Valitse päivämäärät

Chania Regional Unit Ruoka ja juoma

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Päiväretket
  • Seikkailut
  • Muut elämykset
31 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Chania Regional Unit: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chania Regional Unit? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Yksityinen viinin ja oliiviöljyn maistelu Andreasin kanssa oli Kreetan matkani ehdoton kohokohta. Ehdottomasti suositeltavaa! Andreas ajoi meidät Kreetan kauneimpiin paikkoihin, meitä oli vain viisi ja oli hieno päivä herkullisten viinien parissa unenomaisessa ympäristössä. Lisäksi sommelierina hän pystyi kertomaan meille paljon viineistä.

Nouto sovitusti, annettua aikarajaa noudatettu. Opas tiesi myös paljon viinistä ja oliiveista. Viininmaistelua varten tarjottiin enimmäkseen kuivia viinejä. Pienet välipalat, täysin riittävät. Jos sinulla oli tarkempia kysymyksiä, niihin vastattiin ja selitettiin helposti ymmärrettävällä tavalla. Erittäin mukava kiertue, hinta täysin OK.

Andrea's, oppaamme on sekä asiantunteva että mielenkiintoinen. Vierailimme kahdella viinitarhalla, joista ensimmäinen tuottaa myös oliiviöljyä, jota myös maistamme. Molempiin maisteluihin liittyi leipäjuustolihaa ja oliiveja. Viinit esittelivät viinitarhojen ihmiset. Se oli pieni ryhmä ja upea päivä. Suositeltava!

Very insightful tour, we enjoyed a lot. Especially the guide was well versed in wines being a trained sommelier. The description does not give justice to the trip itself, definitely would recommend for wine lovers!