Chopinin konserttisali

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Chopinin konserttisali: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chopinin konserttisali? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Chopinin konserttisali : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 469 arvosteluun

Emme ole koskaan tehneet mitään tällaista aikaisemmin, joten päätimme kokeilla sitä ja iloinen, että teimme! Hiukan häiriintynyt, kun pääsimme sinne, mutta viini oli mukavaa :) Pianisti oli uskomattoman lahjakas mies ja soitti kauniisti, ja asettaminen lisäsi konsertin tunnelmaa. Huomaa, että vaikka hissiä ei ole ja kyseessä on kaksi portaita, joten jos sinulla on ihmisiä, jotka eivät pysty kävelemään hyvin, se saattaa olla ongelma. Kaiken kaikkiaan tämä oli hyvä ilta tekemällä jotain erilaista Krakovassa ollessasi ja suosittelisi sitä kaikille vieraileville.

Sinun on todella hyödynnettävä mahdollisuus kuunnella Chopinin teoksia Puolassa - siellä on niin paljon fantastisia pianisteja tulkitsemaan hänen teoksiaan, ja se, joka esiintyi tänään, oli upea. Konserttisali on paljon intiimimpi kuin tyypillinen orkesterisali, ja voit nauttia upeista esityksistä rentouttavasti. En ollut varma, eikö encore ole sallittu tässä esityksessä, koska kaikki poistuivat nopeasti sen jälkeen kun kumarsi pianistista. Olisin rakastanut vielä yhtä kappaletta ...

Pieni, tunnelmallinen konserttisali aivan pääaukion vieressä. Helppo löytöä. Kiva ele tarjota lasillinen viiniä, jonka sai ottaa mukaan. Tunnin konsertti oli sopiva ja sen jälkeen ehti hyvin illalliselle. Vähäeleinen pianisti, joka osasi hommansa ja varsinkin viimeinen pianokappale oli loistava päätös!

Hintansa arvoinen konsertti-elämys

Erittäin laadukas artisti, hyvin järjestetty pianokonsertti - sali täynnä!

Ihana tunnelma

Ylitti odotukset, kaunista, taitavaa ja tunnelmallista soittoa.