Valitse päivämäärät

Chania Päiväretket

94 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/6

Chania: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Chania parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Chania?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Chania ovat

Elafonisi

Chania: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chania? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Chania : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 2 343 arvosteluun

Valmistaudu pitkälle päivälle nouto klo 6 ja takaisin vasta klo 20 jälkeen. Nouto-ohjeet olivat selkeät - ei hätää eksymisestä. Itse vaellus ei vaadi suurta kardioa, koska se on enimmäkseen alamäkeä. Mutta jos sinulla on polvi- tai selkäongelmia, kannattaa ehkä välttää niitä. Aloitat vaelluksen noin klo 8 ja tulet rannalle klo 14-15 jälkeen, jossa voit uida tai nauttia drinkin yhdessä monista ravintoloista. Nouse veneeseen lähellä klo 17.00 ja sieltä bussilla takaisin Haniaan. Maisemat ovat upeat ja 6 tunnin kävelymatkan arvoinen. Polku on täynnä kiviä (isoja ja pieniä). Vinkki: 1) ole erittäin mukavissa kengissä, joissa on hyvä pohjatuki 2) vuokraa vaellussauvoja! He olivat erittäin hyödyllisiä etenkin jyrkillä kivisillä osilla ja jokea ylitettäessä 3) katso aina mihin astut. Se on ikimuistoinen kävelymatka ja suosittelen kaikille.

Tekee sen mitä laatikossa lukee. Noutaa sinut, lähettää sinut rotkolle noin 20 minuutin opastuksella ja järjestää kuljetuksen takaisin illalla. Haettiin Hanian keskustasta noin klo 6 ja palasi noin klo 20.05. Oppaamme oli ammattimainen ja usein hauska. Täytyy sanoa, että reissun raskain osa ei ollut itse vaellus, vaan bussimatka takaisin vuorten poikki, sillä bussi kiertelee useiden mutkaisten teiden läpi ja hiusneula kääntyy hyvin nopeasti siihen pisteeseen, että ulkonäkymä oli usein sumea. Ei heikkovatsaisille, mutta en ymmärrä kuinka kuljettaja olisi voinut pärjätä paremmin ilman, että bussimatkaan olisi lisätty 30-45 minuuttia

Erittäin arvokas kokemus ja kauniit maisemat kauttaaltaan. Se on melko jyrkkää ensimmäiset 5-6 km, joten sinun on varmistettava, että olet valmistautunut kipeisiin lihaksiin! Teen säännöllisesti 10 km kävelylenkkejä, joten kunto ei ollut ongelma, mutta alamäkeen, kivinen ja usein liukas maasto teki kävelystä silti haastavan. Fitbitini seurasi minua ajavani lähemmäs 20 kilometriä siihen mennessä, kun otat huomioon kaikki säännölliset joen yli ja takaisin, joten ole valmis pitkälle kävelylle! Ehdottomasti kuitenkin sen arvoista.

Vaikka kaikki ryhmämme osallistujat selviytyisivät, vaellusta ei pidä aliarvioida. Olemme kokeneita retkeilijöitä ja meillä meni 6 tuntia ilman liiallista vaeltamista, koska kävelysillat olivat tuhoutuneet useissa paikoissa ja joen läpi jouduttiin kahlaamaan paljain jaloin (vinkki: jos päädyit takaisin mereen kuten me teimme, ota vain vesikengät ja pyyhe mukaasi ;)) . Muuten fantastisen kaunis maisema ja hyvin järjestetty kierros!

Mahtava kierros rotkossa. Ei heikkokuntoisille, eikä liikuntarajoitteisille.