Valitse päivämäärät

Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema

  • Kuljetukset
  • Muut elämykset
13 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 621 arvosteluun

Meidän ei tarvinnut kauaa odottaa sukkulaa matkalla lentokentältä hotellille. Erittäin mukavat valmentajat. Vain paluumatkalla lentokentälle matkoja on liian vähän, minkä vuoksi jouduimme lähtemään 2 tuntia aikaisemmin kuin oli tarpeen. Hanki oppaasi -mobiiliseteleitä ei voitu skannata. Kuljettaja otti siitä valokuvat tätä tarkoitusta varten. Lippujen tulostaminen voi olla toinen vinkki täällä.

Kaikki meni hyvin, vaikkakin on ongelma, varausta tehdessäni sanoin, että olemme menossa 5-vuotiaan pojan kanssa ja että tarvitsemme tuolia. Saapuessaan autossa ei ollut lastenistuinta. Tämä ei ollut hänestä kovin vakava. Erittäin tarkkaavainen kuljettaja, uusi, puhdas ja mukava auto ja upea ajo.

Nautin kokemuksesta, mukava bussi. Ainoa tilanne, josta en pitänyt, oli kuljettaja epäili verkkokupongiani. Näytin sen matkapuhelimessa, enkä hyväksynyt sitä, koska en tunnistanut sitä. Onneksi otin sen myös painettuna ja vain sillä tavalla tilanne ratkesi.

Toimi kuin unelma!

Tämä oli todella helppo ja selkeä käyttöinen Voucher ensikertalaiselle. Bussi löytyi helposti ja itse palvelu toimi moitteettomasti. Suosittelen ja muistan käyttää tätä jatkossakin.