Valitse päivämäärät

Chania Veneet ja huvijahdit

25 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Chania: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Chania parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Chania?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Chania ovat

Elafonisi

Chania: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chania? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Chania : Mitä vierailijat sanovat

Se oli loistava reissu! Bussimatka oli mukava ja ei liian pitkä, loppu matka kulki suurella veneellä, jossa oli wc:t, ruoka jne. saatavilla. Balos-laguuni oli aivan upea, veden väri näyttää epätodelliselta. Tällä pysäkillä oli tarpeeksi aikaa uida, ottaa aurinkoa ja ottaa upeita kuvia. Toinen pysähdys Gramvousan saarella oli hieman liian lyhyt, nousua piti kiirehtiä ja tuskin ehti jäähtyä vedessä. Paikka oli kuitenkin upea! Tämä oli suosikkimatkani, jonka tein lomallani, ja suosittelen sitä 100%!

Baloksen laguuni on jotain ainutlaatuista ja vierailun arvoinen, jos vietät lomaa Kreetalla. Retkilaiva on valtava, siellä on wc:t, kaksi baaria ja laivalla voi vuokrata sateenvarjoja. Ennen laivaan nousemista tulee käydä lipunmyynnissä maksamassa pääsylippu (1 € per henkilö) Balokseen.

Loistava ! Erittäin hyvin järjestetty, meillä on aikaa nauttia retkistä! Ihana pieni risteily! Pahoittelemme vain pöydän istumapaikkojen puutetta, jotta voisimme syödä hiljaa veneessä (syöjät istuvat siellä..) Tästä huolimatta erittäin hyvä kokemus, jota suosittelen epäröimättä

Odotetusti ! Rannat ovat kauniita, kaikki oli puhdasta. Monet ihmiset risteilyaluksella, on parasta tulla aikaisin saada paikkoja. Suosittelen ottamaan mukaan ylimääräiset varvastossut, koska siellä on kiviä, jotka voivat vahingoittaa jalkojasi. Muuten huipulla!

We were snorkeling for the first time ever. The guide gave as tips to stay safe and enjoy.