Valitse päivämäärät

Chichen Itza

Näe runsaasti pyramideja ja temppeleitä, kun matkustat takaisin Mesoamerikan Meksikoon tässä Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvassa mayojen kaupungissa.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Vesiaktiviteetit
  • Kaupunkikortit
46 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Chichen Itza: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chichen Itza? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Chichen Itza : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 4 200 arvosteluun

Kiertue oli erittäin hyvin järjestetty ja oppaamme Frank oli loistava! Meillä oli hieno päivä ja kaikki sujui hyvin! Kuljettajamme Ephraim vei meidät turvallisesti paikasta toiseen. Aikaisen saapumisen, klo 5.00, ansiosta pystyimme välttämään ruuhkaisia ja pitkiä jonoja. Harmi vain, että meillä oli niin vähän vapaa-aikaa Chitzen Itzassa käydäksemme kaikessa rauhassa. Meillä oli 1,5 tuntia oppaamme Rodrigon kanssa, joka oli erittäin pätevä ja antoi meille paljon tietoa mayakulttuurista ja paikasta ja sitten 30 minuuttia omaan tutkimiseen, mikä ei riittänyt meille. Lounas ja cenote olivat mahtavia! Hieno kokemus. Voimme lämpimästi suositella kiertuetta!

Kiertue oli hieno! Oppaamme Super Frank oli hämmästyttävä opas erityisesti Chichén Itzássa. Hän tarjosi paljon todella mielenkiintoisia näkemyksiä mayojen kulttuurista ja heidän mytologiastaan. Muinaisesta historiasta kiinnostuneena oli todella siistiä oppia arkkitehtonisista suunnitelmista ja ainutlaatuisten esineiden, kuten aurinkokukulcan-käärmekuvion, toteutuksesta. Varhainen aamu oli ehdottomasti sen arvoinen, koska saimme ohittaa suurimman osan jonot ja välttää paljon asioita. Cenote oli myös erittäin siisti. Suositellaan perusteellisesti.

Oli mukavaa! Epäröin ajatella, että tämä oli huijaus tai sukkula ei tulisi (muiden arvostelujen perusteella), mutta ei! Sukkulamme saapui täsmälleen ajoissa. Oppaamme Edwin oli erittäin hauska ja ystävällinen. Toivon, että tutustuisimme Valladolidiin jalkaisin, mutta se oli silti mukava nähdä bussissa. Ateria oli kunnossa, mutta mayojen tervetuloseremonia buffetissa oli todella mukavaa. Jos et uinut Cenotessa, voit tehdä tequilan maistelun, joka oli niin hyvä! Kaiken kaikkiaan hauskaa oli ja suosittelen.

Yksi halvimmista matkoista Chichen itzaan. Nouto oli ajoissa ja noutoaika lähetettiin päivää aikaisemmin sähköpostitse. Vaikka kiertueella annettu kieli on espanja, he puhuvat myös englantia. Edwin oli todella hyvä. He eivät pysäyttäneet bussia Valladolidiin. Se on vain panoraamanäkymä kaupunkiin bussissa. Buffet-lounas tarjoiltiin klo 9.30. Se oli kiertueen ainoa haittapuoli, ja ruoka ei ollut niin hyvä. Kaiken kaikkiaan hyvä. Paras hinta 12 tunnin kiertueelle

Valitettavasti emme pysähdy Valladoidissa, erittäin viehättävässä siirtomaa-ajan kaupungissa. Liian vähän aikaa Cenotessa, harmi, koska todella poikkeuksellinen kokemus. Miinuksena liian paljon aikaa ruokailuun ja ostoksille. Mutta kiertue on todella mielenkiintoinen Maya-temppelin vierailulla.