Chania
Ruoka- ja gourmet-matkat

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Chania, Ruoka- ja gourmet-matkat

Ruoka- ja gourmet-matkat: Mitä muuta kokemista on kohteessa Chania?

Chania: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chania? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Chania : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.8 / 5

perustuen 157 arvosteluun

Tämä oli aivan ihana konsepti ja kiertue. Parasta, että saat todella kokea TODELLINEN Kreetan ja sen "piilotetut" paikat sen sijaan, että istuisit liian täynnä olevissa busseissa ja veneissä rannalle. Erittäin rentouttava kiertue, ihmiset ovat erittäin tarkkaavaisia, ystävällisiä ja iloisia isännöimään, kuljetus on niin hyvä kuin se saa ja niin oli opas Andreas. Tuntui siltä, että hän oli paikallinen kreetalainen ystävämme ja vei meidät muiden ystäviensä ympärille. Sivuhuomautus: vaikka se ei olisikaan virallisesti ruokareissu, on luultavasti parempi olla syömättä aamiaista, koska syöisit melko vähän. Muuten tämän matkan jälkeen minusta tuntuu, että minulla on läheisempi näkemys Kreetan tarjonnasta ja paikallisten arvoista (mitä yritimme saavuttaa muilla matkoilla), mikä sai minut arvostamaan sitä enemmän kuin vain toista lomakohdetta 3 suosittua rantaa. Siitä olemme erittäin kiitollisia! Seuraavan kerran menemme viini- ja oliiviöljykiertueelle

Poikkeuksellisen opettavainen vierailu koko oliiviöljyn tuotantoprosessista

Saimme yksityisen vierailun Terra Creta Oliiviöljytehtaalle Marian kanssa oppaanamme. Hän selitti koko tuotantoprosessin erittäin yksityiskohtaisesti puusta, oliivista, sadonkorjuusta ekstra-neitsytoliiviöljyn tuotantoon, jota voimme löytää täältä Colruyt-ryhmän supermarketeista. Oliiviöljymaistelun (!!) perusteella hän opetti meidät maistamaan eri öljyjen eroja. Lyhyesti sanottuna, tästä lähtien paljon enemmän oliiviöljyä (Terra Cretasta!!) käsitellään päivittäisissä aterioissamme korvaamaan muita vähemmän terveellisiä rasvoja.

Meillä oli upea kiertue mahtavan oppaamme Γιάννης kanssa. Hän tarjosi niin paljon mielenkiintoista tietoa Kreetan historiasta ja kulttuurista sekä siitä, mitä näkisimme viinitilalla / oliiviöljytehtaalla. Effi oli myös ihana selittäessään kuinka oliiviöljy valmistetaan ja sitten kouluttamassa meitä kaikista hänen yrityksensä valmistamista hienoista viineistä. Suosittelemme tätä kiertoajelua kaikille, jotka rakastavat viiniä ja/tai oliiviöljyä. 5***** koko matkan.

Erittäin hyvä käsitys oliiviöljyn tuotannosta

Varasimme kiertueen, koska tiesimme jo Terra Cretan öljyn ja olimme kiinnostuneita siitä, mistä se oli peräisin. Maria antoi meille erittäin hyvän käsityksen tuotannosta, viljelystä ja purkamisesta. Lopuksi oli maistelu, jossa taas viitattiin "oikeaan maistamiseen" ja laatueroihin. Paljon kiitoksia mukavasta kokemuksesta ja terveisin Hannoverista.

Meillä oli hämmästyttävä aika ja kokemus tällä kiertueella. Kiertueen isäntä Andreas teki siitä erittäin mielenkiintoisen ja viihdyttävän, ammattisommelierina hän jakoi tietonsa ryhmän kanssa ja teki viininmaistelusta entistä nautinnollisempaa. Vaikka olisi hienoa lisätä kiertueeseen todellinen kävely rypälepellon ja viininvalmistustilojen läpi.