Chania
Patikointi

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Chania: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chania? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Chania : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 886 arvosteluun

Meillä oli todella hieno yleinen kokemus! Oppaamme Ornestis oli todella loistava ja helposti lähestyttävä ja antoi tietoa kohtaamispaikoista ja halutuista vaellusajoista bussimatkan aikana - meidän piti sitten myös ottaa kuva tiedoista ennen vaelluksen aloittamista. Pysähdyimme myös turistikahvilapaikalla, mutta sinun ei tarvitse jäädä pois bussista ja tämän lisäksi useimmat noutopisteet ovat lähellä avoimia kahviloita, joista saat aamiaisen/kahvin, jos saavut muutamaa minuuttia aikaisemmin. odottaa bussia. saavuimme kahdella muulla bussilla, joten jonot olivat pitkät, mutta jokaisessa tarkastuspisteessä on joka tapauksessa wc. Itse vaellus on kaunis, mutta näyttää paljon pidemmältä kuin 16 km - Garminini seurasi 17 km - mutta aloitin kelloni myöhässä - ja toinen pariskunta, joka aloitti sovelluksensa vaelluksen alussa, seurasi 19 km, mikä ei sisällä ylimääräistä 2 km takaisin kylään. Mutta suosittelen tätä kokemusta! No sen arvoista

Varasin alun perin Samarian rotkon matkan, mutta koska se peruttiin sääolosuhteiden vuoksi, tarjottiin tätä päivän vaihtoehdoksi. Itse vaellus on melko helppo, sen suorittamiseen menee melkein 3 tuntia, teimme sen noin 2:ssa runsailla valokuvapysähdyksillä, joten vaikka et olisikaan superkuntoinen, se on mahdollista, mutta varaudu siihen, että melkein koko polku on alamäkeen ja kallioilla, joten sopivat jalkineet ovat tärkeitä, koska ne voivat olla kovaa polvillesi ja nilkoihin. Toinen pysäkki Sfakionissa meren rannalla oli mukava, mutta lyhyt, koska sää oli liian kylmä/tuulinen meressä uimiseen, mukavampana päivänä se on varmasti myös ihana kokemus. Kaikki oli erittäin hyvin järjestetty ja Ingrid on ihana opas, voin suositella tätä matkaa, jos haluat mieluummin valita helpomman mutta samanlaisen seikkailun Samariaan.

Upea kiertue ja Imbros on ehdottomasti vierailun arvoinen! Tulimme huhtikuussa, joten Samaria oli edelleen suljettu turisteilta. Sen sijaan valitsimme Imbrosin, emmekä olleet pettyneitä. Vaellus on ajoittain melko jyrkkä (tulet alaspäin), mutta yleisesti ottaen - kokemattomillekin vaeltajille suoritettavissa. Ota kuitenkin hyvät kengät, sillä polku on kauttaaltaan kivinen. Sisäänpääsy on 2,5 EUR eikä sisälly hintaan, joten muista ottaa myös käteistä mukaan. Opas oli erittäin ystävällinen ja ajon aikana (kauniit näkymät!) Hän tarjosi mielenkiintoisia tietoja paikoista, joita olimme ohittelemassa, tai yleensä saaresta. Upea kokemus, yksi matkamme kohokohdista :)!

Fantastinen kokemus, loistava opas ja minulla on kipeät lihakset ja valokuvat todistamaan, että tein sen. Erinomainen arvo koko päivän matkalle. Aamiainen ei ollut loistava, joten ota mukaan pakattu aamiainen/lounas, rotkossa on ilmaista juomavettä, joten älä vaivaudu tuomaan sitä mukanasi. Upeat näkymät matkalla rotkoon, laskeutumisen aikana, sitten taas veneretkellä linja-auton luo ja reitti Valkoisten vuorten läpi pudotuspaikallemme.

Meillä oli paljon stressiä tämän matkan varaamisessa yksi peruttiin meillä oli kolme eri noutoaikaa kaksi noutopistettä ja kaksi päivää puhelimessa yrittäessämme selvittää, toivomme, että ajoimme itse hukkaan arvokasta loma-aikaa itse kiertue oli todella hyvä, mutta ei koskaan käytä tällaista varausta uudelleen Sally ja Richard sheppard