myös lunastaa tositteesi näkemällä Times Squaren lipunmyyjät. Big Bus -asiakaspalvelulla ei koskaan näyttänyt olevan tarkkaa sijaintia, joka todella sai todella ärsyttävää. Vaikka bussimatkaoppaat olivat ystävällisiä antamaan meille hissin lippukuponkiin. * Jos sinulla on Empire State -rakennuspassi, et todellakaan voi lunastaa lippujasi agenttien kanssa, sen sijaan sinun täytyy nähdä heidän edustajansa Madame Tussauds New Yorkissa, Times Square, Big Bus linja 3: lla. En tiennyt mitään tästä joten se kulutti paljon aikamme kaupungissa, mutta varauspäivämäärällä ei ollut heille merkitystä, joten pystyimme lunastamaan liput toisena päivänä, mikä oli siistiä, koska olimme jo viettäneet koko päivän linja-autoilla.

Meillä oli samanlainen matka San Franciscosta viime kesänä. On niin mukavaa, että sinulla on vaihtoehtoja ja kyky ohittaa linjat. Vihje mennä Amerikan luonnonhistorian museon Rose Centerin sisäänkäynnille oli erinomainen! Pitkät siimat lomien ja Kwanza-juhlan takia, mutta käveli suoraan sivuseinään.

Guggenheim mielenkiintoinen

Kannattaa varata aikaa kulkea museon kierrekäyttävät. Ainakaan nyt elokuun alussa ei ollut liikaa ruuhkaa, vaan tauluja pääsi ihastelemaan rauhassa. Positiivinen kokemus kaiken kaikkiaan.

Mieletön paikka!

Varaa kunnolla aikaa, meillä meni ensimmäiseen kerrokseen ja esityksiin jo 6 tuntia, puolet näkemisistä jäi seuraavaan kertaan! Suosittelen lippuja johon kuuluu kaikki!

Kiitos, se oli niin helppo varata Englannissa ja käyttää New Yorkissa, mikä säästää paljon rahaa