Pääsylippu

Rooma: Colosseum, Forum Romanum, Palatine Hillin pääsyliput

Rooma: Colosseum, Forum Romanum, Palatine Hillin pääsyliput

alkaen 21,50 € per henkilö

Tämän yhdistelmäkierroksen aikana pääset vierailemaan Colosseumilla, Palatiumilla ja Forum Romanumilla pikasisäänkäyntiä käyttäen. Nauti kiireettömästä elämyksestä omaan tahtiisi. Ihaile Rooman tasavallan upeimpien monumenttien jäännöksiä.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Lippujen vahvistus 48 tunnin sisällä
Saat maksun jälkeen varausvahvistuksen kierroksen järjestäjältä.
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Matkaa ajassa taaksepäin antiikin Roomaan Colosseumin, Palatiumin ja Forum Romanumin lippujen avulla
 • Nauti pikasisäänpääsystä Colosseumille valitsemanasi aikana
 • Lataa keisarillisen Rooman kartta, joka auttaa sinua ottamaan kohteista kaiken irti
Koko kuvaus

Ohita pitkä lippujono ja mene suoraan pikatien sisäänkäynnille turvatarkastuksia varten. Kun olet saapunut Colosseumiin sovittuna aikana, koe tarinoita keisareista ja gladiaattoreista.

Keisari Vespasianuksen aikana vuonna 72 jKr alkanut ja hänen poikansa Tituksensa vuonna 80 jKr päätökseen saattanut Colosseum oli suurin koskaan rakennettu amfiteatteri.

Kuvittele raivokkaat taistelut ihmisen ja pedon välillä seisoessasi elliptisellä areenalla, joka koostuu 4 tasosta ja johon mahtuu kerran jopa 73 000 katsojaa. Lippu sisältää myös yhden sisäänpääsyn Palatine Hillille ja Forum Romanumille, jotka ovat pakollisia nähtävyyksiä kaikille "ikuisessa kaupungissa" vieraileville. Muinaisen perinteen mukaan tämä on paikka, jossa Rooma syntyi.

Katso alas temppelien rauniot Imperial Forumissa, joka oli kaupungin kaiken poliittisen, sosiaalisen ja taloudellisen elämän keskus Rooman tasavallan aikana. Koe Rooman muinaisimmat osat sen merkittävimmästä "Seitsemästä kukkulasta".

Sisältää
 • Nopea pääsylippu Colosseumiin varaamasi aikana
 • Pääsylippu Forum Romanumille ja Palatinuskukkulalle voimassa 24 tuntia
 • Ladattava keisarillisen Rooman kartta
 • Opastetut kierrokset
Covid-19-varotoimenpiteet
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä
 • Sinulta tullaan mittaamaan lämpötila kuumeen varalta

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Mene suoraan Colosseumin Fast Track Ticket Holders -tiskille jonottamaan pakollisia turvatarkastuksia. Tämä kaista on merkitty kyltillä "Ticket Holder and Roma Pass".

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Passi tai henkilökortti

Ei sallittu

 • Matkatavarat tai suuret laukut

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Huomioi nähtävyyksien kausiluonteiset aukioloajat ja ota tämä huomioon valitessasi sisäänpääsyaikaa illalla, jotta vierailullesi jää riittävästi aikaa
 • Lippu on voimassa 24 tuntia ja sisältää 1 sisäänpääsyn Colosseumiin valittuna aikana ja 1 sisäänpääsyn Forum Romanumille ja Palatine Hillille
 • Lipun hinta: Aikuisten lipun hinta 18 €, EU-kansalaisen lipun hinta 2 €, Alle 18-vuotiaat lipun hinta ilmainen
 • Jokaisen nähtävyyden sisäänpääsyaikaa voidaan siirtää 1 tunnin sisällä saatavuuden mukaan
 • Tällä lipulla pääset jokaiseen nähtävyyteen kerran
 • Suuria laukkuja ja matkalaukkuja ei saa tuoda nähtävyyksiin
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,5 /5

perustuen 22276 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,3/5
 • Palvelu
  4,4/5
 • Organisointi
  4,3/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Näitä nähtävyyksiä ei vaan voi jättää näkemättä! Forum Romanumille ja Palatine kukkulalle kannattaa varata aikaa, juomista, hyvät paksupohjaiset kengät ja muistaa aurinkovoide. Sisäänpääsy sujui jouhevasti mutta kannattaa katsoa vähän mistä menee sisään, riippuen siitä onko menossa ensin vai jälkeen Colosseumille, ettei tule turhaa edestakaisin kävelyä. Colosseumille pääsee ensimmäisestä pisteestä läpi n. 20 minuuttia ennen varattua aikaa. Sen jälkeen on turvatarkastus ja sitten lipuntarkastus. Kaikki sujui tosi nopeasti eikä ollut mitään ongelmia, vaikka me ei löydettykään mitään "Ticket Holder and Roma Pass" kylttiä mistään. Olin jo toista kertaa näissä paikoissa mutta silti olin edelleen todella vaikuttunut näkemästäni. Kannattaa ehdottomasti varata yksi päivä tälle alueelle.

Lue lisää

26. kesäkuuta 2022

Kuski tuli hakemaan meidät hotellin alaovelta ja lähdimme ajamaan kohti aavikkoa. Aavikkoajelun jälkeen lähdimme kohti Al Khayma-leiriä, jossa pääsimme ratsastamaan kameleilla. Leirillä saimme maistaa arabialaista kahvia ja makeisia. Tämän jälkeen saimme vapaasti käydä polttamassa shishaa ja ottamassa henna-tatuointeja, minkä jälkeen söimme herkullisen aterian. Kaikki, mitä varausvaiheessa luvattiin, toteutettiin. Suosittelen ehdottomasti tätä kokemusta kaikille, tämä todella on hintansa väärtti. Lisäksi kuski oli hauska ja mukava, ja hän piti huolen, että meille jäi omiin puhelimiin rutkasti kuvia päivän kulusta.

Lue lisää

13. tammikuuta 2020

Toimii

Tämä olikin helppoa, kuin mikä. Aikamme oli 13.40 ja "jonoon" pääsi 10mim aikasemmin, eli 13.30. Oikea "jono" oli helppo löytää, ei ollut siis mitään jonoa. Turvatarkastuksien jälkeen kello näytti 13.38. Eli kannattaa varata onlineliput! Meillä oli keskikokoinen reppu mukana, jossa oli vähän evästä ja vettä mukana, helposti pääsi tarkastuksesta lävitse

Lue lisää

12. elokuuta 2018

Tuotteen tunnus: 127592