Conciergerie

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Conciergerie: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Conciergerie? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Conciergerie : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 5 861 arvosteluun

Se on loistava!

Se on loistava vaihtoehto, joka säästää rahaa ja aikaa ohittamalla pitkät jonot museoissa. Muista mennä Louvrelle sen jälkeen, kun olet ostanut tämän passin, mennä Louvren viralliselle verkkosivustolle varaamaan vapaa lomasi vierailullesi passilla, se on helppoa ja sen arvoista! Erittäin suositeltavaa! Jos vierailet Pariisissa kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina, muista, että suurin osa museoista on ilmaisia, joten suosittelen, että aloitat passisi ennen tai jälkeen.

Helppo pääsy tähän kauniiseen kirkkoon. Huomaa, että lasimaalauksen upeat seinät ovat toisella tasolla, jonne pääsee kapeilla kierreportailla. Ylempi taso on auki ja lasi on pääveto. Alakerrassa on muutamia näyttelyitä ja lahjatavarakauppa, jossa on erittäin mukavia esineitä. On olemassa ääniopas e tra 3 €: lle, jonka välitimme, mutta se oli luultavasti hyvä idea.

Se oli uskomaton matka perheen kanssa

Ensimmäistä kertaa Pariisissa. Olimme hämmästyneitä!!!Tyttäreni surullinen paras matka kaikesta mitä hänellä on, ja olemme olleet monissa paikoissa!!! Parispassi säästää aikaa ja rahaa!!!

tapa tehdä se

Erittäin tehokas ja vaatii epäröintiä ostaa tavaroita, joita sinulla voi olla, kun maksat tavaroista osittaisesti tien päällä.

Upea arkkitehtuurin helmi! Suurenmoiset mosaiikit! Kannattaa nähdä kaikkien historiasta ja adkkitehtuurista kiinnostuneiden