Valitse päivämäärät

Conciergerie

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Kaupunkikortit
  • Yhdistelmäkierrokset
21 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 21

Conciergerie: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Conciergerie? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Conciergerie : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 9 832 arvosteluun

Kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen kokemus, koska passi tarjoaa erittäin monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja aktiviteetteihin, joita haluat tehdä. Pariisin kaltaisessa metropolissa on tietysti melko vaikeaa käydä kaikessa, mitä ehdotetaan, mutta järjestämällä itsesi niin, että valitset lähimmät nähtävyydet, voit suunnitella päivät alueen mukaan hyödyntäen mahdollisimman paljon. passin potentiaali.

Asiakirjat toimitettiin ajallaan, helppokäyttöisyys, kaikki oli täydellistä. 100% menestys tässä ensimmäisessä testissä, vieraamme olivat iloisia (ja mekin). Pieni haittapuoli joka tapauksessa risteilyn veneisiin pääsystä, siitä puuttuu merkintä lennolle pääsyn lipunvalvonnan sijainnista. Tulen varmasti käyttämään palveluitasi seuraavilla matkoillamme Louvressa ja / tai Versailles'ssa. Kiitos taas.

Helppo pääsy tähän kauniiseen kirkkoon. Huomaa, että lasimaalauksen upeat seinät ovat toisella tasolla, jonne pääsee kapeilla kierreportailla. Ylempi taso on auki ja lasi on pääveto. Alakerrassa on muutamia näyttelyitä ja lahjatavarakauppa, jossa on erittäin mukavia esineitä. On olemassa ääniopas e tra 3 €: lle, jonka välitimme, mutta se oli luultavasti hyvä idea.

Sovellus on loistava; sinulla on kaikki liput ja suunnitellut kampanjat selkeästi järjestettynä ja aina käden ulottuvilla älypuhelimellasi! Päivä on ehdottomasti liian lyhyt Louvrelle ja sitten yksinkertaisesti liian paljon pienempien lasten kanssa. Ääniopas on Nintendo SWITCH ja siksi todella siisti lapsille!

Upea arkkitehtuurin helmi! Suurenmoiset mosaiikit! Kannattaa nähdä kaikkien historiasta ja adkkitehtuurista kiinnostuneiden