Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Comojärvi

Alppien huippujen reunustamat uusklassiset huvilat ympäröivät tätä loistokasta järveä Pohjois-Italiassa.

Parhaat aktiviteetit

Comojärvi: huippunähtävyydet

Comojärvi: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Comojärvi parhaat nähtävyydet?

Kohteen Comojärvi parhaat nähtävyydet ovat:

Comojärvi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Comojärvi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Comojärvi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 2 115 arvosteluun

Kiertue oli erittäin informatiivinen ja pääsimme vierailemaan kauniissa paikoissa! Aika kullakin alueella oli täydellinen vapaa-ajalle omaan tutkimiseen. Myös Comojärven veneretki oli lisäbonus ja pääsi jopa näkemään, missä kuuluisia ihmisiä on asunut! Suosittelisin ehdottomasti tätä kiertuetta kenellekään. Helppo paikka tavata ryhmä, ja olin aina ajan tasalla kokouksen ajan ja olinpaikasta koko matkan ajan.

Kiva retkipäivä kauniissa paikassa. Retki onnistui sovitusti, muutamaa pientä odotusta lukuunottamatta. Bussi oli imastoitu ja mukava. Opastus oli asianmukaista. Kokemisen arvoinen reissu todella kauniita paikkoja. Meidän oli helppo istua bussissa ja nauttia maisemista, ilman miettimistä minne mennä. Kylissä tiet olivat todellla kapeita, joten hyvä ettemme vuokranneet autoa ja lähteneet itse.

Paljon nähtävää ja hyvin järjestetty. Itse emme olisi löytäneet näitä paikkoja ja maksettu hinta vs. itse selvittäminen ja junaileminen oli asiallinen. Päivä oli kuuma ja meillä oli repussa mukana 2*1,5 litraa juotavaa. Se oli pelkkää asiaa, vaikka pysähdyksillä oli mahdollisuus ostaa juotavaa.

Really nice tour and lovely guide. We saw the lake from different aspects.

Esitteli monipuolisesti Como järveä ja ympäristöä.