Valitse päivämäärät

Chopinin konserttisali

2 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Chopinin konserttisali: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chopinin konserttisali? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Chopinin konserttisali : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 682 arvosteluun

Alkuperäinen päivämäärämme peruttiin, koska numeroita ei ollut tarpeeksi, mutta onneksi se ajoitettiin seuraavalle illalle ja yritys varmisti tiedottaneen meille tästä, jotta emme jääneet paitsi. Itse rakennus on helppo löytää Google Mapsin avulla, mutta itse huone on kaksi portaikkoa ylhäällä, enkä ole varma, onko siellä hissiä, joten se ei ehkä ole kaikkien saatavilla, mutta meille se oli hyvä. Isäntä tervehti meitä lämpimästi ja saimme mukavan lasillisen kuohuviiniä saapuessamme. Ennen konsertin alkamista meille kerrottiin tietoa Chopinista ja hänen elämästään, mikä oli erittäin mielenkiintoista. Pianisti sinä iltana, joka mielestäni oli nimeltään Radoslaw (heillä on muutamia vuorotellen), oli aivan uskomaton, hän on niin lahjakas. Oli hienoa päästä kokemaan Chopinsin musiikkia livenä. Suosittelen ehdottomasti menemään konserttiin, kun olet Krakovassa, koska et tule katumaan sitä!

Huone oli kauniisti sisustettu. Järjestäjät olivat lämpimiä ja vieraanvaraisia. Tunnelma ja viini olivat hyviä. Mutta ennen kaikkea ohjelma oli loistava. Jotkut Chopinin suurimmista klassikoista. Ja hinta-laatusuhde on enemmän kuin oikea. Lyhyesti sanottuna kaikille sellaisesta tapahtumasta kiinnostuneille: suosittelen 100%. Yksityiskohtiin: nokturnit olivat mielestäni kauniisti tulkittuja, mutta niissä oli lauseita, jotka eivät sopineet minulle. Sitten Mazurkat olivat yksinkertaisesti yleviä. Scherzo no.3 oli myös erittäin kaunis, mutta aivan kuten improvisoituneesta fantasiasta, siitä puuttui tietyin aikoina harmonian alleviivaus, mikä pettyi hieman. Parempi basso olisi tehnyt siitä vielä paremman. Lopuksi Ballade no.2 oli suurin suosikkini. Alusta loppuun olin hämmentynyt ja kuljetettu. Kiitos kun jaoit tämän musiikin :)

Sijaintia ei ole vaikea löytää, erittäin puhdas, viehättävästi järjestetty ja isäntä on ilo. Älykäs, antelias, avoin, englantia puhuva ja sujuvasti joitakin muita kieliä puhuva hän esittelee sinut erittäin aristokraattisessa huoneessa. Tulkinta oli tunteellinen, ja sen toimitti erittäin lahjakas ja vakava nuori pianisti. Yleinen tunnelma erittäin lämmin, sivistyneet ihmiset, niin että mukavat dialogit alkoivat heti musiikin jälkeen. Se on pakko mennä kaikille, jotka haluavat katkaista matkan kiihtyneen aikataulun, kaikille niille, jotka rakastat Chopinia, kaikille niille, jotka etsivät herkkyyden saarta. Vahvasti suositeltu

Erittäin mukava ilta! Mene aukiolle päivälliselle ja kävele sitten konserttisaliin. Herrasmies toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi ja lasillisen viiniä. Itse huoneeseen mahtuu ehkä 50 henkilöä, mutta arki-iltana siellä oli noin 7 henkilöä. Tämä oli hienoa, koska se tuntui intiimimmältä ja olit paljon enemmän yhteydessä pianistiin. Näin musiikkia kannattaa kuunnella! Konsertti kestää noin tunnin, joten se on täydellinen pitkän tutkimuspäivän jälkeen. Etsi sen jälkeen paikka, jossa tarjoillaan jälkiruokapierogies!

Radoslaw Gozdzikowski on erittäin lahjakas pianisti, jota meillä oli etuoikeus kuulla tämän konsertin aikana. Hänen virtuositeettinsa ja vivahteikas tulkintansa lumoivat meidät. On valitettavaa, että uloskäynnillä myydyillä CD-levyillä on toisen pianistin soittamia teoksia.