Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Chochołów

Aktiviteetit saatavilla

  • Päiväretket
  • Vesiaktiviteetit
  • Seikkailut
  • Yksityiskierrokset
  • Monen päivän matkat
  • Muut elämykset
58 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Chochołów: huippunähtävyydet

Chochołów: usein kysytyt kysymykset

Chochołów: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chochołów? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Chochołów : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 824 arvosteluun

Todella ihana kokemus, oli niin helppoa alusta loppuun, hänellä oli loistava opas, joka otti meidät hotellistamme, vei meidät kylpylöihin ja antoi meille opastetun kierroksen reitillä, vei meidät vastaanotossa sai meidät perustamaan ja antoi meille kaikki tarvitsemme tiedot, ennen kuin olimme ulkona valmiina ja odotimme vieämme meitä uudestaan kotiin! Ei voi syyttää mitään päivästä! Kuljettajamme Albert oli ihana, hyvä englantilainen ja erittäin ystävällinen, hän jopa pyysi anteeksi ruuhka-liikennettä! Suosittelemme päivää.

Erittäin rentouttava päivä ja juomien ja ruoan hinnat ovat vastinetta rahalle. Rakastat lämpökylpylät ja saunat, joudut kuitenkin maksamaan lisämaksusta spa-tiloista. Ohjaajamme Tom oli hämmästyttävä, hän näytti meille ympäri ja auttoi meitä kaappien kanssa, ennen kuin jätti meidät rentoutumaan. Ainoa ongelma on, että ajamiseen ei ole kulunut 2 tuntia päästä sinne, mutta näkymät matkalla ovat ihania.

Poikani, 17, nautti todella lämpökylpylöistämme - hän piti erityisesti liukumäistä. Minulle se oli näkymä lumihuippuisille vuorille ulkopuolisesta lämpöaltaalta. Se oli lähes 2 tunnin ajomatkan päässä hotellistamme (Hilton Doubletree) Krakovassa, mutta sen arvoinen. Ehdottomasti yksi perheelle.

Hämmästyttävä ihana paikka nautti köysiradasta ja pubista kulmassa hämmästyttävää juustokakkua

Oli paljon nähtävää ja 5 h omaa aikaa oli juuri sopiva kiertelyyn.