Suosittelemamme elämykset kaupungissa Chiang Dao

Chiang Mai: Kokopäiväretki: Full Day Exprience 5 Hill Tribes Trek

1. Chiang Mai: Kokopäiväretki: Full Day Exprience 5 Hill Tribes Trek

LAHU-KYLÄ - KAREN-KYLÄ - LISU-KYLÄ - AKHA-KYLÄ (-/L/-) Chiang Dao - Phrow Aloita Mae Malain markkinoilta matka Lahu-kukkulakylään. perinteiset kukkulakylät Lahu-kukkulan. Jatka matkaa Karenin kylään. 2-3 tuntia Koe viileä ilmapiiri, puhdas luonto vihreän metsän keskellä Baan Phalaissa. Lisu-kukkaheimon kylä varjoinen matkailukylä Kyläläiset hymyilevät yllään leisat. Matka-aika 20 minuuttia. Kävele Akha-kylään 15 minuutin kävelymatkan päässä, kylässä, jossa on säilynyt kirjonta- ja koritöitä, voi kokeilla heimovaatteita. Ja viimeinen paikka on Palongin vuoristoheimon kylä, Ban Pang Daeng, matka-aika 1 tunti. Kylässä on naisten vaatteita ja matkamuistoja. Voi ottaa kuvia tuotteen kanssa ja kylän ympärillä.

Chiang Mai: Chiang Daon luola, Den Salin temppeli ja vesiputous

2. Chiang Mai: Chiang Daon luola, Den Salin temppeli ja vesiputous

Älä missaa tätä eksklusiivista luonto- ja kulttuurikierrosta Chiang Maista. Kiertueesi alkaa Chiang Daon luolasta, joka kestää noin 1,5 tuntia päästäksesi reitillä, joka kulkee kauniiden kumpuilevien rinteiden läpi. Kun lähestyt luolia, näet luonnonkauniin Doi Chiang Daon vuorijonon. Itse luola oli paikka, jossa bermalaiset sotilaat lepäsivät ennen kuin hyökkäsivät Chiang Maiin 1400-luvun puolivälissä. Tutustu sen 5 julkisen luolan kompleksiin ja näe niiden stalagmiittien ja stalaktiittien luonnolliset muodot. Laske sitten suureen luolaan nähdäksesi burmalaistyylisiä kuvia Buddhasta ja monista pyhäkköistä. Kahteen luolista voi vapaasti tutustua itse, sillä ne on valaistu sähkövaloilla! Jatka Den Sali Teak Wood -temppeliin, joka sijaitsee kaupungin pohjoispuolella. Tämä on yksi Chiang Main merkittävimmistä temppeleistä - kompleksi sisältää suuren määrän rakenteita, mukaan lukien vihkimissali, viharn (retriittitalo), meditaatiosali, kuti (munkkien asuintilat), rumpusali ja useita muita rakennuksia, jotka kaikki on rakennettu upeaan perinteiseen arkkitehtuuriin. Lopeta kiertue Bautong Sticky Waterfallissa, jossa voit kiivetä vesiputouksen kalkkikivikallioille ja nauttia ajasta kylpeen alla olevan uima-altaan viileissä vesissä. Sticky-vesiputoukset ovat vaikuttava näky - kivet ovat kermanvärisiä ja sipuleita, melkein sarjakuvamaisia ja kontrastivat kauniisti tummanvihreän metsän kanssa. Monikerroksiset vesiputoukset ovat myös upeita - älä unohda ottaa kameraa mukaan! Jos et aio kastua nähdäksesi kalliot, voit kulkea parisataa jyrkkiä portaita nähdäksesi vesiputousten eri tasot. Illalla palaa Chiang Maihin.

Chiang Mai: Chiang Dao Caving & Jungle Kayaking: Koko päivän Chiang Dao Caving & Jungle Kayaking

3. Chiang Mai: Chiang Dao Caving & Jungle Kayaking: Koko päivän Chiang Dao Caving & Jungle Kayaking

Aja korkealle pohjoiseen Thaimaan viidakkoon, Chiang Daon laaksoon ja Mae Ping -joelle. Tämä puromainen joki kiertelee bambuviidakon läpi ja tarjoaa intiimin näkymän Pohjois-Thain erämaahan. Lähde sitten melontaretkelle, jossa häiriöttömät metsät, kaatuneiden puiden umpeenkasvut ja ulkonevien puiden varjo tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön, kun navigoit käsillä olevaa tehtävää. Runsas lintuelämä, hyppivät kalat ja salaperäiset äänet metsästä seuraavat matkaa. Viimeistele tämä upea melontakokemus nauttimalla lounasta paikallisessa ravintolassa tai joen rannalla. Seuraavaksi tutustu Chiang Daon luolaan, joka on Pohjois-Thaimaan merkittävin luolajärjestelmä. Vietä tunti seuraamalla paikallista opasta sivuvarsien läpi otsalamppujen ja taskulamppujen avulla, kunnes tulet pääreitille hyvin valaistuihin luoliin. Ihaile buddhalaisia pyhäkköjä, jotka peittävät luolan sisäänkäynnin.

Chiang Maista: Mai Mai: Chiang Dao Cave Trekking kokopäiväretki.

4. Chiang Maista: Mai Mai: Chiang Dao Cave Trekking kokopäiväretki.

Sinut haetaan hotellistasi Chiang Main keskustassa ja lähdet päiväretkelle Chiang Daoon. Aloita vierailulla Chiang Daon luolaan (Wat Tham Chiang Dao), joka on epäilemättä yksi alueen kiehtovimmista kohteista. Viisi kalkkikiviluolaa kutsuu kävijöitä paljastamaan kauniita tippukiviä, tippukiviä, Buddha-patsaita ja uskollisten pyhiinvaeltajien lahjoituksia. Kun olet maksanut pienen sisäänpääsymaksun, alkaa kierros toisiinsa liittyvien luolien järjestelmässä, joka ulottuu yli seitsemän mailia vuoren sydämeen. Täällä on odotettavissa viileämpää ilmaa, vaikka kuumina päivinä voi toisinaan olla kosteaa. Osa luolista on valaistu sähkövaloilla. Täällä on Buddha-patsaita, muun muassa 13-metrinen makuuasennossa oleva patsas. Älä jätä väliin ensimmäisessä luolassa olevaa viiden istuvan Buddhan riviä, joka on monien matkailijoiden mielestä erityisen vaikuttava. Luolaseikkailun jälkeen seuraava pysähdys on Chiang Daon markkinoilla, jossa voit ahmia herkullisia paikallisia aterioita, ennen kuin suuntaat Buatongin tahmealle vesiputoukselle, joka on yksi Thaimaan ainutlaatuisimmista vesiputouksista. Yksi tämän luonnonihmeen vaikuttavista piirteistä on tahmeat mineraalikerrostumat, joiden ansiosta kävijät voivat todella kiivetä vesiputousta ylös putoamatta turvaköyden avulla. Tämä on varmasti loistava tapa viilentyä pitkän matkapäivän jälkeen. Rentoudu sen jälkeen ilmaisella kuljetuksella takaisin hotelliisi Chiang Main kaupungissa.

Chiang Maista: Chiang Dao Valley Kayaking

5. Chiang Maista: Chiang Dao Valley Kayaking

Hyödynnä nouto hotellistasi Chiang Maissa ja nauti sitten upeista maisemista maaseudulla, kun suuntaat kohti Chiang Dao -vuorta ja Ping-jokea. Varustaudu saapuessasi tarjolla olevilla kajakkivarusteilla ja saat opettajalta perusopetusta veneen käsittelystä vesillä. Melo sitten kirkkailla lähdevesillä laakson halki ja opettele muutama uusi temppu, kun sinua odottavat kauniit näkymät lähes jokaisessa joen mutkassa. Nauti rennosta elämänrytmistä, kun tapaat paikallisia, jotka saavat elantonsa kalastamalla ja viljelemällä maata joen varrella. Palaa takaisin Chiang Maihin ja saavuessasi sinut viedään hotellillesi.

Chiang Mai: Chiang Dao Cave, Sticky vesiputous Longneck kanssa

6. Chiang Mai: Chiang Dao Cave, Sticky vesiputous Longneck kanssa

08.00 Nouto hotellista Chiang Maissa. Kuljetus Chiang Daon luolaan, joka on viehättävä luola Chiang Maissa. Se sijaitsee Doi Luang Chiang Daon juurella Chiang Daon alueella. Luolan sisällä olevat, eri muotoja aiheuttavat tippukivet ja tippukivilouhikot hämmästyttävät matkailijoita luonnonkauneudellaan. Chiang Daon luola on jättimäinen luola, jonka sisällä on kauniita, spontaanisti muodostuvia tippukiviä ja stalagmiitteja. Vieraile vuoristoheimon kylässä. Täällä voit kävellä kylään. He istuvat kojuissaan ja tekevät työtä kutomalla ja käsityönä erilaisia esineitä. Näet heidän perinnepukunsa, joihin kuuluvat hmongit, akhat, lahut ja myös karenit. Lounas paikallisessa ravintolassa. Tahmea vesiputous Yksi ainutlaatuisimmista paikoista, joissa olemme Thaimaassa käyneet, on nimeltään Bua Tong eli tahmeat vesiputoukset. Nämä vesiputoukset eivät ole ainoastaan vaikuttavia ja upeita, vaan erikoisuutena on, että voit kiivetä suoraan kallioita pitkin kohti tulevaa kaskadivettä. Siirto hotelliin Palvelun päättäminen

Pyöräily Chiang Daon kukkuloilla Chiang Maista käsin

7. Pyöräily Chiang Daon kukkuloilla Chiang Maista käsin

Nouto Chiang Main hotellista. Sinut viedään Chiang Daon laakson alueelle (ajoneuvokuljetus noin 1,5 tuntia) lähtöpaikalle. Päivän seikkailu alkaa ajelulla sekalaista päällystettyä tietä ja polkuja pitkin maalauksellisella maaseudulla, joka johtaa karenien kylään. Jatka matkaa Chiang Daon luolastoalueelle herkullista thaimaalaista lounasta varten. (Pyöräily 15 km) Käynti ja tutustuminen luoliin (pääkammio, jossa on valo). Toisen kammion voi valita lisävarusteena, jolloin paikallinen opas maksaa paikan päällä pienen maksun. Luolastojen jälkeen pyöräilet maaseudun maaseututeitä pitkin paikallisten markkinoiden kautta. Mahdollisuus ajaa maastokierros kylään (metsäpolku maastossa, innokkaille maastopyöräilijöille). Tapaaminen ajoneuvomme kanssa. Tutustuttuasi Chiang Daon alueeseen kahdella pyörällä vietetyn päivän jälkeen sinut kuljetetaan takaisin Chiang Main majapaikkaasi (saapumisaika noin klo 17.30). (Kokonaismatka vaihtelee 25 km:n ja 30 km:n välillä - riippuen valitusta reitistä ja osallistujien kunnosta ja kyvyistä).

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Chiang Dao

Chiang Dao: Koe enemmän

Näytä kaikki

Chiang Dao: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chiang Dao? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.