Tekemistä kohteessa
Chur

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.


Chur: huippunähtävyydet

Aktiviteetin aikana noudatetaan paikallisia terveysohjeita, jotta voisit keskittyä nauttimaan kokemuksestasi.

Chur: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Chur? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Chur : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 933 arvosteluun

Mikä poikkeuksellinen kokemus ... saamisesta linja-autolla lopulliseen määränpäähän St Moritziin ... punaisen junan tasaisesti kääntyvä kiipeily .... muuttuvat maisemat ..... matkan takaisin rauhallista järveä pitkin jalka lumen peittämiä vuoria .. käämityspassi ... Kaunis päivä, jota ei kannata jättää väliin ja jota suositellaan jokaiselle matkailijalle.

Erinomainen valinta!

Aluksi epäilin, koska luulin, että en voisi nauttia maisemasta, koska se ei ollut panoraama, mutta totuus on mielestäni parempi. Hyvän sään vuoksi pystyin avaamaan ikkunat junan molemmille puolille ja ottamaan upeita valokuvia heijastamatta lasia. Sen avulla voit myös nousta ja päästä heti, kun pysähtyy. Fantastic!

Tämä kiertue oli loistava. Oppaamme Inna oli upea. Ainoa haittapuoli on, että aika Saint Moritzissa on hyvin vähäinen. Jälleen kerran, tämä erityinen kiertue koskee matkaa eikä määränpäätä. Myös Pizzochoeri-pastaa lounaalle Tironassa on pakko kokeilla :)

Upeat näkymät. Tämä on koko päivän kokemus, joten muista tuoda välipaloja. Alpit näyttivät hämmästyttävältä ja junamatka oli mukava. Voit myös pysähtyä valitsemasi paikan päälle. Suosittelen sitä!

Kaunis kokemus maiseman kannalta. Valitettavasti tehdessään sen juhlapäivänä juna oli täynnä ihmisiä, ja matkalle emme löytäneet paikkaa. Kuitenkin 68 euroa on kohtuuttomia kustannuksia.