Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Champs Elysees

Champs Elysees: usein kysytyt kysymykset

Millä kohteen Champs Elysees kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Champs Elysees: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Champs Elysees? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Champs Elysees : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 21 344 arvosteluun

Ei ollut jonoa ohitettavaa, mutta oli kätevää saada lippu etukäteen. Historia on kiehtovaa ja - kuten varmasti huomaat - ranskalaiset näyttävät pystyvän sijoittamaan lahjatavaraliikkeen ja wc:t useimpiin sen kansallisiin monumentteihin! Portaita on paljon, mutta hissi on kaikkien käytettävissä. Näkymät ovat upeat - se on pakko nähdä vaihtoehtoisen Pariisin perspektiivin saamiseksi.

Loistava näkymä! Ehdottomasti sen arvoista, jos pystyt ohittamaan jonon… koska jono voi olla PITKÄ. En henkilökohtaisesti pitänyt portaita huonoina, mutta monet ympärillämme olleet ihmiset pysähtyivät matkalla ylös ja alas. Ajan pyörälläni Amsterdamissa päivittäin, joten ehkä jalkani olivat valmiimpia haha. Suosittelen, jos on selkeä päivä!

He tarjoavat kuulokkeet vieraille, mutta meille ei kerrottu ensimmäisessä bussissa, johon hyppäsimme. Toinen oli kuitenkin erittäin mukava ja antoi meille kuulokkeet kuunnella. Toivon, että aukioloaikoja olisi voitu pidentää, koska klo 17.00 oli meille hieman aikaista, koska Pariisissa oli niin paljon nähtävää ja tehtävää.

Kannatti ladata sovellus ja ostaa liput etukäteen, niin vältti jonottamisen lipunmyyntiin tunnelissa. Kokonaan jonotusta ei toki vältä, mutta nopeuttaa paljon kun voi mennä suoraan turvatarkastus/lipun tarkastus jonoon. Maksutapoja sovelluksessa voisi olla lisää luottokortin lisäksi.

Juuri sitä mitä luvataan. Helppo pääsy liikennevälineille, informatiivinen selostus ja reitti kattaa kaikki tärkeimmät kiinnostavat kohteet. Suosittelen ehdottomasti varsinkin jos ensimmäinen matka kaupunkiin