Chania
Viininmaistajaiset ja viinimatkat

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Chania, Viininmaistajaiset ja viinimatkat

Viininmaistajaiset ja viinimatkat: Mitä muuta kokemista on kohteessa Chania?

Chania: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chania? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Chania : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.9 / 5

perustuen 84 arvosteluun

Meillä oli hieno päivä tällä kiertueella, ensimmäinen viinitila- ja oliiviöljykierros oli erityisen hyvä, ja ostimme pullon heidän biooliiviöljyään ja se on ylivoimaisesti herkullisin, mitä olen maistanut. Suosittelen täysin, he eivät myöskään todellakaan pakota sinua ostamaan asioita, se tuntuu erittäin rennolta ja informatiiviselta. Andreas oli hyvä opas, joka oli erittäin tunteva viineistä ja teki siitä hauskaa. Varoitan, että lounas on enemmänkin pienten välipalojen sarja, olisin voinut helposti ohittaa toisen viinitilan ja nauttia sen sijaan mukavan lounaan kylätavernassa. Viini ei mielestäni ollut yhtä hyvä, ja makuelementti oli vähän hukassa.

Meillä oli upea kiertue mahtavan oppaamme Γιάννης kanssa. Hän tarjosi niin paljon mielenkiintoista tietoa Kreetan historiasta ja kulttuurista sekä siitä, mitä näkisimme viinitilalla / oliiviöljytehtaalla. Effi oli myös ihana selittäessään kuinka oliiviöljy valmistetaan ja sitten kouluttamassa meitä kaikista hänen yrityksensä valmistamista hienoista viineistä. Suosittelemme tätä kiertoajelua kaikille, jotka rakastavat viiniä ja/tai oliiviöljyä. 5***** koko matkan.

Meillä oli hämmästyttävä aika ja kokemus tällä kiertueella. Kiertueen isäntä Andreas teki siitä erittäin mielenkiintoisen ja viihdyttävän, ammattisommelierina hän jakoi tietonsa ryhmän kanssa ja teki viininmaistelusta entistä nautinnollisempaa. Vaikka olisi hienoa lisätä kiertueeseen todellinen kävely rypälepellon ja viininvalmistustilojen läpi.