Colorado-joki: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Las Vegasista: Emerald Cave -puolen päivän kajakkikierros

1. Las Vegasista: Emerald Cave -puolen päivän kajakkikierros

Vaihda Las Vegasin valot yhdeksi päiväksi luontomatkalle ja opastetulle kajakkiseikkailulle läheisessä Arizonassa. Matkusta kauniille Willow Beachille, jota ympäröivät jyrkät kanjoniseinät Colorado-joen varrella, missä harjoitat melontaa. Upea pakopaikka karuun luontoon päivälle. Aloita nouto hotellilta Las Vegas Stripiltä. Saavuttuasi Willow Beachin venesatamaan, varaa kajakkisi ja lähdet oppaasi kanssa. Melo pohjoiseen kristallinkirkkaalla Colorado-joella, kun oppaasi osoittaa ympäristösi villieläimiä ja geologisia piirteitä. Saavu Emerald-luolaan noin 2 mailin päässä – tutustu luolatyyliseen luolaan, jossa on koskematon vihreän värinen vesi. Muista vesitiivis kamerasi, tarvitset sitä. Seuraavaksi lähde lyhyelle vaellukselle vieraillaksesi Gauger-joen historiallisessa paikassa, josta on näkymät joelle, ja saat upean valokuvausmahdollisuuden ja upeat näkymät. Täällä oppaasi jakaa historiaa River Gaugersista. Kun olet pysähtynyt nauttimaan välipaloja ja virvokkeita, palaa takaisin joelle viileän, virtaavan veden äärellä, jonka lämpötila on 12 celsiusastetta (53 Fahrenheit-astetta) ympäri vuoden. Nauti maalauksellisista luonnonnähtävyyksistä, kun käännyt takaisin lähtöpisteeseen, ennen kuin lähdet takaisin Sin Cityyn.

Las Vegasista: Grand Canyon West -bussikierros

2. Las Vegasista: Grand Canyon West -bussikierros

Hyppää bussiin Las Vegasissa ja lähde päiväretkelle kohti Grand Canyonia. Näet Hoover Damin ja pääset nauttimaan ajomatkasta halki Joshua Tree Forestin. Henkilökohtainen kuski/oppaasi kertoo sinulle maisemista matkan varrella. Retkeen sisältyy selostettu bussikierros Grand Canyonilla, mehevä aamiainen ja lounas valitsemassasi Grand Canyonin ravintolassa. Kun saavut kanjonin länsireunustalle, pääset heit ihailemaan majesteettisia näkymiä alla virtaavalle Colorado-joelle. Maisemat yltävät myös upeille Eagle- ja Guano-pisteille saakka. Jos patikoit Guanon pisteelle, olet käynyt länsipuolen korkeimmassa kohdassa, josta Coloradojoki näyttäytyy upeasti. Kierrokseen kuuluu myös vierailu Hualapai Ranchilla. Tällä Amerikan alkuperäisasukkaiden asuinalueella voit nähdä ampumiskilpailun, osallistua lehmipoikashow'hun tai käydä vankkuriajelulla.

Las Vegasissa: Grand Canyon Helikopteri laskeutumis kierros

3. Las Vegasissa: Grand Canyon Helikopteri laskeutumis kierros

Laskeudu 4000 jalkaa Grand Canyonin reunan alapuolelle ja nauti herkullisesta piknik-tyylisestä samppanjalounaasta ja valokuvausmahdollisuuksista Colorado-joen rannalla.Piknik-lounas ja valokuvausmahdollisuudet Colorado-joen rannalla. Saavut mukavaan terminaaliin ja saat turvallisuustiedotuksen ennen kuin nouset huippumoderniin EcoStar-helikopteriin matkallesi Grand Canyonille. Lennä Lake Meadin ja Hooverin padon yli ja nauti sitten upeista näkymistä tuliperäisille Mustavuorille, Grapevine Mesalle, Mojaven autiomaalle ja sitten Grand Washin kallioiden yli, kun saavut Grand Canyon Westiin. Laskeudu 3 500 jalkaa Grand Canyonin reunan alapuolelle ja nauti herkullisesta lasillisesta samppanjaa, kevyistä välipaloista ja valokuvausmahdollisuuksista Colorado Riverin rannalla.

Las Vegas: Grand Canyon, Antilooppi Canyon, Horseshoe Bend

4. Las Vegas: Grand Canyon, Antilooppi Canyon, Horseshoe Bend

Poistu Las Vegasin kirkkaista valoista ja matkusta suureen Amerikan lounaisosaan. Vieraile Antelope Canyonissa, Horseshoe Bendissä ja Grand Canyonissa. Hyödynnä asiantuntijaoppaasi tietämystä matkan varrella. Pysähdy ensin Antelope Canyonissa ja nauti sen värikkäistä, monimutkaisista kallioseinistä ja muodostelmista, sateenkaaren väreistä ja kuvioista. Voit tutustua kanjoniin kokeneen navajo-oppaan kanssa. Seuraavaksi voit ihailla upeita näkymiä Horseshoe Bendissä, joka on Colorado-joen hevosenkengän muotoinen viiltomainen mutka. Kun olet vaeltanut 1,2 km hiekkareitillä, voit ihailla henkeäsalpaavia näkymiä. Lopuksi pysähdy maailmankuulussa Grand Canyonissa, joka on Unescon maailmanperintökohde. Tutustu sen kerroksellisiin punaisen kiven yhtyeisiin, jotka paljastavat miljoonien vuosien geologisen historian.

Vegasista: Antelope Canyon, Horseshoe Bend, kierros ja nouto

5. Vegasista: Antelope Canyon, Horseshoe Bend, kierros ja nouto

Koe Las Vegasista alkavalla pakettiautokierroksella joko Lower Antelope Canyon tai Antelope Canyon X. Kierrosta johtaa Navajo-heimoon kuuluva opas. Koe kohteita turistikohteiden ulkopuolella. Pienryhmäkierroksella voit tutustua muun muassa Coloradojoen sekä Horseshoe Bendin. Matkatessasi Vegasista Antelope Canyoniin voit ihailla vaikuttavia näkymiä sekä Utahin että Arizonan osavaltioihin matkalla kohti Arizonassa sijaitsevaa Pagea. Riippuen säästä voit pysähtyä joko Nevadan Mequitessa tai Utahin Hurricanessa vetreyttääksesi jalkojasi ja nauttiaksesi kahvin ennen matkan jatkumista Antelope Canyoniin. Näe vaikuttavat punaiset hiekkaseinät ja korkkiruuvimaiset kivimuodostelmat, jotka koristavat auringonlaskun aikaan kanjonia upeasti. Koe opastettu kierros Antelope Canyonissa ja matkaa sitten 10 minuutin automatka Horseshoe Bendiin aloittaaksesi 1 kilometrin vaelluselämyksesi. Katsele Coloradojoen mutkan tuntumassa olevalta näköalapaikalta ainutlaatuisia näkymiä. Ihaile jopa 300 metrin pudotusta ja ota valokuvia vaikuttavista luonnonmaisemista. Kierros päättyy rentouttavalla ammattilaiskuljettajan johtamalla ajomatkalla takaisin Las Vegasiin. Matkalla on saatavilla myös pysähdyksiä.

Las Vegasista: Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour

6. Las Vegasista: Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour

Lähde vilkkaasta Las Vegasista ja lähde pakettiautokierroksella luonnonkauniille Navajo-alueelle. Tutustu tähän vaikuttavaan maisemaan paikallisen navajo-oppaan avustuksella ja opi alueen rikkaasta ja pitkästä historiasta. Näe ikonisia luonnonmaisemia, kuten Horseshoe Bend ja Antelope Canyon.Hevosenkengän mutka ja Antelope Canyon. Aloita kiertomatka pysähtymällä aamiaiselle St. Georgeen, Utahiin, jossa sijaitsee maailman vanhin yhtäjaksoisesti toiminnassa oleva mormonitemppeli. Aamiaisen jälkeen lähestyt mahtavaa Coloradojokea ja vierailet Horseshoe Bendissä. Huomaa, missä joki virtaa ja kiemurtelee kallioiden ympärillä muodostaen tunnusomaisen hevosenkengän muotoisen silmukan, jota vierailijat ja valokuvaajat ympäri maailmaa rakastavat. Seuraavaksi matkustat paikkaan, jossa "vesi juoksee kallioiden läpi", kuten paikallinen navajojen kansanperinne sanoo. Tutustu Antelope Canyoniin ja vieraile tuulen, veden ja hiekan luomilla upeilla dyyneillä. Löydä kanjonin kauneus lähietäisyydeltä paikallisen navajo-oppaan kanssa. Ihaile auringon kauneutta, joka luo valonsäteet, jotka loistavat kanjonin seinämissä olevien rakojen läpi. Lounastauon jälkeen jatkat Glenn Canyonin näköalapaikalle, jossa voit vielä kerran tarkastella tätä upeaa aluetta. Hyppää lopuksi takaisin bussiin ja palaa illalla Las Vegasiin.

Las Vegasista: Grand Canyon Helikopteri Air Tour

7. Las Vegasista: Grand Canyon Helikopteri Air Tour

Tämä 70-75-minuuttinen vain ilmassa (ilman laskeutumista) tapahtuva retki on ikimuistoinen helikopterikokemus Hualapai Nationin alueelle Grand Canyonin länsireunalla. Kokemusta lisäävät selostukset valitsemallasi kielellä yhdistettynä erinomaiseen musiikkivalikoimaan, joka täydentää kauniita nähtävyyksiä; Lake Mead, Hooverin pato, Mojaven autiomaan suuri laajuus ja Grand Wash Cliffs Hualapai Reservationin alueella. Saapuessasi West Rimille sinua odottavat Grand Canyonin visuaaliset ihmeet; todella inspiroiva luontoteos, jota useimmat vierailijat pitävät henkeäsalpaavana. Saavu terminaaliin ja saat turvallisuustiedotuksen ennen kuin nouset yhteen huipputeknisistä EcoStar-helikoptereistamme lentomatkalle Grand Canyonille. Lennä Mead-järven ja Hooverin padon yli ja nauti sitten upeista näkymistä tuliperäisille Mustille vuorille, Grapevine Mesaan, Mojaven autiomaahan ja sitten Grand Washin kallioiden yli, kun saavut Grand Canyon Westiin. Lennä Canyonin reunan alapuolelle, josta avautuvat uskomattomat näkymät maailmankuululle Skywalkille ja Coloradojoelle.

Grand Canyonin helikopterilaskukierros Vegas Stripillä

8. Grand Canyonin helikopterilaskukierros Vegas Stripillä

Lähde upealle matkalle Las Vegasista Grand Canyonin upealle West Rimille. Liidä taivaalla historiallisten maamerkkien ja maisemallisen aavikkokauneuden yllä. Näe nähtävyyksiä, kuten Hooverin pato, Black Canyon, Lake Mead ja mahtava Colorado-joki, samalla kun rentoudut EC-130 EcoStar -helikopterin mukavuudessa. Kun saavut Grand Canyonin länsireunalle, lennä Hualapai-maan yllä ja näe Skywalk Glass Bridge -lasisilta, joka on maailman korkein ihmisen tekemä rakennelma. Kun helikopterisi laskeutuu 4 000 jalan korkeuteen kanjonin pohjalle, voit ihailla ympäröivän kanjonin kallion upeaa kauneutta. Colorado-joen rannalla voit todistaa omakohtaisesti West Rimin kanjonin seinämien kalliomuodostelmien geologista historiaa. Näe upea näkymä upeasta Coloradojoesta, kun se virtaa pitkin kanjonin pohjaa. Laskeutumisen jälkeen on aikaa kävellä ympäriinsä ja tutkia muinaista Hualapai-maata. Samppanjaa ja kevyt ateria tarjoillaan "Ramadan", perinteisen Hualapai-intiaanien suojan alla. Paluulennolla lennät maailmankuulun Las Vegas Stripin yllä.

Las Vegas: Grand Canyonin länsireunan kierros, vaihtoehdot

9. Las Vegas: Grand Canyonin länsireunan kierros, vaihtoehdot

Tutustu Hualapai-intiaanien maailmaan ja ihaile Grand Canyonin länsireunan majesteettisia maisemia tällä Las Vegasista alkavalla kierroksella. Oppaasi kertoo sinulle lisää nähtävyyksistä matkustaessasi rennosti huippuluokan luksusbussin kyydissä. Jatka matkaa muinaisen Joshua Tree -metsän läpi kohti kanjonin länsireunaa. Saapuessasi perille pääset tutustumaan intiaanikylään ja Hualapai Marketiin. Nauti välipala uudessa Skywalk Caféssa ja ihaile sitten vaikuttavia näkymiä Guano Pointilta sekä Eagle Pointilta. Jos olet tarpeeksi rohkea, voit myös kävellä uudella lasipohjaisella Grand Canyon Skywalkilla! Tutustu intiaanioppaan johdolla kanjonin historiaan ja geologiaan. Seuraavaksi pääset tapaamaan Hualapai-intiaaneja ja katsomaan, kun he tanssivat perinnetanssia täydessä heimovarustuksessa. Grand Canyon Skywalk -vaihtoehto: Kävele taivaan halki lasisella sillalla yli 1 200 metrin korkeudessa kanjonin pohjan yläpuolella. Pääset ihailemaan 360˚ maisemia Grand Canyonin länsireunalle. Helikopteri & ponttooniveneretki -yhdistelmä: Huipenna Grand Canyon -elämyksesi helikopterilennolla ja kohoa yli 1 200 metrin korkeuteen kanjonin pohjan yläpuolelle. Käy sitten 15 minuutin ponttooniveneajelulla Coloradojoella. Skywalk, helikopteri ja veneretki -yhdistelmä: Tämän yhdistelmäpaketin avulla voit kokea Grand Canyonin länsireunaman ylhäältä alas. Kävele lasisella Skywalkilla, lennä helikopterilla kanjonissa ja nauti 15 minuutin venematkasta Coloradojoella.

Grand Canyon: Maisemalento, Antelope Canyon & River Rafting

10. Grand Canyon: Maisemalento, Antelope Canyon & River Rafting

Nauti uskomattomasta päiväretkestä, joka sisältää upean maisemalennon lentokoneella Grand Canyonin kansallispuiston, Coloradojoen ja Powell-järven yllä. Laskeuduttuasi Pageen, Arizonaan, lähde opastetulle maastokierrokselle Antelope Slot Canyoniin. Tutustu kaiverrettujen seinämien kiemuroihin ja niiden kauniisiin säteileviin väreihin. Jatka matkaasi ja nouse Glen Canyonin padon juurella joen koskeen 15,5 kilometrin pituiselle sileän veden uittomatkalle Coloradojoella. Katsele kalliomuodostelmia ja kanjonin seinämiä, jotka kohoavat satoja metrejä yläpuolellesi. Pysähdy matkan varrella katsomaan muinaisia kivikuvia, joita jokioppaasi tulkitsee. Matkasi päättyy kuljetuksiin Navajo-reservaatin läpi ja takaisin Grand Canyonin kansallispuiston lentokentälle, jossa pysähdyt Cameron Trading Postissa.Pysähdyt Cameron Trading Postissa.Pysähdyt Cameron Trading Postissa.

Lisää päivät

Colorado-joki

Kaikki aktiviteetit

53 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 4

Immersiivisiä elämyksiä

Colorado-joki: Koe enemmän

Näytä kaikki

Colorado-joki: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Colorado-joki? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Colorado-joki : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 4 754 arvosteluun

Nouto hotellilta sujui aikataulussa. Kyyti vei ensin Luxor hotellille. Siellä porukka odotteli tovin, jotta uusi bussi, johon eri hotellien asukkaat jaettiin, tulisi. Kuskimme ja oppaamme oli Jackie, joka oli asiantunteva ja hauska. Hoover dam oli vaikuttava laitos, josta lähinnä bussista otimme kuvia. Grand Canyonilla oli kylmä tuuli, joten lämmintä kannattaa varata mukaan (toukokuun alku). Aikataulu oli melko tiukka. Jonottamisiin ja ruokailuun meni aikaa, joten itse Canyonin ihailuun oli aikaa ainoastaan reilu puoli tuntia ja tämä oli pieni pettymys. Retki kesti 10 tuntia kaiken kaikkiaan.

Meidät haettiin hotellilta täsmällisesti aamulla ja ajoimme autiomaahan minibussilla. Oppaamme Kurt oli erittäin mukava, mukava ja avulias. Hän jakoi meille tietoa oikeissa paikoissa, näytti meille parhaat kuvapaikat ja tarjosi myös hyviä taukoaikoja. Matka Horseshoe Bandiin ja Antelope Canyoniin oli ainutlaatuinen ja ehdottomasti sen arvoinen. Aluksi ajattelimme tehdä matkan itse vuokra-autolla, mutta jälkeenpäin olemme enemmän kuin iloisia, että emme tehneet sitä, koska päivä on todella pitkä ja matkalla on aina paljon nähtävää. Todella upea ja henkeäsalpaava kontrastiohjelma Las Vegasiin!

Tämä matka oli uskomaton, varattu poikaystäväni kanssa. Noutiin hotellilta ja bussi oli mukava. Ryhmääni kuului noin 8 henkilöä. Bussissa oli ilmastointi ja teimme paljon pysähdyksiä wc:tä ja välipaloja varten. Linja-autonkuljettajamme oli mahtava, hän oli ystävällinen, uutta tiellä ja erittäin vieraanvarainen (tarjoaa meille jatkuvasti kylmävesipulloja). Kaiken kaikkiaan se oli hieno kokemus, ja tietysti paikat itsessään olivat kauniita!