Lisää päivät

Coco Bongo

Coco Bongo: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Cancun: Coco Bongo Nightclub Experience

1. Cancun: Coco Bongo Nightclub Experience

Valmistaudu ainutlaatuiseen yöhön, jota et koskaan unohda kuuluisassa Coco Bongossa. Hämmästy konfeteista ja valoshow'sta samalla kun siemailet herkullisia cocktaileja tässä Cancunin spektaakkelissa. Siirry hotellialueen sydämeen ja Coco Bongo Cancuniin. Valmistaudu astumaan sisään klubiin, joka sijaitsee vain korttelin päässä majesteettisesta Karibianmerestä, ja valmistaudu viettämään yksi elämäsi järkyttävimmistä ja ikimuistoisimmista öistä. Sisään astuessasi voit hämmästyä lentävistä akrobaateista, vaikuttavista musiikillisista tribuuteista ja jatkuvasta juhlatunnelmasta, joka on tehnyt Coco Bongosta maailmankuulun. Hyppää tanssilattialle putoavien kimaltelevien konfettien alla tai nauti herkullinen cocktail samalla, kun tribuuttiartistit tuovat mukanaan Madonnan, Michael Jacksonin ja Beyoncén parhaat palat. Valitse vaihtoehdoista Premium, Gold Member, Double Gold ja Front Row. Valitusta vaihtoehdosta riippuen nautit erilaisista eduista koko illan ajan, kuten kansallisista juomista, premium-juomista ja paljon muuta.

Cancún: Coco Bongo Beach Party Experience

2. Cancún: Coco Bongo Beach Party Experience

Osallistu äärimmäiseen rantajuhlaan, josta on näkymät Karibianmerelle. Koe yksi Cancúnin parhaista uusista tapahtumapaikoista. Odota vaikuttavaa viihdettä, valtavaa teknologiaparaatia, temppuja ja tapahtumia, joita ei ole koskaan ennen nähty tämäntyyppisellä lavalla. Koe upea päivä majesteettisen Karibianmeren kristallinkirkkaiden vesien ja sen valkoisen hiekan äärellä. Ihaile näkymiä, värejä, musiikkia ja esityksiä parhaiden DJ:iden ja akrobaattisten esiintyjien kanssa. Nauti illasta herkullisten cocktailien ja juomien parissa.

Cancún: Coco Bongo Beach Party -julkkispaketti

3. Cancún: Coco Bongo Beach Party -julkkispaketti

Hemmottele itseäsi Coco Bongon julkkispaketilla. Hyödynnä ensisijainen sisäänpääsy ja korkealuokkaiset mukavuudet, kuten premium avoin baari, välipalalautanen ja lyömättömät näkymät merelle ja uima-altaille varatulta alueelta parvikerroksessa. Valmistaudu äärimmäiseen rantabileeseen uudessa Coco Bongo Beach Clubissa. Juhli ryhmäsi kanssa uudessa paikassa täydellisen Karibianmeren ja loputtoman valkoisen hiekan äärellä. Siemaile suosikkijuomaasi tai hyppää uima-altaaseen. Tanssi paikallisten DJ:n kanssa ja katso lahjakkaiden akrobaattien ja henkilökunnan esityksiä. Ota kotiin muistojuhlasi muistoksi.

Saatavilla olevat aktiviteetit

3 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:

Coco Bongo: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Coco Bongo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.