Chania
Ruokakierrokset ja yöelämä

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Ruokakierrokset ja yöelämä: Suosikit / Chania

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Chania, Ruokakierrokset ja yöelämä

Ruokakierrokset ja yöelämä: Mitä muuta kokemista on kohteessa Chania?

Chania: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chania? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Chania : Mitä vierailijat sanovat

Meillä oli upea kiertue mahtavan oppaamme Γιάννης kanssa. Hän tarjosi niin paljon mielenkiintoista tietoa Kreetan historiasta ja kulttuurista sekä siitä, mitä näkisimme viinitilalla / oliiviöljytehtaalla. Effi oli myös ihana selittäessään kuinka oliiviöljy valmistetaan ja sitten kouluttamassa meitä kaikista hänen yrityksensä valmistamista hienoista viineistä. Suosittelemme tätä kiertoajelua kaikille, jotka rakastavat viiniä ja/tai oliiviöljyä. 5***** koko matkan.

Kokemus oli paljon parempi kuin odotin. Kaikki olivat niin uskomattoman rentoutuneita ja mukautuvia huolimatta useista muutoksista, jotka minun piti tehdä varauksiini. Olin myös varannut heidän kanssaan Discover-sukelluksen, enkä voinut uskoa kuinka uskomattoman tarkkaavainen ja kärsivällinen Julie oli. Vuorovaikutus kaikkien Omega Diversin kanssa oli erittäin miellyttävää ja rentoa. En voinut suositella sitä tarpeeksi.

Meillä oli hämmästyttävä aika ja kokemus tällä kiertueella. Kiertueen isäntä Andreas teki siitä erittäin mielenkiintoisen ja viihdyttävän, ammattisommelierina hän jakoi tietonsa ryhmän kanssa ja teki viininmaistelusta entistä nautinnollisempaa. Vaikka olisi hienoa lisätä kiertueeseen todellinen kävely rypälepellon ja viininvalmistustilojen läpi.

Ehdottomasti hintansa arvoinen ja varmasti pyydettyyn hintaan. Suunnitteilla on 2 uintipaikkaa meressä. Naamio ja snorkkeli saatavilla laivalla. Isännät ovat super mukavia. Katsotaan Haniaa toisesta näkökulmasta. Retken aikana tarjolla pientä purtavaa ja juomia.

Matka oli kaunis. Täydellinen auringonlaskukuviin, eikä venekään ollut liian tungosta. Suosittelisin tätä matkaa!