Valitse päivämäärät

Chateau de Vincennes

3 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Chateau de Vincennes: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chateau de Vincennes? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Chateau de Vincennes : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 2 177 arvosteluun

Se on rahan arvoinen vain, jos menet kahteen paikkaan samana päivänä; jos et, saatat menettää rahaa. Asia on, että saatat olla liian väsynyt voidaksesi mennä toiselle sijalle samana päivänä. Ja olen 34-vuotias, vieläkin täynnä energiaa. Se kannattaa myös Versaillesiin, koska se on melko kallis suunnitelma (27 euroa täysi sisäänpääsy). Sinulla on oltava vapaa-aikaa mennäksesi noutamaan Paris Museum Pass (jos ostit sen verkosta), koska sinulla on oltava fyysinen kortti

Se on loistava!

Se on loistava vaihtoehto, joka säästää rahaa ja aikaa ohittamalla pitkät jonot museoissa. Muista mennä Louvrelle sen jälkeen, kun olet ostanut tämän passin, mennä Louvren viralliselle verkkosivustolle varaamaan vapaa lomasi vierailullesi passilla, se on helppoa ja sen arvoista! Erittäin suositeltavaa! Jos vierailet Pariisissa kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina, muista, että suurin osa museoista on ilmaisia, joten suosittelen, että aloitat passisi ennen tai jälkeen.

Hieno passi, ostin 4 päivän paketin ja pääsin vierailemaan puolessa mukana olevista aktiviteeteista. Se on erittäin helppokäyttöinen, koska useimmat olivat suoralla sisäänkäynnillä eri käyntikohteisiin, mene vain paikalle ja esitä passi. Jotkut aktiviteetit, kuten Louvre, Riemukaari, Santa Chapelle ..., sinun täytyy rekisteröityä ensin ja varata päivä ja joissakin tapauksissa aika, mutta kaikki erittäin helppoa. Hieno ostos

Ostimme 2 päivän Pariisin museopassin, saimme ehdottomasti rahamme arvon. Kävimme Louvren ja yhden muun museon ensimmäisenä päivänä. Varasimme sisääntuloajan Louvreen aikaisin. Toisena päivänä varasimme ajan l'Orangerielle, sitten kävimme Arc de Triumph, Hotel des Invalids, Rodin Museum ja lopuksi Consiergerie. He olivat kaikki erinomaisia.

Nämä olivat hienoja saada, mutta minun piti poimia ne. Olin hyvin järkyttynyt, kun jouduin olemaan jonossa yli tunnin. Versaillesissa vain saadakseen toisen lipun (ei vain skannaisi kuten muut museot tekivät). Minusta heidän prosessinsa oli erittäin mahdotonta hyväksyä.