Valitse päivämäärät

Ciampinon lentoasema

  • Kuljetukset
  • Muut elämykset
13 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Ciampinon lentoasema: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Ciampinon lentoasema? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Ciampinon lentoasema : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 2 831 arvosteluun

Erinomainen kuljettaja Giovanni

Alussa olin melko stressi siirtymässä. He eivät lähettäneet minulle sähköpostia varauksestani, ja otan heihin yhteyttä whats APP: n kautta, mutta taas ei vastausta. Kuitenkin päivää ennen he lähettivät minulle yksityiskohtaisen sähköpostin. He kertoivat minulle, että minun oli löydettävä kokouskyltti, mutta kuljettajamme odotti kylttiä nimeni kanssa. Kuljettaja oli erittäin ystävällinen ja auttoi meitä laukkuissamme. Auto oli upea, puhdas ja super. Mutta kohokohta on kuljettaja Giovanni. Hän jakoi tietoa Roomasta, kysyi meiltä, suosimmeko muuta musiikkia, hän näytti meille näytöllä, kuinka monta minuuttia saapumme jne. Erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen. Kiitos Giovanni

Varasimme lentokenttäkuljetuksen Romewise / Get your Guide -palvelun kautta. Kaikki viestintä oli erinomaista ja nopeaa. Jopa päivään ennen lähtöä. Kuljettaja odotti luvattuaan ja lyhyen kävelymatkan jälkeen terminaalista pääsimme ihanaan autoon. Kuljettaja oli miellyttävä ja ammattitaitoinen. Pudotti meidät BnB: hen ja auttoi matkatavaroissamme. Hinta 4: lle oli hieman enemmän kuin taksimatka ja otti siirron stressin. Suosittelisin.

Kaikki hyvä palvelu suositellaan 100%. Mukava palvelu, erittäin hyödyllinen, mukava ja ammattitaitoinen kuljettaja, koneemme oli ajoissa, mutta lentokentän bussi matkustajille terminaaliin oli 15 minuutin myöhässä. Kuljettaja soitti, lähetti minulle tekstiviestin ja odotti. Käytän aina tätä yritystä.Ainoa asia on, että palveluvahvistus on toimitettava sähköpostitse varauspäivänä.

Aja nukkuvan Rooman läpi

Kuljettaja oli erittäin täsmällinen hotellimme edessä klo 4.50 aamulla hakemaan kahdeksan hengen ryhmämme. Tämän varhaisen tunnin matkan aikana Rooma näytti itsensä aivan toiselta puolelta: tyhjä ja hiljainen! Näin ollen siirto toimi erittäin nopeasti ja moitteettomasti. Siirron hinta on täysin kohtuullinen.

Miellyttävä

Pienen etsiskelyn jälkeen kuski ja meidän sakki löysi toisensa,saimme kuljetuksen suoraa hotellin eteen. Auto vähän ahtaanpuoleinen 4hengelle, mutta sopu sijaa antaa,ei moittimista. Kuski asiallinen,vaikka ei englantia paljon osannutkaan.