Lisää päivät

Ciampinon lentoasema

Ciampinon lentoasema: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Rooma: Bussikuljetus Ciampinon lentokentälle tai takaisin

1. Rooma: Bussikuljetus Ciampinon lentokentälle tai takaisin

Hyppää kyytiin tiheään liikennöivään ja luotettavaan lentokenttäkuljetukseen Ciampinon lentoaseman (CIA) ja Rooman keskustassa sijaitsevan Terminin rautatieaseman välillä. Tapaamispaikka: Tampereen rautatieasema (Campini): Laskeuduttuasi laskeudu saapuvien lentojen terminaalin ulkopuolella sijaitsevaan maakuljetusliikkeen lipunmyyntipisteeseen. Lunasta varauskuponkisi noustaksesi bussiin pysäköintikaistalla numero 2. Hyödy ilmastoiduista ajoneuvoista, joissa on ilmainen Wi-Fi ja jotka huolletaan säännöllisesti korkeiden hygieniastandardien mukaisesti. Valitse 1-suuntainen bussikuljetus lentoasemalle tai lentoasemalta tai vaihtoehtoisesti avoin meno-paluulippu. Mikä parasta, henkilökunta tervehtii sinua bussin luona. Hyppää kyytiin, kun olet tehnyt lähtöselvityksen ja matkatavarasi ovat turvallisesti säilössä. Säästä itsesi julkisen liikenteen järjestelmässä suunnistamisen vaivalta ennen pitkää matkaa tai sen jälkeen. Rentoudu sen sijaan ja nauti Rooman näkymistä istuimesi mukavuudesta käsin.

Rooma: Bussikuljetus suoraan Ciampinon lentokentälle - Rooma Termini.

2. Rooma: Bussikuljetus suoraan Ciampinon lentokentälle - Rooma Termini.

Varaa nopea ja kätevä lentokenttäkuljetus etukäteen ja säästä. Varausmaksua ei peritä, ja matkatavarasi ovat maksuttomia. Kaikki bussit ovat mukavia ja ilmastoituja. Ciampinon lentoaseman bussipysäkki sijaitsee aivan saapumisterminaalin ulkopuolella bussipysäkillä numero 1. Kaupungin keskustassa bussipysäkki sijaitsee Via Giolitilla (Terminin asema). Sieltä pääset helposti hotelliin kävellen, bussilla tai metrolla A- ja B-linjoilla.Hotellille pääsee helposti jalkaisin, bussilla tai metrolla A- ja B-linjoilla. Lähtökuljetuksia varten on suositeltavaa valita bussi, joka saapuu lentokentälle vähintään 2 tuntia ennen lennon aikataulun mukaista lähtöaikaa, jotta lähtöselvitykseen jää riittävästi aikaa.

Ciampino tai Fiumicino: Yksityinen lentokenttäkuljetus

3. Ciampino tai Fiumicino: Yksityinen lentokenttäkuljetus

Älä stressaa lentokenttäkuljetuksista vaan varaa etukäteen mukava ja kätevä yksityinen kuljetus Rooman lentokentältä kaupunkiin tai toisinpäin. Palvelu on saatavilla Fiumicinon ja Ciampinon lentokentiltä. Laskeuduttuasi sinulla on tunti aikaa tulla lentokentän läpi ja tavata kuljettajasi. Mukava ja ammattimainen kuljettaja odottaa nimelläsi varustetulla kyltillä helppoa tunnistamista varten. Kuljettaja kantaa laukkusi ja näyttää reitin kulkuneuvolle. Istu alas ja rentoudu turvallisella matkalla hotellillesi tai muulle keskustan majoituksellesi. Kaikenkattava palvelu pitää huolen koko matkastasi aina lentosi seuraamisesta asti, jotta kuljettaja on aina paikalle lentosi ollessa sitten ajoissa, täsmällinen tai myöhässä. Kuljettajat ovat kohteliaita varmistaakseen viihtyvyytesi ja turvallisuutesi. Kuljetukset tehdään puhtailla, hyväkuntoisilla ja kaikille budjeteille ja ryhmäko’oille soveltuvilla ajoneuvoilla.

Ciampinon lentoasema: Napolin keskustaan / Napolin keskustasta.

4. Ciampinon lentoasema: Napolin keskustaan / Napolin keskustasta.

Nouse Fiumicino Expressin kyytiin ja koe Rooman Ciampinon lentoaseman ja Napolin keskustan välisen uuden kuljetuspalvelun mukavuus ja helppous. Tajuisten matkailijoiden tarpeisiin lanseerattu, vaivattomasti toimiva yhteys yhdistää Rooman halpalentoaseman ja yhden Italian suosituimmista matkakohteista. Nauti stressittömästä matkan aloituksesta tai lopetuksesta, kun sinut noudetaan lentoaseman terminaalin edestä ja jätetään Napolin keskustaan lähellä keskusrautatieasemaa Corso Arnaldo Lucci Metropark -bussiterminaalissa, tai päinvastoin. Hyödy runsaasta matkatavaroiden sallitusta määrästä, joka sisältää yhden käsimatkatavaran ja kaksi normaalikokoista laukkua, joiden paino on enintään 30 kg. Pysy matkan aikana yhteydessä ilmaisen WiFin ja puhelimen ja muiden laitteiden latauspisteiden avulla. Rentoudu modernissa, ympäristöystävällisessä linja-autossa ja nauti matkasta, joka ei vaadi muutoksia reitillä. Päivittäin on viisi lähtöä, joten varaa vain sinulle sopivin vaihtoehto ja nauti viimeisestä aperitivosta ennen lähtöä.

Italia: Euroopan eSim Mobile Roaming Data Plan

5. Italia: Euroopan eSim Mobile Roaming Data Plan

Tee Euroopan-matkastasi vaivatonta kätevän eSIM:n avulla. Pysy matkallasi yhteydessä nopealla kuuluvuudella Italiassa (mukaan lukien San Marino ja Vatikaani) ja muilla 41:llä Euroopan suosituimmalla alueella. Osta ja asenna eSIM-käyttökorttisi milloin ja minne tahansa ja valitse useista eri datapaketeista, voimassaolovaihtoehdoista ja kattavuudesta muissa maissa. Skannaa vain eSIM QR-koodi, niin pääset käyttämään kaikkia tärkeitä sovelluksiasi matkallasi. Vältä useiden SIM-korttien hallinnoinnista aiheutuva vaiva tämän nollahävikkiratkaisun avulla. Hanki yksi eSIM-laite per laite ja täydennä puhelinta yksinkertaisesti ostamalla ja aktivoimalla lisää eSIM-sopimuksia matkan aikana. Aktivoinnin jälkeen kattavuutesi alkaa valitsemasi keston mukaisesti. Hyödy kattavuudesta Itävallassa, Albaniassa, Belgiassa, Bulgariassa, Kroatiassa, Kyproksella, Tšekissä, Tanskassa, Virossa, Suomessa, Ranskassa, Saksassa, Kreikassa, Gibraltarilla, Unkarissa, Mansaarella, Islannissa, Irlannissa, Italiassa, Jerseyn saarella, Kazakstanissa, Tanskassa, Latviassa, Liettuassa, Liechtensteinissa, Luxemburgissa, Unkarissa, San Marinossa ja Vatikaanissa.Hyvinvointina on myös Vatikaanivaltio. Seurantaan kuuluvat myös Malta, Alankomaat, Pohjois-Makedonia, Norja, Portugali, Puola, Romania, Serbia, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Espanja, Sveitsi, Turkki, Ukraina, Uzbekistan, Iso-Britannia, Pohjois-Irlanti ja Yhdistynyt kuningaskunta. Kaikki iPhone XS:n jälkeen lanseeratut iPhone-mallit voivat tukea eSIMiä. Jos olet epävarma Androidin osalta, tarkista kelpoisuus ohjeen kuvasta. Mikäli olet epävarma, tarkista kelpoisuus ohjeen kuvasta. Jos et voi muodostaa yhteyttä internetiin tämän eSIM:n asentamisen jälkeen, noudata GYG-voucherissa olevaa itsepalvelun vianmääritysopasta. APN (yhteyspisteen nimi): internet. Lokaalin operaattorin tiedot: Telecom Italia (TIM) / Vodafone / Wind.

Rooman Ciampinon lentokenttäkuljetus Rooman hotelleihin tai hotelleista Rooman Ciampinon lentokentälle

6. Rooman Ciampinon lentokenttäkuljetus Rooman hotelleihin tai hotelleista Rooman Ciampinon lentokentälle

Sano hyvästit lentokenttäkuljetusvaivoille tällä etukäteen varatulla 45 minuutin 1-suuntaisella lentokenttäkuljetuksella Rooman Ciampinon lentoaseman ja Rooman keskustassa sijaitsevan hotellisi välillä. Sinun ei tarvitse huolehtia taksien kutsumisesta tai ajan tuhlaamisesta. Kuljettajasi odottaa sinua lentoaseman saapumisalueella nimelläsi varustettu kyltti kädessään. Vaihtoehtoisesti hän odottaa sinua Rooman hotellisi vastaanottoalueella 3 tuntia ennen lähtölentoasi, jos matkustat takaisin lentokentälle. Kätevään yhteiskuljetukseen mahtuu mukavasti enintään 8 matkustajaa viihtyisään ilmastoituun ajoneuvoon, ja se on käytettävissä 7 päivänä viikossa kumpaankin suuntaan.

Yksityinen lentokenttäkuljetus Fiumicinolta tai Ciampinolta

7. Yksityinen lentokenttäkuljetus Fiumicinolta tai Ciampinolta

Varaamalla etukäteen yksityisen kuljetuksen (illalla tai päivällä) Fiumicinon tai Ciampinon lentoaseman ja Rooman välille saat mielenrauhan. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaa taksin etsimiseen tai sopivan hinnan neuvotteluun. Autoon mahtuu enintään kahdeksan henkilöä, joten kuljettaja voi huomioida juuri sinun toiveesi. Ystävälliset ammattikuljettajat vievät sinut mukavalla tila-autolla/luksusautolla kohtuuhintaan ilman sähläystä Leonardo da Vinci-Fiumicinon tai Ciampinon lentokentälle tai lentokentältä Roomaan. Tultuasi ulos saapuvien lentojen portista näet kuljettajan odottamassa sinua nimelläsi varustetun kyltin kanssa. Matkusta mukavalla, puhtaalla, ilmastoidulla ja säännöllisesti huolletulla tila-autolla tai luksusautolla. Saat käyttöösi tarvittaessa myös lastenistuimen. Nyt sinun ei tarvitse tuhlata loma-aikaasi. Saavu Roomaan rentoutuneena, virkistyneenä ja valmiina aloittamaan matkastasi nauttimisen.

Kuljetus Rooman Ciampinon ja Civitavecchian sataman välillä

8. Kuljetus Rooman Ciampinon ja Civitavecchian sataman välillä

Huolet pois Roomaan saapumisesta tai sieltä lähtemisestä, kun varaat etukäteen ryhmällesi sopivan yksityisen kuljetuksen Ciampinon lentoaseman ja Civitavecchian sataman välillä. Vältä pitkät taksijonot lentoasemalla ja hyppää kuljetusautoonne helposti. Kuljettaja odottaa sinua saapumisaulassa nimelläsi varustettu leikepöytä kädessään ja vie sinut nopeasti ja vaivattomasti Civitavecchian risteilyterminaaliin. Viimeinen asia, josta haluat matkustaessasi huolehtia, on kyydin löytäminen, joten voit rentoutua tietäen, että kyyti odottaa sinua. Yhdensuuntainen kuljetuksesi vahvistetaan 24 tunnin kuluessa varauksen tekemisestä, ja saat matkasetelin, jonka voit esittää kuljettajalle. Näin helppoa se on! Olette ajoneuvonne ainoat matkustajat, ja me viemme teidät lopulliseen määränpäähän ilman välipysähdyksiä.

Yksityinen kuljetus Rooman Ciampinon ja kaupungin hotellien välillä

9. Yksityinen kuljetus Rooman Ciampinon ja kaupungin hotellien välillä

Varmista huoleton saapuminen Rooman Ciampinon lentoasemalle varaamalla tämä 60 minuutin yksityinen kuljetus etukäteen. Vältä pitkät jonot, joissa matkustajat odottavat taksia, kun käytät palvelua, joka on hinnoiteltu enintään 8 matkustajan ryhmälle. Kuljettaja odottaa sinua lentoaseman saapumisaulassa, kädessäsi kyltti, jossa on nimesi. Sinut ohjataan ajoneuvollesi ja pian olet matkalla majapaikkaasi Rooman keskustassa. Saatavilla on myös lähtökuljetuksia. Tällöin kuljettaja tapaa sinut Rooman keskustassa sijaitsevan hotellisi aulassa. Yhdensuuntainen kuljetuksesi vahvistetaan 24 tunnin kuluessa varauksen tekemisestä, ja saat matkasetelin esitettäväksi kuljettajalle. Näin helppoa se on!

Italia/Eurooppa: eSim-mobiilidatapaketti

10. Italia/Eurooppa: eSim-mobiilidatapaketti

Tee Italian-matkastasi vaivatonta kätevän eSIM-korttisi avulla. Pysy matkallasi yhteydessä nopean kuuluvuuden ansiosta Italiassa ja 43 muulla Euroopan alueella (täydellinen luettelo alla). Osta ja asenna eSIM-käyttökorttisi milloin ja minne tahansa ja valitse useista datapaketeista, voimassaolovaihtoehdoista ja kattavuudesta muissa maissa. Skannaa vain eSIM QR-koodi, niin pääset käyttämään kaikkia tärkeitä sovelluksiasi matkallasi. Vältä useiden SIM-korttien hallinnoinnista aiheutuva vaiva tämän jätteetön ratkaisun avulla. Hanki yksi eSIM-laite per laite ja täydennä puhelinta yksinkertaisesti ostamalla ja aktivoimalla lisää eSIM-sopimuksia matkan aikana. Aktivoinnin jälkeen kattavuutesi alkaa valitsemasi keston mukaisesti. Useimmat vuoden 2019 jälkeen julkaistut laitteet ovat yhteensopivia eSIMin kanssa (esim. iPhone XR, XS malleista eteenpäin, Google Pixel 4 ja siitä eteenpäin). Jos olet epävarma, tarkista yhteensopivuus yhteensopivuusohjeen kuvasta varmistaaksesi kelpoisuuden. Jos et voi muodostaa yhteyttä internetiin tämän eSIM:n asentamisen jälkeen, noudata GYG-voucherisi sisältämää vianmääritysohjetta. Verkon kattavuus: Albania, Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Gibraltar, Kreikka, Unkari, Islanti, Irlanti, Mansaari, Italia, Jersey, Kazakstan, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Alankomaat, Pohjois-Makedonia, Norja, Puola, Portugali, Romania, San Marino, Serbia, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Espanja, Sveitsi, Turkki, Ukraina, Uzbekistan, Tšekki, Unkari, Viro ja Vatikaanivaltio. Italiassa käytettävät operaattorit: Telecom Italia, Vodafone ja Wind

Saatavilla olevat aktiviteetit

12 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Ciampinon lentoasema: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Ciampinon lentoasema? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Ciampinon lentoasema : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 3 980 arvosteluun

Älykäs auto, kuljettaja odotti meitä uloskäyntiovien ulkopuolella, hän vei raskaat kotelomme puolestamme. Yksi takaturvavöistä ei vetäytynyt, muuten tasaista ja mukavaa ajoa. Kuljettaja osoitti maamerkkejä ja tarkisti, halusimmeko ikkunat auki vai kiinni. Vaikka hotelli ei ollutkaan tunnettu, hän löysi majoituksemme helposti ja pysäköi sen suoraan ulkopuolelle. Käyttäisin uudelleen ja suosittelen.

Erittäin hyvä palvelu. Heti kun saavuimme terminaaliin, meihin otettiin yhteyttä puhelimitse ja kuljettaja haki meidät terminaalin sisäänkäynniltä. Kuljettaja oli myös erittäin täsmällinen paluumatkalla ja hotellihaulla. Molemmat kuljettajat olivat erittäin mukavia, autot olivat suuria ja mukavia. Neljälle henkilölle yksityinen kuljetus oli jopa halvempaa kuin junalla lentokentältä.

Kuljettaja oli paikalla, kun saavuimme, ja hänellä oli paperi, jossa oli nimemme, ja hänet oli helppo löytää. Pyysimme pakettiautoa, koska matkustamme 4 aikuisen kanssa 4 matkatavaraa ja kantolaukkua, mutta hänellä oli suuri auto, mieheni onnistui saamaan matkalaukkumme tavaratilaan laukut sylissämme. Olimme hyvin, että annoimme sille 4 tähteä, koska pyysimme pakettiautoa

Kuljettaja määrättiin aamulla klo 9.00. Lentomme oli siirretty eteenpäin kaksi viikkoa ennen lähtöä. Pystyin selventämään tämän helposti chat-tarjouksen kautta. Kuljettaja oli ajoissa ja hotellin aulassa klo 8.40, olimme vielä kirjautumassa ulos. Varasimme heti uudestaan ja uudestaan. Ei ole yhtä stressaavaa tapaa päästä lentokentälle. Erittäin hienot kuljettajat.

Todella loistava palvelu. Käytimme tätä palvelua palataksemme kotiin Ciampinon lentokentältä. Pidimme yhteyttä kuljettajaan ennen ja jälkeen lentomme varoittaaksemme häntä todellisista lähtöajoista lentokentältä ja löysimme hänet odottamassa meitä juuri ajoissa. Kuljettajamme Luca oli ammattimainen ja ystävällinen. Kaiken kaikkiaan hieno kokemus