Tekemistä kohteessa
Chamonix-Mont-Blanc

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit


Chamonix-Mont-Blanc: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Chamonix-Mont-Blanc parhaat nähtävyydet?

Kohteen Chamonix-Mont-Blanc parhaat nähtävyydet ovat:

Millä kohteen Chamonix-Mont-Blanc kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Chamonix-Mont-Blanc: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chamonix-Mont-Blanc? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Chamonix-Mont-Blanc : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 507 arvosteluun

Neil on hämmästyttävä opas, niin hauska ja hän jakaa niin paljon tietoa siitä, mitä voit tehdä tämän matkan aikana Genevessä ja Geneven ulkopuolella. Minusta oli hienoa mennä yksin omaan tahtiisi ja ottaa aikaa nähdäksesi sinua eniten kiinnostavat paikat sen sijaan, että joutuisi seuraamaan ryhmää. Gondoli ja juna ovat sen arvoisia, ja L'Aiguille du Midin kahvilassa on upeimmat näkymät ja ruoka on melko mukavaa.

Juna peruttiin (myös molemmat köysiradat) kovan tuulen vuoksi, joten kiertuetta piti tarkistaa! Luontoa ei voi hallita, mutta kiertue yritti parhaansa miellyttää viemällä meidät Annecyyn ja hyvitys oli asianmukaista. Käyttäisin ja aion käyttää tätä yritystä uudelleen jatkomatkoilla tämän ongelmista huolimatta, koska he tekevät parhaansa miellyttääkseen olosuhteissa.

Kaikki oli hämmästyttävää! Koko matka oli kuvauksen mukainen, erittäin ystävällinen ja asiantunteva opas .. ainoa haittapuoli on, että pääsimme vasta puoliväliin mon blanc bcz: hen, se oli suljettu huoltotöiden vuoksi. Mutta virasto selitti sen erittäin hyvin, ja meille annettiin mahdollisuus valita, joko ottaa se tai saada hyvitys. Erittäin suositeltavaa