Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Chania

Eksy muinaisen kaupungin mutkaisilla kujilla ja löydä venetsialainen, egyptiläinen ja ottomaanien fuusio.

Chania: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chania? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Chania : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 6 583 arvosteluun

Nautimme todella tästä kiertueesta. Luulin tietäväni vähän oliiviöljystä, mutta opin paljon enemmän. Stavros selitti erinomaisesti prosessin puusta pulloon ja opetti meitä maistamaan ja arvioimaan erityyppisten oliiviöljyjen laatua. Suosittelisin tätä kiertuetta. olimme 2 aikuisen, 2 teini-ikäisen, 11-vuotiaan ja 7-vuotiaan ryhmässä ja kaikki nauttivat siitä. Bonuksena olivat kaikki herkulliset oliivit, oliiviöljy, leipä ja balsamiviinietikka, joita saimme kokeilla. Tanya

Odotetusti ! Rannat ovat kauniita, kaikki oli puhdasta. Monet ihmiset risteilyaluksella, on parasta tulla aikaisin saada paikkoja. Suosittelen ottamaan mukaan ylimääräiset varvastossut, koska siellä on kiviä, jotka voivat vahingoittaa jalkojasi. Muuten huipulla!

Se oli hieno kokemus. Manos ja hänen avustajansa olivat erittäin ystävällisiä, he tarjosivat voileivän, mehua, hedelmiä ja Rakia. Vierailu hylkyllä ja saarella on hauskaa. Super suositeltava!

siistiä matkaa! purjehdusta, uintia, snorklausta, selitystä, välipalaa, juomaa. mahtava iltapäivä ja se edulliseen hintaan!

todella mukava ja mukava reissu. opas oli ystävällinen ja vieraanvarainen ja tarjosi hyvää historiallista tietoa.