Chania
Snorkeling

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Chania, Snorklaus

Snorklaus: Mitä muuta kokemista on kohteessa Chania?

Chania: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chania? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Chania : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.8 / 5

perustuen 60 arvosteluun

Kokemus oli paljon parempi kuin odotin. Kaikki olivat niin uskomattoman rentoutuneita ja mukautuvia huolimatta useista muutoksista, jotka minun piti tehdä varauksiini. Olin myös varannut heidän kanssaan Discover-sukelluksen, enkä voinut uskoa kuinka uskomattoman tarkkaavainen ja kärsivällinen Julie oli. Vuorovaikutus kaikkien Omega Diversin kanssa oli erittäin miellyttävää ja rentoa. En voinut suositella sitä tarpeeksi.

Mukava snorklaukseen, mutta älä nosta toiveitasi korkealle. Ei ollut paljon nähtävää (jos olet tottunut Balille tai Australiaan). Merestäkään ei paljoa selitetty. Ruokailu oli hauskaa, mutta vähän lyhyttä ja sitten viivyimme siellä puoli tuntia/tuntia pidempään rannalla kun olimme takaisin vasta klo 15.. Nopeasti nälkäiset, joten kannattaa ottaa mukaan jotain syötävää.

Osallistuin tänään snorklaus- ja seisomamelontakierrokselle. On 2 snorklauspaikkaa, joissa vietät kukin noin 30 minuuttia. Sitten on vuorossa SUP. Kaikki meni hienosti ja hauskaa oli. Siellä oli vettä, melonia ja viinirypäleitä - hienoa. Pelkästään venematka oli jokaisen pennin arvoinen. Emma voi hyvin! Jatka samoin! Terveisiä ☀️