Chania
Päiväretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Chania, Päiväretket

Päiväretket: Mitä muuta kokemista on kohteessa Chania?

Chania: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chania? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Chania : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 2 343 arvosteluun

Varasin alun perin Samarian rotkon matkan, mutta koska se peruttiin sääolosuhteiden vuoksi, tarjottiin tätä päivän vaihtoehdoksi. Itse vaellus on melko helppo, sen suorittamiseen menee melkein 3 tuntia, teimme sen noin 2:ssa runsailla valokuvapysähdyksillä, joten vaikka et olisikaan superkuntoinen, se on mahdollista, mutta varaudu siihen, että melkein koko polku on alamäkeen ja kallioilla, joten sopivat jalkineet ovat tärkeitä, koska ne voivat olla kovaa polvillesi ja nilkoihin. Toinen pysäkki Sfakionissa meren rannalla oli mukava, mutta lyhyt, koska sää oli liian kylmä/tuulinen meressä uimiseen, mukavampana päivänä se on varmasti myös ihana kokemus. Kaikki oli erittäin hyvin järjestetty ja Ingrid on ihana opas, voin suositella tätä matkaa, jos haluat mieluummin valita helpomman mutta samanlaisen seikkailun Samariaan.

Meillä oli upea kiertue mahtavan oppaamme Γιάννης kanssa. Hän tarjosi niin paljon mielenkiintoista tietoa Kreetan historiasta ja kulttuurista sekä siitä, mitä näkisimme viinitilalla / oliiviöljytehtaalla. Effi oli myös ihana selittäessään kuinka oliiviöljy valmistetaan ja sitten kouluttamassa meitä kaikista hänen yrityksensä valmistamista hienoista viineistä. Suosittelemme tätä kiertoajelua kaikille, jotka rakastavat viiniä ja/tai oliiviöljyä. 5***** koko matkan.

Ranta perillä hieno. Kristallin kirkas vesi, hieno hiekka. Kannattaa kiertää edemmäksi ja tutkailla paikkoja, kalliomuodostelmia, dyynejä, kasveja. Myös snorklattavaa kallioiden (laavaa?) välissä. Palvelut riittivät lokakuussa, elokuussa? Pysähdykset mennen tullen matkalla hyvään aikaan, kauniissa paikoissa. Varvastossut olivat rappusissa liian heppoiset. Opas huolehtivainen. Nopeaa, murtavaa puhetta hieman vaikea seurata. Yli kolme tuntia perillä riitti hyvin.

Meillä oli hämmästyttävä aika ja kokemus tällä kiertueella. Kiertueen isäntä Andreas teki siitä erittäin mielenkiintoisen ja viihdyttävän, ammattisommelierina hän jakoi tietonsa ryhmän kanssa ja teki viininmaistelusta entistä nautinnollisempaa. Vaikka olisi hienoa lisätä kiertueeseen todellinen kävely rypälepellon ja viininvalmistustilojen läpi.

Absoluuttinen paratiisi Vaikka jos sairastut matkalla, ota tabletti etukäteen, sillä vuoristotiet ovat hyvin kapeita ja mutkaisia. En sairastu matkasairaaksi ollenkaan, mutta se sai minut tuntemaan oloni hieman oudolta... täysin sen arvoista! Ei sellaista paikkaa