Chania Viininmaistajaiset ja -matkat

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Seikkailut
  • Päiväretket
13 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Chania: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Chania parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Chania?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Chania ovat

Heraklion

Chania: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chania? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Chania : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.9 / 5

perustuen 84 arvosteluun

Meillä oli upea kiertue mahtavan oppaamme Γιάννης kanssa. Hän tarjosi niin paljon mielenkiintoista tietoa Kreetan historiasta ja kulttuurista sekä siitä, mitä näkisimme viinitilalla / oliiviöljytehtaalla. Effi oli myös ihana selittäessään kuinka oliiviöljy valmistetaan ja sitten kouluttamassa meitä kaikista hänen yrityksensä valmistamista hienoista viineistä. Suosittelemme tätä kiertoajelua kaikille, jotka rakastavat viiniä ja/tai oliiviöljyä. 5***** koko matkan.

Yksityinen viinin ja oliiviöljyn maistelu Andreasin kanssa oli Kreetan matkani ehdoton kohokohta. Ehdottomasti suositeltavaa! Andreas ajoi meidät Kreetan kauneimpiin paikkoihin, meitä oli vain viisi ja oli hieno päivä herkullisten viinien parissa unenomaisessa ympäristössä. Lisäksi sommelierina hän pystyi kertomaan meille paljon viineistä.

Nouto sovitusti, annettua aikarajaa noudatettu. Opas tiesi myös paljon viinistä ja oliiveista. Viininmaistelua varten tarjottiin enimmäkseen kuivia viinejä. Pienet välipalat, täysin riittävät. Jos sinulla oli tarkempia kysymyksiä, niihin vastattiin ja selitettiin helposti ymmärrettävällä tavalla. Erittäin mukava kiertue, hinta täysin OK.

Andrea's, oppaamme on sekä asiantunteva että mielenkiintoinen. Vierailimme kahdella viinitarhalla, joista ensimmäinen tuottaa myös oliiviöljyä, jota myös maistamme. Molempiin maisteluihin liittyi leipäjuustolihaa ja oliiveja. Viinit esittelivät viinitarhojen ihmiset. Se oli pieni ryhmä ja upea päivä. Suositeltava!

Very insightful tour, we enjoyed a lot. Especially the guide was well versed in wines being a trained sommelier. The description does not give justice to the trip itself, definitely would recommend for wine lovers!