Chania
Kuljetukset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Chania, Kuljetukset

Kuljetukset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Chania?

Chania: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chania? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Chania : Mitä vierailijat sanovat

Tämä kiertue oli aika hyvä. Meidät haettiin majoituspaikkamme läheltä (bussi oli vähän myöhässä) ja vietiin kissamosille, josta saimme veneen balosille, sitten gramvousalle. Baloksen ranta oli kaunis ja saari myös, varsinkin näkymä linnoituksesta. Huonona puolena oli se, että vene oli hyvin täynnä ja siellä kastui kaksi pienempää venettä baliksessa kuljettamaan kaikki pois isosta veneestä, joten kesti yli tunnin ennen kuin siskoni ja minä pääsimme veneestä rannalle... Melko paljon aikaa hukkaan! Olemme kuitenkin iloisia, että menimme.

Minulla oli hämmästyttävä aika! Balos Beach on minulle paratiisi. Yksinkertaisesti upea ranta. Gramvousan linnoitus on täynnä historiaa. Ranta on myös kaunis. Matkaoppaamme Stella ja kuljettajamme Peter olivat molemmat upeita ihmisiä, päteviä ja ystävällisiä. Tekisin matkan uudelleen seuraavan kerran kun vierailen Kreetalla.

se oli kiva. mutta vähän liian lyhyt .. noin 2 tuntia lautalla ja noin 4 tuntia rannalla. myös matka bussilla Haniasta kissamosille kesti myös yhteensä noin 2 tuntia. joten periaatteessa pysy tiellä kuten 4 tuntia ja 4 tuntia rannalla. ei todellakaan sen arvoista.

Hyvin järjestetty, muutama tunti aikaa olla molemmissa paikoissa, mielestäni tarpeeksi. Tosi kiva päivä oli ja hienot maisemat!

Kaikki sujui kuten pitääkin, hieno reissu kaikin puolin!