Lisää päivät

Chichen ItzaRuoka ja juoma

Suosituksemme kategoriassa Chichen Itza Ruoka ja juoma

Cancún/Riviera Maya: Chichén Itzá, Valladolid, cenote, ruoka

1. Cancún/Riviera Maya: Chichén Itzá, Valladolid, cenote, ruoka

Tämä elämys tutustuttaa sinut mayojen kulttuuriin Chichén Itzássa, joka on yksi maailman seitsemästä uudesta ihmeestä. Halutessasi voit varata kuljetukset Cancunin tai Rivviera Myasta. Pysähdy cenotella ja Valladolidissa, herkuttele meksikolaisbuffetilla ja maista tequilaa. Elämyksesi ensimmäinen kokemus on aamupalan, kahvin ja leivän nauttiminen perinteisessä maya-kommuunin ravintolassa. Rentoudu ja herää aamupalan parissa ja osta sitten matkamuistoja Chichén Itzán saapuessasi opas kertoo sinulle tietoa merkittävimmistä kohteista. Näe muun muassa kymmeniä tuhansia maya-asukkaita majoittanut Kukulcan-pyramidi sekä joko El Caracolin tai El Castillon pyramidi. Tutustu kiehtoviin tarinoihin ja ota vaikuttavia valokuvia. Tutustu ajasta aina 600 jaa vuoteen 1200 sekä siihen, miksi kyseessä on yksi merkittävimmistä pyhiinvaelluskohteista. Voit myös nähdä mayoille pyhän cenoten, eli maanalaisen vajoaman. Maistele sitten tequilaa ja meksikolaista buffet-ruokaa. Pistäydy ihastuttavassa Valladolidissa, joka tunnetaan barokkiajan San Gervasio -katedraalista sekä 1500-luvun Siena San Bernardino -luostari. Katsele maisemia hetki alueella.

Méridasta: Chichén Itzá, Izamal, Valladolid, & Cenote Matka

2. Méridasta: Chichén Itzá, Izamal, Valladolid, & Cenote Matka

Vietä päivä täynnä kulttuuria, historiaa ja ruokakulttuuria usean pysähdyksen mittaisella opastetulla kiertomatkalla Méridasta Izamaliin, Valladolidiin, Cenote Chichikaniin ja Chichén Itzáan, joka on yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Tutustu perinteiseen ruoanlaittoon suorassa esittelyssä. Nauti aamiaisesta, buffetlounaasta ja pääsylippujen hinnasta. Tavatessasi oppaasi Méridassa, suuntaa Chichén Itzán arkeologiselle alueelle. Kävele tämän tuhat vuotta vanhan paikan keskustassa ja tutustu kohokohtiin, kuten Soturien temppeliin. Nauti aamupalaksi pakattu ateria.Hyvä on, että voit nauttia aamiaisen. Kuljeta myöhemmin aistisi alueellisen keittiön, yhden mayakulttuurin suurimmista perinnöistä, juurille alueen ainutlaatuisen gastronomian esittelyn aikana. Tutustu kasvien, vihannesten ja luonnonvaraisen eläimistön käyttöön liittyviin perinteisiin ja innovaatioihin. Nauti paikallisista tuotteista koostuva buffetlounas ja anna sitten seuraavien pysähdysten aikana kahden maagisen Jukatanin kaupungin tarinan ja kulttuurisen rikkauden lumota itsesi. Tutustu Valladolidiin, joka tunnetaan luonnonkauneudestaan, mukulakivikaduistaan, kahviloistaan, ravintoloista ja herkullisesta ruoastaan. Pysähdy pääaukiolla, jossa sinulla on vapaata aikaa kuljeskella, ennen kuin jatkat matkaa Izamaliin. Opi, miksi kaupungin talot on maalattu keltaisiksi, ja ihastu sen 1500-luvulta peräisin olevaan siirtomaa-arkkitehtuuriin. Vietä aikaa tärkeimmän maamerkin, Convento de San Antonio de Paduan luostarin luona. Valladolidin ja Izamalin pysähdysten välissä voit käyttää tilaisuutta hyväksenne ja pulahtaa Chichikan Cenoten viileisiin vesiin.

Cancun: Chichen Itza -kierros ruoan ja rajoittamattomien juomien kanssa.

3. Cancun: Chichen Itza -kierros ruoan ja rajoittamattomien juomien kanssa.

KOE MILTÄ TUNTUU OLLA MAYA YHDEN PÄIVÄN AJAN! Kyllästä aistisi yhden muinaisen maailman kehittyneimmän kulttuurin suuruudella! Mukana ovat alueen aidot alkuasukkaat (sertifioidut oppaat), jotka jakavat kanssasi esi-isiensä sukupolvelta toiselle perimää tietoa. Tutustu CHICHEN ITZAn majesteettiseen arkeologiseen alueeseen, joka on yksi "maailman seitsemästä uudesta ihmeestä" ja yksi suosituimmista matkakohteista, jonka vierailijat ympäri maailmaa valitsevat. Matkasuunnitelma Pysähdy osoitteessa: Xocenpich, Jukatan, Meksiko. 1- Saapuminen mayakyläämme | 2- Lämmin tervetuloseremonia mayasamaanin toimesta | 3-maakunnallinen buffetravintolamme Yaax Kiin | 4- Nauti folkloristisesta baletista ravintolassa | 5- Aika vilkaista käsityömyymäläämme. Kesto: 1: 1 tunti Pysähdy osoitteessa: Chichen Itza Meksiko Opastettu kävelyretki yhteen maailman uusista 7 ihmeestä ja yhteen muinaisen mayakulttuurin tärkeimmistä arkeologisista alueista, Chichen Itzaan. Tutustu hämmästyttäviin pyramideihin, mukaan lukien "El Castillo", pyhä cenote "Cenote Sagrado", suuri pallo kenttä "Juego de Pelota" ja toinen suuri rakennukset runsaasti mystiikkaa ja historiaa jokaisessa veistetty pinta ja sisätiloissa. Kesto: 2 tuntia 30 minuuttia Pysähdyspaikka: Cenote Saamal, Valladolid Meksiko Yksi kauneimmista cenoteista ympäri Jukatania. Tämä Cenote sijaitsee hämmästyttävän "Hacienda Selva Mayan" sisällä. Uiminen on sallittua, joten valmistaudu kameraan ja räiski tämän luontoon kuuluvan vajoamisreiän parantavissa kristallivesissä. Retken kesto: 1 tunti Pysähdyspaikka: Klo: Merida - Valladolid, Centro, 97780 Valladolid, Yuc., Meksiko. Nopea bonusvierailu! Tämän viehättävän kaupungin perustivat espanjalaiset valloittajat vuonna 1543, ja se on täynnä historiaa. Keskustaan saavuttuasi tapaat pääkeskustan puiston "Francisco Cantón Rosado" ja San Servacion katedraalin, joka sijaitsee kaupungin pääaukiolla. Tämä katedraali on tehty 1500-luvulla mayojen raunioiden jäänteistä saadusta materiaalista. Kesto: 20 minuuttia Lähtötiedot: Matkustajan nouto on tarjolla. OTA YHTEYTTÄ, JOTTA VOIMME ANTAA SINULLE NOUTOA KOSKEVAT TIEDOT (AIKA, PAIKKA, SUOSITUKSET JA COVID-19-PROTOKOLLAT). Tässä aktiviteetissa tarjottu kuljetus on "jaettu". Se tarkoittaa, että jokaisella hotellilla on määrätty aika ja paikka noutoa varten. Noutomme kattaa suurimman osan Cancúnin keskustan, Cancúnin hotellialueen ja Riviera Mayan hotelleista. AirBnB:t tai muut osoitteet, annamme sinulle lähimmän KOKOONTUMISPAIKAN, joka on sijaintisi lähellä. Jos olet ISLA MUJERESissa tai COZUMELissa, ota huomioon, että noudettavaksi sinun on ylitettävä ja saavuttava annettuun tapaamispaikkaan. Emme tee noutoja näillä saarilla. Cancún & Riviera Maya, Meksiko Ota meihin yhteyttä (sähköposti, WhatsApp, tekstiviesti...), jotta voimme antaa sinulle Noutoa koskevat tiedot (aika, paikka, suositukset ja Covid-19-protokollat). Paluun yksityiskohdat: Paluu alkuperäiseen lähtöpaikkaan

Cancún: Chichén Itzá & ATV- ja Zipline-seikkailu 2-päiväinen combo

4. Cancún: Chichén Itzá & ATV- ja Zipline-seikkailu 2-päiväinen combo

Nauti 2-päiväisestä yhdistelmästä tekemällä ensimmäisenä päivänä unohtumaton vierailu Chichén Itzáan ja kokemalla puhtaimman seikkailun viidakon halki Selváticassa, seikkailukansassa! Tartu tilaisuuteen vierailla yhdessä Uuden maailman seitsemästä ihmeestä: Chichén Itzá, kun pääset ajoissa tämän yhdistelmämatkan ensimmäisenä päivänä. Se oli arvoituksellinen kaupunki ja seremoniallinen keskus, jolla oli suuri vaikutus mayojen sivilisaatioon. Opit kaiken käydessäsi arkeologisella vyöhykkeellä asiantuntijaoppaan ansiosta, joka kertoo tarinoita, joita tämä paikka isännöi. Sitten, kun opastettu vierailu on ohi, on vapaata aikaa tutustua alueeseen itsenäisesti. Chichén Itzá -vierailun jälkeen voit nauttia meksikolaisen buffet-aterian ja maistella maan parasta perinteistä ruokakulttuuria! Ja kun vatsa on täynnä herkullista ruokaa, sukella Mayojen pyhään Cenoteen, älä missaa mahdollisuutta uida sen sinisissä ja lämpimissä vesissä samalla, kun mietit maisemaa, jonka tämä Cenote tarjoaa. Toisena päivänä voit osallistua seikkailukokemukseen viidakon keskellä ja tutkia aluetta mönkijällä. Voit myös tuntea itsesi linnuksi käyttäessäsi tämän paikan kuutta hämmästyttävää köysirataa, ja lopuksi voit sukeltaa eksklusiiviseen cenoteen rentoutuaksesi tässä mahtavassa ilmapiirissä.

Merida: Chichen Itza, Yokdzonot Cenote ja ruoanlaittokurssi.

5. Merida: Chichen Itza, Yokdzonot Cenote ja ruoanlaittokurssi.

Lähde aamulla Meridasta ja vieraile Chichen Itzan arkeologisella alueella. Ihaile Kukulcanin pyramidia ja ympäröiviä rakennuksia, kuten pallopelikenttää ja observatoriota. Matkusta sitten Yokdzonotin yhteisöön ja tutustu sen hämmästyttävään ja ainutlaatuiseen cenoteen, jota ylläpitää pääosin paikallisista naisista koostuva osuuskunta. Ota virkistävä uinti cenoten sinisissä vesissä ja valitse aktiviteetteja, kuten zip-lining tai köysirata sen pystysuorien seinämien välissä. Jäähdyttelyn jälkeen voit osallistua ruoanlaittotunnille paikallisten kanssa. Valmista herkullisia jukatekalaisia ruokia, kuten salbutes (friteerattuja tortilloja) ja panuchos (täytettyjä tortilloja). Päätä vierailusi herkulliseen, perinteiseen ateriaan osuuskunnan ravintolassa. Kuljetus Yokdzonotista takaisin Meridaan, jonne saavut noin klo 17:00.

Chichen Itza, Coba ja Ik-Kil Cenote: Yksityinen retki

6. Chichen Itza, Coba ja Ik-Kil Cenote: Yksityinen retki

Nauti yksityisestä 11-tuntisesta matkasta kolmelle Jukatanin huippunähtävyydelle ja saavu Chichen Itzaan ennen väkijoukkoja. Chichen Itza nimettiin äskettäin yhdeksi maailman seitsemästä uudesta ihmeestä. Kävele pylväitä pitkin 1000 soturin temppelissä. Kiipeä El Castilloon, 98 metriä korkeaan pyramidiin, joka kohoaa muinaisen alueen yläpuolelle. Opi mayojen kulttuurista ja historiasta. Jatka Ik-Kil Cenotelle, makean veden uimapaikalle, jota mayat pitivät pyhänä. Kiipeä alas cenoteen ja pulahda mineraalipitoiseen turkoosiin veteen ja tankkaa sitten perinteinen meksikolainen buffetlounas. Lounaan jälkeen vierailet Cobassa, joka on jälleen yksi muinainen kaupunki, jossa voit kiivetä mayojen niemimaan korkeimpaan pyramidiin.

Chichén Itzá: Cáxénzá: Päiväretki kuljetuksella

7. Chichén Itzá: Cáxénzá: Päiväretki kuljetuksella

Aloitamme kierroksen, kun oppaamme saapuu sinua varten hotellisi aulaan, menemme katsomaan yhtä maailman uusista ihmeistä. Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on Z.A Chichén Itzá, joka on nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi ja jota pidetään yhtenä "maailman seitsemästä uudesta ihmeestä". Arkeologinen alue kattaa 6,5 neliökilometrin alueen, ja se on osoitus Puucin ja Meksikon keskisen ylängön arkkitehtuurityylien yhdistymisestä. Chichén Itzán vaikuttavimmat rakenteet sijaitsevat keskiosassa. Sieltä löytyvät pallopeli, temppelit, näyttävä linna (Kukulkan-pyramidi), soturien temppeli, observatorio ja pyhä cenote. Chichén Itzán esihispaaninen kaupunki sisältää mystisen ympäristön, jossa voimme arvostaa sen suurta merkitystä mayojen maailmassa. Jatkamme matkaamme Ik-kil cenotelle (Tuulten paikka), jossa voit viilentyä sen makeissa vesissä ja voimakkaassa sinisessä, joka rentouttaa meitä. Lounaan jälkeen jatkamme kuljetusta Playa del Carmeniin, Riviera Mayaan, Cancuniin, jossa palvelu päättyy.

7 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Chichen Itza, Ruoka ja juoma

Ruoka ja juoma: Mitä muuta kokemista on kohteessa Piste, Meksiko?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Piste, Meksiko ovat:

Chichen Itza, Ruoka ja juoma: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Chichen Itza: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chichen Itza? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Chichen Itza : Mitä vierailijat sanovat

Ehdottomasti kirja! Kiertue oli loistava. Oppaamme Daniel oli uskomattoman asiantunteva ja intohimoinen Chichen Itzan ja mayojen historiasta. Kiertueella oli nopea lähtö ja hieman seisonta-aikaa, ennen kuin Daniel esitti syvällisen historian saapuessamme ensimmäiseen määränpäähämme Valladolidiin. Sieltä menimme ravintolaan varhaiselle buffetlounaalle, Chichen Itzalle ja lopuksi Cenotélle. Daniel jatkoi mielenkiintoisen tiedon tarjoamista itse Chichen a Itzassa, mikä auttoi suuresti ymmärtämään tätä hämmästyttävää paikkaa. Kiertueen historiallisen puolen jälkeen tequilan maistelu oli seuraava, ja se oli hienoa, kokeilemalla vain Meksikossa saatavilla olevaa premium-tequilaa, mitä seurasi puoli tuntia uida kauniissa Cenotessa. Jokaisessa paikassa oli runsaasti vapaa-aikaa myös kuville. Kaiken kaikkiaan hämmästyttävä koko päivän kiertue, jos haluat historiaa ja rastittaa kolme suurta asiaa Meksikossa; Chichen Itza, Tequila ja uinti Cenotéssa, tämä on kiertue. Iso kiitos Danielille!

Tämä kiertue on upea! Ensimmäinen asia on sanoa, että oppaamme Frank oli fantastinen, hän tarjosi niin paljon tietoa bussissa ja pysäkeillä, joten jos haluat oppia historiaa ja yksityiskohtia, Frank on miehesi. Itse kiertue, se on varhainen aloitus, mutta ne sisältävät paljon matkaa. Valladolid on kunnossa, mukava kaupunki venytellä jalkoja matkalla. Sitten on turistikauppa, joka on melko hyvä hinta-laatusuhde verrattuna itse chichen itzaan, mutta sinulla on enemmän myyjävaihtoehtoja chichen itzassa. Lounas oli hieno, yksinkertainen, mutta buffet, vaikka söimme klo 10, joten vähän aikaisin. Chichen itza on upea, ja sinulla on erilainen opas omalla kielelläsi, jälleen uskomatonta nähdä. Tequilan maistelu on loistava, kokeilemalla kalliita tequilaa, joka on herkku, jota seuraa virkistävä cenote-uinti. Frank sanoi, että chichen itza oli tungosta ja on aina, mutta minun oli helppo löytää paikkoja ottaa kuvia yksin. Suosittelen tätä matkaa ja Amigo-matkoja!

Meillä oli hämmästyttävä aika retkellämme! ! David oli 10/10 opas: mukaansatempaava, informatiivinen, hauska ja avulias. Yhdessä Juanin kanssa he muodostivat mahtavan joukkueen. Aloitimme aikaisin klo 5.45 nouto, oli aika ottaa nopeat torkut ja sitten vähän puhetta päivästä ja mayoista. Pysähdyimme sitten varhaiselle lounaalle ennen kuin suuntasimme Chi Chen Itzaan, 2 tunnin jälkeen Chi Chen Itzassa menimme läheiseen cenoteen virkistävään pulahtamiseen. Jos et osta all inclusive -lippua, sisäänpääsy Chi Chen Itzaan on 31 dollaria per henkilö, jos et ota maskia mukaan, se on 1 dollari per henkilö, myös pelastusliivi on vuokrattava (en muista kuinka paljon se oli), joten pohjimmiltaan sanon, että tuo ylimääräistä rahaa odottamattomia avaruksia ja vinkkejä varten!

Yksi halvimmista matkoista Chichen itzaan. Nouto oli ajoissa ja noutoaika lähetettiin päivää aikaisemmin sähköpostitse. Vaikka kiertueella annettu kieli on espanja, he puhuvat myös englantia. Edwin oli todella hyvä. He eivät pysäyttäneet bussia Valladolidiin. Se on vain panoraamanäkymä kaupunkiin bussissa. Buffet-lounas tarjoiltiin klo 9.30. Se oli kiertueen ainoa haittapuoli, ja ruoka ei ollut niin hyvä. Kaiken kaikkiaan hyvä. Paras hinta 12 tunnin kiertueelle

Hieno kiertue. Mahtava bussikuski. Oppaamme Daniel oli mahtava. Lounas oli hyvin ...... täyttävä ☺ poski että siellä kärjessä INSIST. Mutta järjestäjä ei voi sille mitään. Lähdimme juuri ja annoimme kiusata itseämme jälkeenpäin. Cenotella oli valitettavasti aikaa vain tequilan maisteluun TAI uimiseen. Kaikkien pitäisi todella mennä uimaan. Kokemus