Valitse päivämäärät

Colosseum

Matkusta 2000 vuotta ajssa taakse päin Rooman kuuluisimmassa amfiteatterissa.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Päiväretket
  • Hop-on hop-off -kierrokset
416 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/26

Colosseum: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Colosseum? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Colosseum : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 143 785 arvosteluun

Kiertue oli hämmästyttävä! Meillä oli upea opas Lumi! Hän oli hauska ja täynnä tietoa! Hän teki kiertueesta niin hauskan ja nautinnollisen! Olimme myöhässä emmekä löytäneet matkatoimistoa, ja tiimi oli niin ystävällinen odottamaan ja ohjaamaan meitä! Niin suloinen heistä. Matkatoimisto on metroaseman uloskäynnin b oikealla puolella, nouse portaita ylös ja ylitä silta, näet 2 violettia lippua. Ole valmis kävelemään paljon Colosseumin ympäri ja jyrkkiä portaita!

Our tour guide was Stefano. He had done his homework very well and could add humour and very interesting details in the story. He was easy to follow and kept a nice pace, no feeling of hurry. He showed the good places for photos. The tour included all that was promised and we thought live guide in this site is money well spent. Crown tours did also well, they we’re easy to find. Only thing that bothered a bit was the quite long wait before starting.

Ensin etsit Colosseumin lippua matkatoimistosta lähellä kolosseumia (sinulla on sijainti lipputiedoissa) ja sitten voit katsoa tai olla katsomatta kolosseumia käsittelevän videon, jonka he tarjoavat. Päätin olla katsomatta sitä, koska kävellessäni Colosseumille pelkäsin, ettei minulla ole tarpeeksi aikaa. Sitten astut sisään Colosseumiin sovittuna aikana ja ilman pitkiä jonoja.

Upein ja aito opas koskaan! Maria (Maria Roomasta, kuten hän teki selväksi) oli hämmästyttävä ja hän yritti kovasti palvella jokaista ryhmässä. Niin ystävällinen ja kärsivällinen, hän oli täydellinen opas! Joten hintansa arvoinen ja tekisin sen 1000x uudelleen, kiitos!!

Hyvä kokemus. Voisit lisätä lisätietoja kupongin noutomenettelystä Vatikaanista, koska ei ole kovin selvää, kuinka ilmoitetut ORP:t löytää, varsinkin niille, jotka ovat menossa Roomaan ensimmäistä kertaa ja eivät tiedä mitä tahansa.