Tekemistä kohteessa
Chania

Eksy muinaisen kaupungin mutkaisilla kujilla ja löydä venetsialainen, egyptiläinen ja ottomaanien fuusio.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.

Chania: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chania? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Chania : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 6 185 arvosteluun

Tämä oli aivan ihana konsepti ja kiertue. Parasta, että saat todella kokea TODELLINEN Kreetan ja sen "piilotetut" paikat sen sijaan, että istuisit liian täynnä olevissa busseissa ja veneissä rannalle. Erittäin rentouttava kiertue, ihmiset ovat erittäin tarkkaavaisia, ystävällisiä ja iloisia isännöimään, kuljetus on niin hyvä kuin se saa ja niin oli opas Andreas. Tuntui siltä, että hän oli paikallinen kreetalainen ystävämme ja vei meidät muiden ystäviensä ympärille. Sivuhuomautus: vaikka se ei olisikaan virallisesti ruokareissu, on luultavasti parempi olla syömättä aamiaista, koska syöisit melko vähän. Muuten tämän matkan jälkeen minusta tuntuu, että minulla on läheisempi näkemys Kreetan tarjonnasta ja paikallisten arvoista (mitä yritimme saavuttaa muilla matkoilla), mikä sai minut arvostamaan sitä enemmän kuin vain toista lomakohdetta 3 suosittua rantaa. Siitä olemme erittäin kiitollisia! Seuraavan kerran menemme viini- ja oliiviöljykiertueelle

Upea matka upean oppaan (Ingrid) kanssa! Kaikki toimi loistavasti, matkalla sinne on lyhyt tauko aamiaiselle / pissalle ja paluumatkalla pysähdyt myös vierailemaan luolassa tai syömään välipaloja. Tietenkin rannalla tapahtui paljon, loppujen lopuksi se on matkailukohde, mutta 4 tunnin oleskelun kanssa se oli todella hienoa. Halutessasi voit mennä purjelautailulle tai SUP: lle tai vain nauttia auringosta ja näkymistä. Vinkki - ota oma aurinkovarjo mukanasi, niin voit myös maata hiljaisemmilla alueilla. Suosittelemme ehdottomasti matkaa.

Ranta perillä hieno. Kristallin kirkas vesi, hieno hiekka. Kannattaa kiertää edemmäksi ja tutkailla paikkoja, kalliomuodostelmia, dyynejä, kasveja. Myös snorklattavaa kallioiden (laavaa?) välissä. Palvelut riittivät lokakuussa, elokuussa? Pysähdykset mennen tullen matkalla hyvään aikaan, kauniissa paikoissa. Varvastossut olivat rappusissa liian heppoiset. Opas huolehtivainen. Nopeaa, murtavaa puhetta hieman vaikea seurata. Yli kolme tuntia perillä riitti hyvin.

Useimmat näkevät rantoja Kreetalla. Henkilökunta oli ystävällistä. voit vuokrata sateenvarjoja kohtuulliseen hintaan. ruoka ja juomat laivalla ovat hyviä. WC oli puhdas ja kioskeja riitti. vene teki ihanan kiertueen saaren ympäri. saat paljon aikaa jokaiselle rannalle.

balos aivan upea paikka ja laivassa oli hyvät puitteet