Valitse päivämäärät

Chania Patikointi

8 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Chania: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Chania parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Chania?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Chania ovat

Elafonisi

Chania: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chania? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Chania : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 886 arvosteluun

Loistava matka alusta loppuun, yksi Kreetan aikamme kohokohdista! Järjestyksen suhteen matkanjärjestäjä otti meihin yhteyttä ennen päivää selkeällä nouto-ohjeella. Sinä päivänä, kun valmentaja saapui ajoissa, ja oppaamme Nikos järjesti meille veneliput. Nikos oli vieraanvarainen ja informatiivinen opas ja varmisti, että meillä oli kaikki tiedot, joita tarvitsemme nauttiaksemme päivästä. Lähtöaika on aikainen, mutta tämä tarkoittaa, että voit voittaa rotkon väkijoukot ja edistyä hyvin ennen kuin kuumuus kasvaa liikaa. Se tarkoitti myös, että saimme nähdä auringonnousun vuorten yli, mikä oli lisäbonus. Suosittelemme ehdottomasti vaelluskenkiä, jos matkalaukussasi on tilaa ja olet valmis olemaan jäykkä ja kipeä seuraavana päivänä! Reitti on melko pitkä ja erittäin jyrkkä, joten kohtuullista kuntoa vaaditaan. Uimapuvut kuitenkin ehdottomasti mukaan matkan päätteeksi, Agia Romalian ranta on kaunis ja merivesi on erittäin virkistävää pitkän pölyisen retken jälkeen!

Matka on erittäin hyvin valmisteltu ja organisoitu, nouto hotellien edestä, joten aikaa ei mene hukkaan ihmisten keräämiseen eri paikkoihin, koska heidät kuljetetaan osittain bussilla. Erittäin mukava opas selitti tarkalleen, mitä voimme odottaa. Suosittelen ammattijalkineiden käyttöä, koska se on välillä todella kovaa ja vaarallista. Koko reitin kävelyn jälkeen voit nauttia rannasta, auringosta jne. Voit hyödyntää lukuisia tavernoja ja ravintoloita, suosittelen KriKri herkullista kalaa! Paluu on vaikeaa, koska näiden jalkojen kilometrien jälkeen täytyy mennä lautalla toiseen kaupunkiin ja päästä hotellille. Olimme klo 5-21 joten voitte kuvitella tämän maratonin :) kovasta ylityksestä huolimatta (emme ole pahimmassa kunnossa, koska olemme aktiivisia ihmisiä), seuraavana päivänä tunsimme kaikki lihakset jaloissa ja selässä, mutta .... näkymät, ilmasto, panoraama, ihmiset sitten taverna ja herkullinen ruoka korvasivat kaiken. Suosittelen upeaa kokemusta!

Rakastin ehdottomasti tätä vaellusta. Se oli vaikeaa ja haastavaa, mutta oppaamme Nikos oli mukana koko matkan. Nouto oli ajoissa - Nikos vakuutti meille täysin mitä odottaa. Itse vaellus oli haastava, mutta sen arvoinen (sinun täytyy olla suhteellisen hyvässä kunnossa). Näkymät ovat upeat (tämä on toinen vierailuni). Onnistuimme jopa pääsemään merelle. Lopetin ✅ ff hyvin ansaitulla oluella tavernassa vaelluksen lopussa, ja päätin sitten saada minibussin kylään. Olin väsynyt mutta onnellinen vaeltaja. Platanos-matkat olivat erinomaisia.

Kuljetus Samarian rotkoon oli erittäin hyvin järjestetty! Tietenkin on aikaista herätä, mutta se kannattaa, olet rotkossa ennen täynnä väkijoukkoja, joten voit usein kävellä yksin! Menet ryhmässä kanjonille, mutta kun siellä voit kävellä omaan tahtiisi, sinun on vain varmistettava, että olet ajoissa noutopisteessä. Meillä oli kuitenkin sateinen päivä, joten meillä oli vielä paljon aikaa kaupungissa, mutta emme osaneet uida. Kaupunki itsessään ei ole paljon, mutta kävely on pakollinen!

Mahtava kierros rotkossa. Ei heikkokuntoisille, eikä liikuntarajoitteisille.